Πώς να αφαιρέσει Pet Οσμή από Carpet

Η άλλη όψη της κατοχής συντροφιάς σκύλος σας περιπλανώμαι ελεύθερα γύρω από το σπίτι είναι το χάος που θα δημιουργήσει. Υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις και τις ανησυχίες ότι «ένα κατοικίδιο ζώο en'tails. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε ένα κατοικίδιο ζώο όσο θέλετε, αλλά θα υπάρξουν στιγμές που ο σκύλος θα την αφήσουμε πάει πάνω στο χαλί. Το πρόβλημα θα επιδεινωθεί, εάν το χαλί αρχίζει βρωμερό, καλώντας το σκυλί για μια «λύση» πολύ πιο κοντά από ό, τι πλησιέστερο πυροσβεστικό κρουνό. A stinky χαλί θα προσελκύσει τους ψύλλους και απωθούν τους επισκέπτες και όχι το αντίστροφο. Οπότε τι να κάνετε εάν το κατοικίδιο ζώο σας αποφασίσει να «απελευθερωθούμε» στο πολύτιμο χαλί σας; Μπορείτε μετά βίας να συνεχίσει την αγορά νέων χαλιά για το σπίτι σας. Αλλά είναι δυνατό να καθαρίσετε το χαλί. Έτσι, σήμερα, μάθετε πώς να αφαιρέσει συντροφιάς μυρωδιά από το χαλί.
Κατάργηση Pet Οσμή από Carpet
Λοιπόν, πρώτα πράγματα πρώτα. Μάθετε τα μαθήματά σας. Δοκιμάστε κρατώντας το κατοικίδιο ζώο σας μακριά από carpeted δωμάτια ή δεν το άφησε να καθυστερήσει για πάρα πολύ καιρό. Η επανάληψη αυτής της εμπειρίας είναι καλύτερα να αποφεύγονται ... Επιστροφή στο παρόν. Τώρα που το κατοικίδιο ζώο έχει κάνει μια κακή δουλειά, πώς να αφαιρέσει συντροφιάς μυρωδιά από το χαλί;
The μουτζουρωθεί είναι το καλύτερο που προσδιορίζονται στα αρχικά στάδια πριν από τη μυρωδιά θέτει καλά μέσα από το χαλί. Έτσι να είστε βέβαιος ότι καθαρίσετε το χαλί, το συντομότερο δυνατό. Απλά μαζεύοντας τα σκουπίδια, δεν πρόκειται να βοηθήσει. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε γύρω μας για την πλήρη έκταση των ζημιών. Σε περίπτωση που δεν είναι εύκολα ορατή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο-λάμπα για να αναζητήσετε την τοποθεσία του ατυχήματος. ? Είναι σημαντικό να καθαρίζετε το λεκιασμένο σημείο που χρησιμοποιούν το νερό χαλί εξόρυξης μηχανές καθαρισμού ή τουλάχιστον ένα ειδικό μηχάνημα σαμπουάν ταπήτων. Σιγουρευτείτε ότι δεν θα καταλήξουμε με βάση την αμμωνία καθαριστικά, καθώς θα επιδεινώσει απλώς την μυρωδιά. Αμμωνία μοιάζει με τη μυρωδιά των αποβλήτων, έτσι το σκυλί μπορεί να πλανηθεί και να χρησιμοποιούν το ίδιο σημείο πάλι. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε πιστολάκι για τα μαλλιά ή τα ατμόπλοια, δεδομένου ότι θα καθορίσει μόνο τις οσμές πιο έντονα μέσα από το χαλί. ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους αποσμητικά χώρου σύμφωνα με την επιλογή σας. Απόσμηση σκόνη θα κρατήσει το χαλί σας άρωμα φρέσκο. Από την άλλη πλευρά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξύδι προς απόσμηση το χαλί. Η σόδα ψησίματος είναι επίσης ένα καλό αποσμητικό για εκείνους που προτιμούν ένα άοσμο αποσμητικό. ? Κενού τόπου και πάλι, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι το βρώμικο νερό είναι απολύτως αναρροφάται. Μερικές φορές εάν το χαλί δεν έχει καθαριστεί αρκετά σύντομα, τα ούρα διαρρέει μέσα από το χαλί και τις στροφές μέχρι αργότερα απροσδόκητα. Αυτό ονομάζεται ύγρανση. Μια άλλη επιλογή για να σταματήσει ύγρανση της είναι να τοποθετήσετε ένα παχύ παλιό κουρέλι την λεκιασμένη περιοχή και κάτι τοποθετείτε βαριά για το κουρέλι. Αυτό θα έχει ένα σφουγγάρι επίδραση στην ύγρανση. Αλλά εξασφαλίσει ότι το βαρύ πράγμα που διατηρούνται στην κουρέλι δεν είναι πολύ πολύτιμη! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικά συστήματα καθαρισμού του αέρα για να καθαρίσετε τυχόν εναπομείνασες μυρωδιές. ? Αν όλα αποτύχουν, τότε τηλεφωνούσαν για μια επαγγελματική καθαρότερο χαλί. ? Είμαι βέβαιος ότι δεν θα θέλετε να συμβεί αυτό ξανά. Αναζητήστε την αιτία γιατί ο σκύλος λερωμένη από το χαλί. Αν αυτό ήταν ένα εφάπαξ πράγμα, είναι εντάξει. Αλλά αν το μετατρέπει σε μια ρουτίνα, θα πρέπει να κατασταλεί. Βεβαιωθείτε ότι κάποιος είναι εκεί όταν το κατοικίδιο ζώο σας θέλει να παρευρεθεί πρόσκληση της φύσης! Μερικές φορές, ο σκύλος μπορεί να αισθάνονται ότι ο τάπητας είναι το κατάλληλο μέρος για να ανακουφίσει το ίδιο λόγω της μυρωδιάς. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αποσμητικά για να αποθαρρύνουν αυτόν τον μύθο.