Αποκατάστασης των ζημιών Νερό

Σε γενικές γραμμές, την επισκευή ζημιών νερού που είναι ήπιας μορφής, από τη φύση δεν είναι τόσο δύσκολο όπως μερικοί εκτεταμένες ζημιές που θα πρέπει να αφεθεί μόνο στους ειδικούς. Διαφορετικές θεραπείες είναι διαθέσιμες για διαφορετικά είδη ζημίες, όπως η ζημία στο νερό ανώτατο όριο, γυψοσανίδας ζημία στο νερό, κυτταρική βλάβη νερό τηλέφωνο, (όχημα αναψυχής) rv ζημία στο νερό, σκληρό ξύλο ζημία νερού όροφο και το σπίτι ζημία των υδάτων. Οι περισσότερες ζημιές νερό στα σπίτια είναι αποτέλεσμα ελαττωματική κατασκευή, κακή συντήρηση και η έλλειψη συνειδητοποίησης της υγρασίας, ατμών και η συμπύκνωση υδρατμών στο περιβάλλον σπιτιού. Σήψη του ξύλου, οξύδωση από χάλυβα, de-μεμβράνης των υλικών είναι μερικά από τα αίτια των ζημιών στο νερό. Παρακάτω περιγράφονται οι μέθοδοι αποκατάστασης των ζημιών του νερού από τους τύπους που έχουν αναφερθεί πιο πάνω.
Ανώτατο όριο ζημιών από νερά? Πάνω από το νερό στάζει, θα υπάρχει μια σοφίτα (δαπέδων που αποτελούνται από ανοικτό χώρο στο επάνω μέρος ενός σπιτιού, ακριβώς κάτω από στέγη? Συχνά χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση). Εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να προσπαθήσει να βρει τη στέγη διαρροή σε αυτό. Χρησιμοποιώντας έναν κουβά κάτω από τη διαρροή, να πάρουν το νερό και αφαιρέστε τα λιμνάζοντα νερά που χρησιμοποιούν το νερό απορροφά κουρέλια. Σε περίπτωση που είστε σε θέση να καθορίσει ζημία στο νερό με τη μία, τότε tarp την οροφή, ώστε να αποφεύγονται οι διαρροές νερού και να εργάζονται σε αυτό μια φορά ο καιρός καθαρίζει. Το υγρό σημείο του ανώτατου ορίου πρέπει να μείνει στεγνό και απάλειψη τυχόν ξεφλούδισμα βαφής ή γυψοσανίδας. Μετά την επισκευή στεγνώνει περιοχή, χρησιμοποιήστε ένα λεκέ sealer να σφραγίζουν οποιονδήποτε λεκιασμένη περιοχή και στη συνέχεια να βελτιώσουμε.
Γυψοσανίδας ζημιών από νερά? Αποκατάσταση ζημιών νερού σε ξηρό τοίχο εξαρτάται από το μέγεθος της πληγείσας περιοχής. Η περιοχή που έχει υποστεί βλάβη από το νερό πρέπει να απομονωθούν. Κόψτε του κατεστραμμένου μέρους της γυψοσανίδας και αφήστε αέρας κυκλοφορεί μέσω του ανοίγματος. Η υγρασία θα πρέπει να στεγνώσει μέσα σε 12 ώρες και αφού στεγνώσει τα πάντα, αντικαθιστά την γυψοσανίδας με καρφιά. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα νέο έμπλαστρο γυψοσανίδας στην τρύπα. Σε περίπτωση που η τρύπα είναι πολύ μεγάλη, στη συνέχεια, μια επιτροπή υποστηρικτής κόντρα πλακέ μπορούν να εγκατασταθούν πάνω από τα στηρίγματα inorder για να κρατήσει το νέο ξηρό τοίχο στη θέση του. Μετά από αυτό, θα πρέπει να καρφί στο patch γυψοσανίδας στο συμβούλιο υποστηρικτής. Χρησιμοποιώντας ένα putty μαχαίρι, κάνουν την κοινή ενώσεις να εξαπλωθεί πέρα ​​από τις άκρες. Το τελικό βήμα θα ήταν σε ταινία από την άρθρωση στο σημείο τομής της γυψοσανίδας και των υφιστάμενων τοίχο. Αφού λεία, ξαναβάψει το γυψοσανίδας.
Cell Phone ζημιών από νερά? Κυττάρων ζημία νερού τηλέφωνο είναι ένα συνηθισμένο τυχαία βλάβη ότι οι άνθρωποι γενικά καταλήξουμε. Το νερό μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Αυτό συμβαίνει διότι, όταν το νερό εισέρχεται στο εσωτερικό μέρος του τηλεφώνου, μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και να αφήσει ένα άσχημο κατεστραμμένο τμήμα της συσκευής. Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι το νερό έχει εισέλθει στη συσκευή σας, μην ενεργοποιείτε το τηλέφωνο. Αφαιρέστε την μπαταρία, αμέσως την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης (εάν υπάρχει). Αφήστε το κελί για να στεγνώσει για περίπου 1 ώρα ή δύο, και να ελέγξετε αν είναι ακόμα υγρή. Μόλις είστε απολύτως βέβαιοι ότι το κύτταρο έχει στεγνώσει, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε. Εάν είστε αβέβαιοι για το τι πρέπει να κάνουμε, φέρουν το κύτταρο σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης.
(Ψυχαγωγικό μέσο) RV ζημιών από νερά? Αποκατάσταση ζημιών στο νερό σε ένα όχημα αναψυχής, μπορεί να αποδειχθεί μια ακριβή εφιάλτη. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχει τακτικός έλεγχος για τυχόν σημάδια φθοράς νερού στο RV. Πρώτα απ 'όλα, η οροφή του οχήματος πρέπει να υποβάλλονται σε αυστηρό έλεγχο. Αν βρείτε κάθε είδους διαρροές που μπορεί να είναι η αιτία για το νερό να στάξει μέσα, τότε εφαρμόζεται το νερό στεγανωτικών απόδειξη γι 'αυτό. Εάν υπάρχουν κάθε είδους αλλοίωση του χρώματος ή ρυτίδες στο φόντο, τότε μπορεί να δηλώσει μια διαρροή νερού. Η επιτροπή χρησιμότητα, ερμάρια, εντός των διαμερισμάτων, η περιοχή κάτω από τη στρώματα και εξωτερική επιφάνεια του RV πρέπει να ελέγχεται για τυχόν ζημία νερού. Αποκατάστασης των ζημιών νερό για ένα RV είναι καλύτερο αν αφεθεί σε έναν εμπειρογνώμονα, τα οποία διαφορετικά ίσως έχει μεγαλύτερο κόστος.
Πάτωμα σκληρού ξύλου ζημιών από νερά? Καθαρισμός του σκληρού ξύλου είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθούνται για την επισκευή ζημιών νερό προς την επιφάνεια. Αφαιρέστε την υγρασία από πάνω και κάτω από την επιφάνεια του ξύλου με χρήση ανεμιστήρων, αφυγραντήρες και άλλες μεθόδους ξήρανσης. Αφού άφησε να στεγνώσει, οθόνη, συμπληρώστε και εκ νέου παλτό για να καθορίσει το δάπεδο σκληρού ξύλου. Ωστόσο, σε περίπτωση που έχει υπάρξει καμία κηλίδα, λόγω των ζημιών του νερού, στη συνέχεια, φανοποιίας μπορούν να απαιτηθούν. Νερό βλάβη μπορεί επίσης να επηρεάσει το σύνολο του δαπέδου. Σε μια τέτοια περίπτωση, φανοποιίας σκληρό ξύλο και λείανση θα ήταν υποχρεωμένοι να πάρει πίσω τη φυσική ομορφιά του σκληρού ξύλου του.
Αρχική ζημία νερού μπορεί να αποφευχθεί από την τακτική συντήρηση και επαγγελματική βοήθεια. Γνωρίστε τα μέρη όπου υπάρχουν πιθανότητες πιθανής ζημίας νερού. Μερικές θέσεις όπου μπορείτε να επιθεωρήσει τα κουζίνα (πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και νεροχύτη), μπάνιο (ντους και μπανιέρες, νιπτήρες και τουαλέτες), πλυντηρίων ρούχων (πλυντήριο, θερμοσίφωνας, κλιματισμός) και υπόγειο (αντλία). Εκτός από εσωτερικούς χώρους, ο έλεγχος για τη ζημία νερού έξω από το σπίτι σας είναι επίσης εξίσου ζωτικής σημασίας. Κρατώντας έναν έλεγχο στις στέγες, αποχέτευση, υδρορροές και τις διοχετεύσεις μπορεί να προλάβει επίσης ορισμένες μεγάλες ζημιές στο νερό μέσα στο σπίτι σας.
Νερό αποκατάσταση ζημία είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες, όταν πρόκειται για τις εγχώριες βελτιώσεις. Αποκατάστασης των ζημιών νερού σε πιο πρώιμο στάδιο της εμποδίζει σημαντικά την κατασκευή και το κόστος στο μέλλον. Λοιπόν, πάρτε έξω κάποια επιπλέον χρόνο για να βρουν τους δυνητικούς σημεία στο σπίτι σας που βρίσκονται στα πρόθυρα της δημιουργίας κάποια δυσάρεστα προβλήματα στο μέλλον, και να καθορίζουν τους!