Εξωτερικά ξύλινα παραθυρόφυλλα

Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωί και ήμουν βουητό αγαπημένο μου, κοιτάζοντας από το παράθυρο που άνοιξε τον κήπο πίσω αυλή μου. A τερέτισμα διαπεραστικός διακόπτεται το τραγούδι μου και άρχισα να βλέπω όπου ο ήχος διαπεραστικός προήλθε από. Σε ορισμένες φορά, εντοπίσαμε ένα πουλάκι κάθεται στην κορυφή ενός δέντρου στον κήπο μου. Μάλλον, δεν αναζητούν μέσα από το παράθυρο? Ήταν κοιτάζοντας το! Ναι ήταν. Φαινόταν να θαυμάσει το σχεδιασμό παράθυρο, ενώ κοιτάζοντας το χαραγμένο γυαλί παράθυρο, τις κουρτίνες που μαζεμένα με την αύρα και το νεοεισαχθέν εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο που έδωσε το παράθυρο ένα κομψό βλέμμα. Ένιωσα υπερήφανος για την επιλογή μου για την παραθυρόφυλλα. Ένιωσα κολακευμένος όταν λίγα περισσότερα πουλιά συγκεντρώθηκαν στο ίδιο δέντρο και ξεκίνησε να εξετάζει το παράθυρο? Φάνηκαν να μου έλεγαν ότι τους άρεσε το σχέδιο παράθυρο! Σύντομα όμως συνειδητοποίησα, ήμουν εκτείνεται φαντασία μου ένα κομμάτι πάρα πολύ μακριά. Στην πραγματικότητα ήμουν στο δικό μου κόσμο των σκέψεων ενώ ήταν στο δικό τους. - Μια σελίδα από το ημερολόγιο του Μαρία, μια δημιουργική συγγραφέας.
Δεν είναι πολλοί από εσάς μπορεί να κερδίσει θαυμαστές η Μαρί είχε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θέλετε να εκτιμηθούν για την επιλογή σας των εξωτερικών χώρων του σπιτιού σας. Είναι συχνά τόσο συμβαίνει να πάρουμε όλες τις προσπάθειες για να ομορφύνει το εσωτερικό του σπιτιού μας και βολικά αγνοούν τις εξωτερικά. Εμείς σπανίως σκέπτονται για το πώς το σπίτι μας θα πρέπει να εξετάσουν από το εξωτερικό. Λοιπόν, έχετε σκεφτεί πόσο όμορφα σχεδιασμένα τα παράθυρά σας δούμε από έξω από το σπίτι; Και αυτό που τους κάνει να δούμε τον τρόπο που κάνουν; Ναι, είναι το εξωτερικό παραθυρόφυλλα. Παράθυρο παραθυρόφυλλα να χρησιμεύσει ως ένα από τα καλύτερα καλύμματα παραθύρων και να δώσει όλα τα παράθυρα μια ομοιόμορφη όψη. Προστατεύουν επίσης τα παράθυρα κατά δύσκολες καιρικές συνθήκες και να διαφυλάξει το εσωτερικό από τη θερμότητα και την υγρασία.
Εξωτερικά παραθυρόφυλλα, ειδικά οι ξύλινες αυτές που χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα περισσότερα αμερικανικά σπίτια της δεκαετίας του 1920 είχε αυθεντικό εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο. Η πρακτική της εγκατάστασης εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο ήταν επίσης διαδεδομένη στην Αγγλία και την Ευρώπη. Τι είναι τόσο ειδικό σχετικά με εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο; Πρώτον, δίνουν μια «αυθεντική» ματιά στο σπίτι σας, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, προσφέρουν άριστη προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, και το σημαντικότερο, είναι ιδιαίτερα εξατομικεύσιμο. Σε γενικές γραμμές, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα εγχώριας βελτίωσης.
Εξωτερικά ξύλινα παραθυρόφυλλα υπεράχω PVC ή βινύλιο παντζούρια στην ποιότητα. PVC και βινύλιο παράθυρο αποδομούνται παραθυρόφυλλα στο χρώμα και τη δομή και την αντικατάσταση ανάγκη σε λιγότερο από 5-6 χρόνια. Αλλά, αυτό δεν συμβαίνει με παντζούρια ξύλο? Απαιτούν λιγότερη συντήρηση και μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι περιστασιακή βάψιμο. Πολλοί χρώμα του ξύλου και των προϊόντων προστασίας του ξύλου, είναι διαθέσιμα στην αγορά. Έχετε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ξύλου και σπρέι για να διαλέξετε και να ξαναβάψει τα παντζούρια μπορεί να δώσει το σπίτι σας ένα φρέσκο ​​βλέμμα.
Εξωτερικά υποδείγματα κλείστρου Ξύλο
Πάνελ: Αυτά τα εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο πηγάζουν από το ευρωπαϊκό στυλ της αρχιτεκτονικής. Ταιριάζουν περίτεχνα σπίτια στο Σαν Φρανσίσκο και τα διαμερίσματα στο σπίτι στο Πίτσμπουργκ. Μπορείτε να επιλέξετε από ανέκυψαν, εσοχή ή επίπεδες οθόνες. Τα πάνελ εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο είναι κατασκευασμένα από μακρόχρονη είδη ξύλου. εγκατάσταση τους περιλαμβάνει mortising, κόλλημα και συρραφή τους.
Περσίδες: Louvered εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο έχει ράγες που σε όλη κλείστρου καρέ, με μικρά κενά μεταξύ των περσίδων. Προσφέρουν καλό εξαερισμό, αλλά και να προσφέρει προστασία από τους ανέμους και χιόνι. Είναι κατασκευασμένα σε μακροχρόνια ποικιλίες του ξύλου, ως επί το πλείστον μαόνι ή κέδρου. Έρχονται σε τόσο λειτουργική και σταθερές μορφές, με ή χωρίς ράβδους κλίση. Σε αυτό το εξωτερικό σχήμα του κλείστρου ξύλο, θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής σε πλάτη περσίδα και διαμορφώσεις πάνελ. Στόρια ξύλο δίνουν μια εκπληκτική εμφάνιση στα μεγάλα σπίτια που έχουν πολλές παράθυρα.
Συμβούλιο και Batten: Αυτά τα εξωτερικά παραθυρόφυλλα παραθύρων που κατασκευάζονται από χοντρό ξύλο πλάκες, ως επί το πλείστον με κέδρο ή μαόνι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ανοικτές ή κλειστές συμβουλίου και σανιδώνω παντζούρια ξύλο με το πλάτος και την απόσταση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Όταν είναι κλειστή, τα παντζούρια από ξύλο δίνουν σκιά και την προστασία των εσωτερικών χώρων του σπιτιού από τη θερμότητα και την υγρασία. Η δομή τους μοιάζει με εκείνη του παραθυρόφυλλα που χρησιμοποιούνται για την αποικιακή περίοδο Northeastern. Σε περίπτωση που είναι εξοπλισμένα με επένδυση από τον τυφώνα, οι εν λόγω παραθυρόφυλλα παραθύρων μπορούν να ενεργούν ως παραθυρόφυλλα τυφώνα. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται σε αχυρώνες, του σκάφους και σανιδώνω παραθυρόφυλλα ξύλου είναι μια καλή επιλογή για ένα οποιοδήποτε είδος σπιτιού.
Bahama: Είναι, επίσης, αναφέρονται ως Βερμούδες παραθυρόφυλλα και να βοηθήσει το φως του ήλιου οθόνη και να προστατεύει το σπίτι από καταιγίδες και οι καταρρακτώδεις βροχές. Τα παραθυρόφυλλα Bahama ανασταλεί από το σπίτι χρησιμοποιώντας εξωτερικούς μεντεσέδες, έτσι ώστε να ταλαντεύεται πάνω και μακριά από τη δομή και ανοίγουν και κλείνουν με τη βοήθεια ενός βραχίονα στήριξης. Σε γενικές γραμμές, ένα Bahama κλείστρου είναι επαρκής για να καλύψει ένα ολόκληρο παράθυρο. Δεδομένου ότι αυτά τα ξύλινα παραθυρόφυλλα του έργου προς τα έξω, θα ισορροπίας το βλέμμα του ψηλά κτίρια λεπτό. Αυτά τα εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο είναι δημοφιλής μεταξύ εκείνων που διαμένουν σε περιοχές επιρρεπείς σε καταιγίδες και τυφώνες.
Εξωτερικά παραθυρόφυλλα το ξύλο μπορεί να προσαρμοστεί για να συμπληρώσει διακόσμηση του σπιτιού σας. Ο κέδρος είναι ένα από τα πιο δημοφιλείς επιλογές του ξύλου για εξωτερικούς παραθυρόφυλλα. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους διαφορετικούς τύπους ξύλου ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιτείνει παραθυρόφυλλα ξύλο με τη ζωγραφική ή χρώση τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντελώς διαφορετική σχεδίαση εξωτερικού ξύλο κλείστρου με την τοποθέτηση ξύλου τις ικανότητές σας στην εργασία.
Τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι «παράθυρα» σας με τον έξω κόσμο! Εκφράζουν ικανοποίηση για φυσικό φως και δροσερής αύρας. Είναι διεπαφή σας να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο. Έτσι, προχωρήστε και να τα κάνει μια εύνοια, παρέχοντάς τους την αναγκαία προστασία τους, με τη μορφή εξωτερικά παραθυρόφυλλα παραθύρων.