Πώς να διατηρήσετε τα μαλλιά Straight Μεγαλύτερα

Ίσιωμα μαλλιών σας είναι ένα πράγμα και τη διατήρηση της ισιώνουν τα μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Οι άνθρωποι με φυσικά σγουρά ή σπαστά μαλλιά επιλέγουν να ισιώσει τα μαλλιά τους με διάφορους τρόπους. Χρησιμοποιώντας χημικές επεξεργασίες ή σίδερα, οι προσωρινές μαλλιά ίσιωμα τεχνικές. Μόλις πάρετε τα μαλλιά σου υγρά θα ήταν πιθανώς μπούκλα πίσω στο αρχικό του στιλ, που καταστρέφει όλη τη σκληρή εργασία σας με μία κίνηση. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η υγρασία και ομίχλη μπορεί επίσης να προκαλέσει τα μαλλιά σας μπούκλες σας νωρίτερα από ό, τι θέλετε. Έτσι, εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους να αναρωτιούνται πώς να κρατήσει τα μαλλιά ίσια πλέον, τότε εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας στην πανέμορφη ευθεία αναζητούν μαλλιά.
Συμβουλές για το πώς να κρατήσει ίσια μαλλιά
Ίσιωμα Hair Care Products: Αφού έχετε ισιώσει τα μαλλιά σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό αριθμό προϊόντων για τα μαλλιά, φροντίδας, όπως, χαλάρωση σαμπουάν και τα μαλακτικά, που θα συμβάλουν στη διατήρηση ισιώσετε τα μαλλιά. Οι περισσότερες από αυτές ίσιωμα σαμπουάν και τα μαλακτικά έχουν σιλικονών, πολυμερών και άλλων παραγόντων κλιματισμού που βοηθούν να ζυγίζουν κάτω τα μαλλιά μετά το λούσιμο, αλλά και την καταπολέμηση τη φυσική τάση των μαλλιών να κουλουριαστώ. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και πριν από το ίσιωμα μαλλιών σας για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Ελέγξτε τα μαλλιά ισιώματος προϊόντα με Herbal Essences ή Jonathan Weightless εξομάλυνσης των προϊόντων.
Μαλλιά Ίσιωμα Σίδερα: Επιλέξτε ένα καλό σίδερο μαλλιών ποιότητας που επιτρέπει την θερμότητα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας. Επαγγελματικό ίσιωμα μαλλιών είναι λίγο ακριβά, αλλά είναι πιο αποτελεσματική στη διατήρηση μαλλιά σας ίσια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν κάνουμε μόνο αυτά τα σίδερα απελευθέρωση πιο συγκεντρωμένη θερμότητα σε σύγκριση με μια φτηνή σίδερα, αλλά και τη χρήση κεραμικών υλικών που την πρόληψη των ζημιών στα μαλλιά σας.
Εφαρμόζοντας Ίσιωμα Οροί: Οι οροί ίσιωμα και κρέμες που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο ξηρά και κατσαρός μαλλιά. Θα βοηθήσει στην προστασία των μαλλιών από τη ζέστη και είναι χρήσιμες για τις γυναίκες που είναι επιρρεπείς σε κατσαρός μαλλιά σε υγρές ή ξηρές καιρικές συνθήκες. The σιλικόνη και αλοιφές σε αυτές τις κρέμες προστασία των μαλλιών από την υγρασία και την υγρασία. Έτσι εάν αναρωτιέστε για το πώς να κρατήσει τα μαλλιά ίσια στην υγρασία και ξηρές συνθήκες, το ίσιωμα οροί είναι σίγουρα η απάντηση για ατίθασα μαλλιά σας δεινοπαθεί.
Χρησιμοποιήστε μια Hairspray: πλαστικοποίησης λακ δουλεύουν καλύτερα σε ισιωμένα μαλλιά και να κρατήσει τα μαλλιά σας ίσια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Spray τους στην κορυφή, καθώς και μέσα από τα μαλλιά και να παρακολουθήσετε το επιπλέον βάρος ισιώσει ατίθασα μαλλιά σας.
Στέγνωμα μαλλιών σας: Για το στέγνωμα μαλλιών σας χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι με ακροφύσιο συγκεντρωτή και μια βούρτσα κουπί και να κάνουμε μικρά τμήματα σε μια στιγμή. Ξεκινήστε με το κατώτατο στρώμα της τρίχας σας και το έργο σας μέχρι την κορυφή στρώματα. Μόλις τα μαλλιά σας είναι τελείως στεγνό, που το στεγνωτήριο για το δροσερό σκηνικό αέρα και στέγνωμα εντελώς.
Κρατώντας τα μαλλιά σας ίσια Διανυκτέρευση: Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι, πώς να κρατήσει τα μαλλιά ίσια εν μία νυκτί; Λοιπόν, τα μαλλιά που ισιώνουν πρέπει να τυλίγεται το βράδυ. Αυτό θα βοηθήσει να παρατείνει την ευθύτητα των μαλλιών σας. Τυλίξτε τα μαλλιά σας χτένα γύρω έτσι ώστε να τυλίγει σε μια εγκύκλιο που γύρω από το κεφάλι σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν τις επαφές μαλλιά να εξασφαλίσει κοτσίδες σας σε διάφορα μέρη. Ελπίζω να καταλάβατε πώς να κρατήσει τα μαλλιά ίσια, ενώ ύπνου.
Αυτές οι συμβουλές για το πώς να κρατήσει τα μαλλιά ίσια μετά το ίσιωμα διαδικασία, μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει τα μαλλιά σας ίσια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση ισιώνουν τα μαλλιά για μεγάλο είναι το κατάλληλο περιποίησης μαλλιών. Θυμηθείτε την υπερβολική θερμότητα προκαλεί ζημία στην τρίχα και μπορεί να είναι επιβλαβή. Ως εκ τούτου, τα πράγματα όπως χτύπημα στέγνωμα μαλλιών σας ή βούρτσισμα πάρα πολύ συχνά μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε αυτό. Κατάσταση και ενυδατώνει τα μαλλιά σας τακτικά και να αποφευχθεί η υπερβολική χρήση των προϊόντων για τα μαλλιά ίσιωμα. Σας διαβεβαιώνουμε όμορφα μαλλιά σας θα παραμείνουν κατ 'ευθείαν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.