Ηλίανθος Θέμα Γάμου

Ηλίανθος γάμους συμβολίζει την ηλιοφάνεια και την ευτυχία. Το ηλιοτρόπιο, το οποίο είναι ένα σύμβολο της ευτυχίας, της ευημερίας και της ειρήνης, είναι ακριβώς αυτό που οι γάμοι είναι γραφτό να γίνει. Έρχονται σε ποικίλα χρώματα και είναι πολύ κατάλληλο για το φθινόπωρο και το καλοκαίρι γάμους. Αλλά προτού να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για το θέμα του γάμου των ονείρων ηλιέλαιο σας, θα πρέπει να εξετάσει διάφορες πτυχές της, όπως και τον τόπο, τους συνδυασμούς χρωμάτων, προσκλήσεις, διακοσμήσεις, τα τρόφιμα κ.λπ. Αφήνει να ρίξετε μια ματιά σε αυτά ένα προς ένα:
Τοποθεσία:? Επειδή το θέμα αφορά ηλιέλαιο, θα ήταν καλύτερο αν η ρύθμιση είναι έξω. Η καλύτερη θέση θα είναι ένα κήπο, γεμάτο από γλάστρες γεμάτες με φυτά ηλίανθο ή γαμήλιες ανθοδέσμες ηλιέλαιο ως εναλλακτική λύση. Είναι ως επί το πλείστον κατά τη διάρκεια Ιούλιος-Οκτώβριος ότι τα λουλούδια αναπτύσσονται στο όμορφο τους καλύτερα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε για γάμους παραλία, δεδομένου ότι το θέμα ηλιέλαιο συνεχίζεται όμορφα με τον ωκεανό και την άμμο. Άλλες επιλογές μπορεί να είναι παλιές εκκλησίες, οι νέες θα είναι επίσης μεγάλη για την εργασία, αχυρώνες, κλπ.
Πρόσκληση? Γαμήλιες προσκλήσεις ηλίανθου πρέπει φυσικά έρχονται με, το σχεδιασμό και χρώματα επαινώντας το θέμα. Διάλεξε ένα σχέδιο ηλιανθόσπορων για την κάρτα, χρησιμοποιώντας τόσο το σχήμα και το χρώμα του. Ηλίανθος εικόνες θα πρέπει να κοσμούν το ιστορικό της διατύπωσης σχετικά με τις προσκλήσεις. Για να κάνετε τη δουλειά σας πιο απλή, να σερφάρετε στο διαδίκτυο για τις πολλές ηλίανθο θεματικές προσκλήσεις. Μπορείτε να κατεβάσετε ακόμα και τα σχέδια και τη χρήση τους στο προσκλητήριο σας.
Συνδυασμός χρωμάτων:? Τα χρώματα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι ζωντανή και σφύζει από ζωή. Τα ανοιχτά χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί και κρέμα γάλακτος πρέπει να χρησιμοποιούνται για τα νυφικά. Ζεστή και ηλιόλουστη χρώματα θα πρέπει να κυριαρχούν γύρω, αλλά μπορείτε επίσης να ρίξει σε μια εξόρμηση του κόκκινου και του καφέ, έτσι ώστε τα άλλα φωτεινά χρώματα δεν γίνονται ακατανίκητη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πράσινο κάλυμμα για να δώσει μια φυσική εμφάνιση.
Λουλούδια:? Γαμήλια λουλούδια Χρήση ηλιέλαιο όλων των μεγεθών, με λίγο πράσινο ρίχνονται μέσα Έχοντας ένα ηλιοτρόπιο γάμος δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κοινή κίτρινο ηλίανθο.Έρχονται σε ποικίλα χρώματα όπως το κρεμ Ιταλικά σε λαμπρή πορτοκάλι και ροδάκινο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο βαθύ μπορντό ηλιοτρόπια φθινόπωρο για τα μπουκέτα λουλουδιών γάμο. Η ατμόσφαιρα πρέπει να επικεντρωθεί στην ευθυμία, τη ζεστασιά και την υπεραξία. Άλλα λουλούδια που μπορείτε να επιλέξετε από, είναι Κόσμο σοκολάτα, κίτρινο μαμάδες, Γκέρμπερ μαργαρίτες, κλπ.
Διακόσμηση:? Θέλετε να έχουν ένα κλασικό και κομψό αφής για το γάμο σας; Χρησιμοποιήστε ηλιοτροπίου στο πανέμορφο αγγεία, όπως κεντρικά γάμου, που συνοδεύεται από ηλίανθο εμπνευσμένο τραπεζομάντηλα, κεριά, αποξηραμένα στεφάνια ηλίανθος, ηλιοτρόπιο φώτα σχήματος και άλλα αξεσουάρ ηλίανθο. Διακοσμήστε τον δρόμο για την τροποποίηση με ηλίανθο φορτωμένο γλάστρες. Οι ανθοδέσμες που θα πραγματοποιηθεί από τη νύφη και οι παράνυμφοι πρέπει να γεμίσουν με ηλιοτρόπια. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τους ηλίανθους, όπως καρφίτσες. Βασικά, η όλη διακόσμηση του γάμου θα πρέπει να είναι σύμφωνη με το θέμα.
Μενού? Καλαμπόκι, πράσινα φασόλια, κολοκύθι, τα μπιζέλια, ψητό κοτόπουλο είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να πάτε για, κατά το σχεδιασμό για το μενού του γάμου. Τα λαχανικά είναι έτοιμα για συγκομιδή περίπου την ίδια στιγμή που η ηλιοτρόπια ανθίζουν. Δείτε ότι τα λαχανικά που θα εξυπηρετούν τα φρέσκα από τον κήπο ή κάτι φρέσκο ​​από την ύπαιθρο. Αυτά θα εξασφαλίσουν ότι το μενού σας θα είναι yummy. Για το επιδόρπιο, μπορείτε να εξυπηρετήσει μια ποικιλία από πολύχρωμα φρούτα ή κάτι που επαινεί το θέμα σας. Κρατήστε το γάμο τροφοδοσία απλό, αλλά κομψό.
Κέικ? Για την γαμήλια τούρτα, μπορείτε να ίχνος ηλίανθο κάτω από τις κερκίδες του ένα πολυεπίπεδο γαμήλια τούρτα. Ή μπορείτε απλά να σπάσει την παράδοση και να πάμε για ένα μεγάλο ενιαίο στρώματα κέικ, που γίνεται για να μοιάζει με ηλίανθο. Μια άλλη ιδέα μπορεί να είναι να λάβει ένα δίσκο σάντουιτς και γεμίστε το με ηλίανθο σχήμα cupcakes.
Μπομπονιέρες? Μπομπονιέρες σηματοδοτούν ένα σημαντικό μέρος στο γάμο. Για τον ηλίανθο γάμος ευνοεί, μπορείτε να δώσετε κουτιά ή δοχεία που γεμίζουν με τις σοκολάτες ή καραμέλες καλύπτονται σπόρους ηλίανθου. Αυτές θα είναι νόστιμα, καθώς και εξελιγμένα. Επίσης κάνει για μεγάλη σνακ μήνα του μέλιτος. Ή μπορείτε να δώρο τους καλεσμένους σας, κάποιες συσκευασμένα ηλιόσποροι, με ίσως ένα δοχείο ώστε να μπορούν να γυρίσουν στην πατρίδα τους και των φυτών τους.
Ο ηλίανθος είναι ένα όμορφο και μοναδικό λουλούδι που απαιτεί γιορτή. Με αυτές τις ιδέες μπορείτε σίγουρα να έχουν μια ευτυχισμένη και ήλιο ευλογημένο γάμο. Έτσι, αν πρόκειται να έχουμε έναν γάμο το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, να είστε βέβαιος να εξετάσει το θέμα του γάμου ηλίανθο.