Fiesta Ιδέες Κόμμα

Fiesta κόμμα έχει να κάνει με τη διασκέδαση, χορό, το γέλιο, παιχνίδια και νόστιμο φαγητό. Αυτές οι μακροχρόνιες κόμματα, οι πιο συχνά οργανώνονται σε εξωτερικούς χώρους, που χαρακτηρίζεται από πολλές διασκέδαση και ευθυμία δραστηριότητες. Ταιριάζουν όλες τις ηλικίες, που κυμαίνονται από τα μικρά παιδιά στους ενήλικες. Παρακάτω είναι μερικές ιδέες κόμμα γιορτή η οποία θα βοηθήσει στη λήψη κόμματα σας πολύ πιο συναρπαστικό.
Ισπανική Fiesta Κόμμα Ιδέες? Το Fiesta λέξη «μέρος» ισπανικά μέσα, ώστε να μπορείτε να κάνετε το ίδιο ισπανικό πολιτισμό, το θέμα για το κόμμα γιορτή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε το κόμμα λίγο κατατοπιστική, με τη λήψη αυτής της ευκαιρίας για να κάνει τους επισκέπτες σας ενήμερους για τα θαυμάσια ισπανικού πολιτισμού. Ένα από τα πιο κοινό πράγμα στην ισπανική κουλτούρα pinata, δοχείο γεμάτο με παιχνίδια και γλυκά. κόμμα γιορτή σας θα είναι ατελής χωρίς τη συμπερίληψη της pinata. Να είναι ισπανικής είδη διατροφής, όπως τα nachos burritos, και tacos, θα προσθέσει χάριτος για το θέμα του κόμματός σας. Αν ο διάδικος, που διοργανώνεται σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε επίσης να αφήσετε τους καλεσμένους σας δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην προετοιμασία των διαφόρων ισπανικά πιάτα.
Μεξικού Fiesta Κόμμα Ιδέες? Μπορείτε να έχετε ένα μεξικάνικο κόμμα γιορτή στις ίδιες γραμμές, όπου μπορείτε να κάνετε τη μεξικανική κουλτούρα θέμα για το κόμμα φιέστα. Στη μεξικάνικη γιορτή, μπορείτε να παρέχετε στους επισκέπτες σας με ένα σομπρέρο, ένα ψάθινο καπέλο με ψηλό στέμμα και ευρεία χείλος, και μαράκες, κρουστό όργανο παίζεται συχνά σε ζευγάρια. Αυτό θα δώσει το κόμμα σας την παραδοσιακή μεξικάνικη αφής. Συμπεριλαμβανομένων ασβέστη margueritas, nachos, πιπεριές γεμιστές με σάλτσα στη λίστα μενού σας θα σας δώσει ένα μεξικάνικο επαφή με την κουζίνα, καθώς και. Ένας μεξικανός κόμμα θέμα δεν μπορεί να είναι επιτυχής χωρίς τη μουσική, οπότε μην ξεχάσετε να παίξετε Macarena, ή κάποια από αυτές peppy Μεξικού αριθμούς για να πάρει όλους στην πίστα με τις μαράκες.
Fiesta Κόμμα Διακόσμηση Ιδέες? Fiesta διακοσμήσεις κόμμα θα έπρεπε να είναι πολύχρωμα, φωτεινά, χαρούμενα και το πιο σημαντικό αντιπροσωπεύουν το θέμα που έχετε επιλέξει. Στην ιδανική περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο, λευκό και πράσινο - τα χρώματα της σημαίας του Μεξικού, για να διακοσμήσει το χώρο κόμμα. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε κόκκινο, λευκό και πράσινο μπαλόνια για να φιέστα διακοσμήσεις σας κόμμα. Αν είναι δυνατόν, τοποθετήστε ένα μεγάλο μεξικανική σημαία σε ένα σημείο εστίασης στο δωμάτιο και να χρησιμοποιούν διάφορες άλλες μικρότερες σημαίες για να διακοσμήσουν τους τοίχους και τους πίνακες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αφίσες από το Μεξικό για να διακοσμήσει τους τοίχους του χώρου κόμματος. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα ζευγάρι από φωτεινά χρώματα και ράψτε οποίων υπό τη μορφή πολύχρωμες ρίγες για να προσθέσετε το περιβάλλον διασκέδασης. Place φουσκωτά κάκτος κοντά στην πόρτα να υποδεχτεί τους επισκέπτες. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε πραγματικά κάκτος να πάρει την αίσθηση του Μεξικού τοπίου. Η αίσθηση μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τη διακόσμηση του δωματίου με τσαμπιά από κόκκινα λουλούδια ιστού.
Fiesta Κόμμα Παιχνίδι ιδέες? Εδώ είναι μερικά παιχνίδια κόμμα γιορτή, η οποία είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των παιδιών και των ενηλίκων.
Περάστε το Σομπρέρο - Κάνετε όλοι οι άνθρωποι κάθονται σε κύκλο και να περάσει το σομπρέρο, ενώ η μουσική που παίζεται στο παρασκήνιο. Κάθε άτομο θα πρέπει να θέσει το σομπρέρο στο κεφάλι του ατόμου που κάθεται δίπλα του. Το πρόσωπο που φοράει σομπρέρο, όταν η μουσική σταματά αυτόματα βγαίνει.
Limbo Limbo - Σε αυτό το παιχνίδι, τοποθετήστε ένα ραβδί οριζόντια σε δύο πόλους και να ζητήσει από τους ανθρώπους να περνούν από κάτω τους, κάμπτοντας το σώμα τους προς τα πίσω, χωρίς να χτυπήσει από το ραβδί. Καθώς οι άνθρωποι σαφές το εμπόδιο, μπορείτε να μειώσετε το ύψος και το πρόσωπο που είναι σε θέση να επιβιώσει σε όλη τη διαδρομή χωρίς να χτυπήσει από το παιχνίδι κερδίζει ραβδί.
Άλμα Φασόλια - Ένας τύπος νύμφης κάμπια κρίση στο εσωτερικό του Μεξικού φασόλια άλμα αρχίζει να σύσπαση, όταν θερμαίνεται. Αυτό καθιστά αισθανθεί όπως τα φασόλια είναι άλμα. Σε αυτό το παιχνίδι, θα παίξει τη μουσική, λένε όλα τα παιδιά να συγκεντρωθούν σε μια ομάδα και άλμα με τη μουσική στο παρασκήνιο. Όταν η μουσική σταματά, τα παιδιά θα πρέπει να σταματήσει το άλμα. Τα παιδιά που πηδάνε αφού σταματήσει η μουσική είναι έξω από το παιχνίδι.
Κανένα κόμμα δεν γιορτή δεν είναι πλήρης χωρίς μουσική και χορό. Ένταξη των παραδοσιακών χορών του Μεξικού, όπως το Macarena και του μεξικανικού χορού hat μπορούν να κάνουν φιέστα ιδέες σας κόμμα ακόμα πιο συναρπαστικό. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να τελειώσει το κόμμα φιέστα στη συνέχεια κάποιες yummy επιδόρπιο γιορτή, όπως και η Μαργαρίτα ή κάκτο σε σχήμα τούρτα.
Ένα κόμμα φιέστα μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή της χρονιάς, με οποιοδήποτε θέμα, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων κόμμα, όπως γενέθλια και επετείους. Έτσι οπλισμένοι με αυτές τις υπέροχες ιδέες, μπορείτε να προχωρήσετε και να οργανώσει ένα μέρος γιορτή στο κατώφλι σας. κόμμα γιορτή σας δεν θα αμφιβολία είναι γεμάτη διασκέδαση, αν εφαρμόσουν αυτές τις ιδέες κόμμα γιορτή στις εορταστικές εκδηλώσεις σας.