Υπνοδωμάτιο Σχέδια Wall

Είσαι βαρεθεί με την κρεβατοκάμαρά σας και θέλετε να ανακαινίσει και να το διακοσμήσει; Λοιπόν, δοκιμάζοντας υπνοδωμάτιο σχέδια τοίχο μπορούν να εισαγάγουν τόσο πολύ χρειάζονται zing. Οι Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να δώσει μια νέα ματιά στην κρεβατοκάμαρά τους τοίχους σας, όπως η ζωγραφική, faux φινίρισμα, με την εφαρμογή ταπετσαρίας, κλπ. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε αυτά τα υπνοδωμάτιο ιδέες διακόσμησης.
Wall Σχέδια για το υπνοδωμάτιο
Μπορείτε να πάτε για εξωτικών αλλά δροσερό υπνοδωμάτιο σχέδια τοίχο για να δώσει στο δωμάτιο μια εντελώς νέα εμφάνιση. Να βρείτε πυραμίδες και η αιγυπτιακή αρχιτεκτονική συναρπαστικό; Μπορείτε να χρωματίσετε υπνοδωμάτιο τοίχους σας με ένα χρυσό χρώμα για να του δώσει ένα αιγυπτιακό αέρα. Να ενισχυθεί η αίσθηση με τη ζωγραφική αιγυπτιακή εικόνων ή ακόμη και τοιχογραφίες στους τοίχους. Αν έχετε μια πολύ χώρο, τότε μπορείτε να πάτε μέσα για ένα ρωμαϊκό ή ένα ελληνικό θέμα. Στην πραγματικότητα, οι δύο χρησιμοποιούν τα ίδια στοιχεία, οι στήλες. Αν τα μαύρα ή πορφυρό χρώμα (αρκετά ασυνήθιστο για τους τοίχους) είναι το αγαπημένο σκιά σας, τότε μπορείτε να πάτε για το γοτθικό στιλ.
Ζωγραφίζοντας τα Bedroom Wall? Υπάρχουν πολλά συναρπαστικά σχέδια τοίχο για μια κρεβατοκάμαρα που μπορεί να επιτευχθεί με συνδυασμό των χρωμάτων. Πριν από την επιλογή κρεβατοκάμαρα χρώμα τοίχων σας, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να έχουμε κατά νου. Επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, όπως και αν είστε ήρεμοι και φιλειρηνικό, τότε πάει για την ουδέτερη, απαλά χρώματα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς οι ίδιοι περιορίζονται σε λευκούς ή κρέμες. νέα επιλογή σας μπορεί να είναι μια απόχρωση του γκρι ή το χρώμα της άμμου, που είναι χαλαρωτικό και χρώματα. Μπορείτε να διαλέξετε από τη γήινη παλέτα χρωμάτων όπως το ανοιχτό καφέ, ανοιχτό πορτοκαλί ή αποχρώσεις του πράσινου και κίτρινου. Μπράουν προκαλεί σκέψεις για την οικογένεια κάποιου, πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, ενώ το κίτρινο έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία του ατόμου, αλλά το αποτέλεσμα διαρκεί για σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης δεν είναι όπως κίτρινο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αποχρώσεις του ροζ και μπλε, όταν χρησιμοποιείται στις αντιθέσεις, είναι δημοφιλή παιδιά κρεβατοκάμαρα σχέδια τοίχο. Purple είναι μια καλή επιλογή, αλλά πάμε για μπλε ή πράσινο, όπως είναι τα χρώματα της φύσης. Επιπλέον, ενισχύουν την ειρήνη και την ηρεμία. Αποφύγετε το κόκκινο, ενώ το χρώμα είναι συναρπαστική, θα σας κάνει επιθετικό. Διαβάστε περισσότερα για τη δύναμη των χρωμάτων και τη σημασία τους.
Wall διακόσμηση είναι μια τέχνη. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν το ίδιο χρώμα για όλα τα τείχη. Εάν έχετε έναν συνεργάτη και τους δυο σας δεν συμφωνούν σχετικά με ένα ενιαίο χρώμα, τότε μπορείτε να πάτε μέσα για ένα συνδυασμό των χρωμάτων. Όμως, ο συνδυασμός πρέπει να είναι μια αντίθεση, αντί να συνδυάζουν δύο χρώματα όπως το μαύρο και άσπρο. Μπορείτε να έχετε ένα σκούρο χρώμα σε έναν τοίχο και χρωματική αντίθεση του για τις υπόλοιπες τρεις τοίχους. Αν έχετε μια κρεβατοκάμαρα στην οποία υπάρχει άφθονη ποσότητα του ηλιακού φωτός που έρχονται, το χρώμα, στη συνέχεια, ο τοίχος που αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία με διαφορετικό χρώμα. Θα βρείτε τον τοίχο σας αναδεικνύει διαφορετικές αποχρώσεις, όπως το φως του ήλιου μεταβάλλεται.
Χρήσιμες Faux Τέλος Ιδέες? Faux ζωγραφική φινίρισμα προσθέτει προσαρμοσμένες κοιτάξουμε προς το υπνοδωμάτιο τοίχους. Τζάμια, σφουγγίσει και μεταλλική είναι οι μερικές μοναδικές τεχνικές faux τοιχογραφίας. Για να δώσω τον τοίχο σας το μεταλλικό φινίρισμα, να αγοράσετε ένα ρολό και το μεταλλικό χρώμα. Τυλίξτε το χρώμα στον τοίχο, χρωματίστε τον τοίχο με σατέν ή ημι γυαλιστερό παλτό βάση την ίδια απόχρωση του χρώματος. Μπορείτε επίσης να επιστήσω την εναλλακτική ρίγες ή να σχεδιάσετε διάφορα γεωμετρικά σχήματα. For γάνωμα φινίρισμα, εφαρμόστε ένα παλτό βάσεων του ιδίου σκιά προς τα τοιχώματα και αφού έχει στεγνώσει, εφαρμόζεται λούστρο χρώμα. Μπορείτε να είναι καινοτόμες, εφαρμόζοντας μια ενδιαφέρουσα επίδραση στον τοίχο, αν χτένα ή σύρετε ενώ το γλάσο είναι βρεγμένο. Σφουγγίσει είναι ένα από τα πιο εύκολο faux ζωγραφική. Εφαρμόστε ένα παλτό βάσεων και περιμένετε μέχρι να στεγνώσει. Πάρτε ένα υγρό σφουγγάρι και ρίχνουμε το χρώμα σφουγγίσει. Blot το υπερβολικό χρώμα από σφουγγάρι και στη συνέχεια, να εφαρμόσει το σφουγγάρι σε όλη την επιφάνεια του τοίχου τυχαία. Διαβάστε περισσότερα faux συμβουλές ζωγραφικής.
Bedroom Wall Decor χρησιμοποιώντας Wallpapers? Μια άλλη επιλογή για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας wallpapers. Μπορείτε να καλύψει τον τοίχο ακριβώς πίσω από την επικεφαλίδα του κρεβατιού, με ταπετσαρία. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από wallpapers που διατίθενται στην αγορά. Αν είστε λάτρης της φύσης, πάμε για μερικές τοπίο. Wallpaper σχέδια όπως πουά, θα προσθέσει ένα σύγχρονο άγγιγμα στην κρεβατοκάμαρά τους τοίχους σας. Τελευταία τάση wallpapers φωτογραφιών όπως τοπία, ιστορικά κ.λπ. εικόνες Πρόκειται για ένα καινοτόμο τρόπο για να προσθέσετε στυλ στο υπνοδωμάτιό σας.
Υπνοδωμάτιο σχέδια τοίχο είναι η πιο απλή, πιο εύκολος και αποδοτικός τρόπος για να προσθέσει ότι λάμψη στο υπνοδωμάτιο ντεκόρ σας. Υπνοδωμάτιο τοίχου διακόσμηση πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή. Δεν πρέπει να επηρεάζεται από την επιλογή των άλλων, εκτός από το σύντροφό σας. Αν είστε ευφάνταστες αρκετό, τότε σκεφτείτε κρεβατοκάμαρα τοίχο σας ως καμβά, και να προχωρήσει και να το ζωγραφίσει. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί ότι είναι συναρπαστική και γεμάτη διασκέδαση. Δωμάτιο διακόσμηση είναι μια δημιουργική εργασία? Όχι όμως τόσο σκληρή να ολοκληρώσει. Διαβάστε περισσότερα υπνοδωμάτιο ιδέες τοιχογραφία.