Baby υποδείγματα Κέικ ντους

Η παράδοση του ντους μωρών ξεκίνησε καλωσορίζοντας το νέο μωρό στο σπίτι με πολλή μεγαλοπρέπεια και γιορτές. Ήταν βασικά μια υπόθεση όλων των γυναικών με μερικούς στενούς άρρενες συγγενείς. Σήμερα, τα ντους μωρών έχουν γίνει ένα πολυδάπανο υπόθεση και μια ευκαιρία για το σχεδιασμό μιας οικογενειακής επανένωσης. Υπάρχουν πολλά δροσερά θέματα ντους μωρών που ακολουθήθηκε για αποβεί αυτή η ημέρα ειδικά για το μωρό και τη νέα μαμά. Ένα από τα κύρια αξιοθέατα του ντους μωρών είναι τα τρόφιμα και η Stealer show είναι η τούρτα. Τα ακόλουθα σχέδια κέικ ντους μωρών θα σας βοηθήσει να αποφασίσει σχετικά με μια τούρτα που θα παραμείνει η συζήτηση της πόλης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Baby Ιδέες κέικ ντους? Υπάρχουν πολλές ασυνήθιστες ιδέες κέικ ντους μωρών που δεν είναι ακριβά ακόμη μπορεί να είναι ένα εξολκέα κόμμα. Αυτά τα σχέδια κέικ ντους μωρών δεν θα είναι μόνο καλή γεύση, αλλά θα είναι ευχάριστο στο μάτι.
Μινιατούρα Baby Shower τούρτα Ιδέα: Αυτά τα μικροσκοπικά κέικ τα οποία σερβίρονται σε κάθε επισκέπτη και αυτό μοιάζει με παραδοσιακό τετράγωνο κτίριο. Ο αρτοποιός μπορεί να χρησιμοποιήσει το πάγωμα χρώμα παρόμοιο με το χρώμα του θέματος μωρό. Ζητήστε αρτοποιός σας να γράψετε αλφάβητα κεφαλαίου σε κάθε τεμάχιο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και άλλες ιδέες κέικ ντους μωρών, όπως αρκουδάκια, μπουκάλια γάλα, κουδουνίστρες κ.λπ. καθώς το σχήμα των μικροσκοπικών κέικ ντους μωρών σας.
Πάπλωμα Baby Shower τούρτα Ιδέα: Μπορείτε να ετοιμάσετε το κέικ ντους μωρών σας σχεδιασμό. Ετοιμάστε ένα σχήμα τετράγωνο λευκό φύλλο κέικ βανίλια. Κορυφή το κέικ με fondant στην κορυφή του κέικ. Προσδιορίστε τον αριθμό των τετραγώνων που θα πρέπει να κάνει ένα πάπλωμα μωρό. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό φοντάν χρώμα στο κάθε τετράγωνο. Κόψτε το φοντάν σχήματα και να τα τοποθετήσετε στην κορυφή του κέικ σας. Προσθέστε ταινίες του φοντάν να κάνει τα σύνορα κουβέρτα. Χρησιμοποιήστε το κερασάκι για να κολλήσει τα fondant σχήματα για την τούρτα.
Μοναδικό σχήμα Baby Shower τούρτα Ιδέα: Μπορείτε να δοκιμάσετε μοναδικά σχήματα όπως ένα καροτσάκι, ή ένα χαριτωμένο πρόσωπο μωρό, πάπια, υποδήματα μωρό, μελόψωμο άνθρωπος, σε σχήμα πεταλούδας, τα πόδια μωρών, κ.λπ. για τα σχέδια ντους μωρών κέικ σας. Υπάρχουν πολλά αρτοποιεία που προσφέρουν μια σειρά από σχήματα και μεγέθη από διαφορετικές ιδέες κέικ ντους μωρών που θα πάει καλά με τα θέματα ντους μωρών σας.
Καλάθι δώρων ντους μωρών κέικ Ιδέα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη καφετιά πάγωμα ως καλάθι και διακοσμήστε το με ένα πολύχρωμο κέικ που μοιάζει με καλούδια σε ένα καλάθι δώρων. Υπάρχουν πολλές ιδέες διακόσμησης μωρό ντους τούρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το καλάθι σας.
Κοιλιά μωρό ντους τούρτα Ιδέα: Τα πιο δημοφιλή ντους μωρών σχεδιασμό κέικ κάνει το βλέμμα σαν κέικ μια έγκυο κοιλιά. Ένα κέικ γύρος τοποθετείται πάνω από ένα ορθογώνιο κέικ ή ματ από κοινού για να μοιάσει με μια έγκυο κοιλιά.
Baby Bum Baby Shower τούρτα Ιδέα: Μπορείτε να κάνετε μια τούρτα που μοιάζει με τον αλήτη της ένα μικρό μωρό. Προσθέστε μικρές λεπτομέρειες, όπως μια πάνα και μικρά πόδια ορατά, όπως το μωρό είναι crawling. Τα πόδια μπορεί να κάνει από Krispies ρύζι που καλύπτεται με τον παγετό.
Baby Shower τούρτα γεύση ιδέες? Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποικιλίες των κέικ ντους μωρών που διαθέτει, ότι μπορεί να είναι τόσο μοναδικό και νόστιμο. Το παρακάτω είναι μια λίστα με δημοφιλείς γεύσεις κέικ ντους μωρών:? Βούτυρο κέικ
Καρότο κέικ
Τσεισκέικ
Κέικ σοκολάτας
Σιφόν τούρτα
κέικ τροφίμων του διαβόλου
Ice κρέμα τούρτα
Ανανάς ανάποδα τούρτα
Κέικ φρούτων
Παντεσπάνι
Φράουλα τούρτα
Κέικ βανίλια? Αυτά είναι μερικά σχέδια κέικ ντους μωρών που μπορείτε να επιλέξετε για το μωρό σας ντους. Πολλοί αρτοποιοί προσφέρουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από κέικ πανών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το ντους μωρών σας. Μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να καταλήξει σε διαφορετικές ιδέες κέικ ντους μωρών. Εάν γνωρίζετε το φύλο του μωρού, μπορείτε να έχετε το χρώμα κέικ σε ροζ ή μπλε με ένα σχήμα που σχετίζονται με τα αγόρια ή κορίτσια. Για παράδειγμα, ένα σχήμα αυτοκίνητο ή υπερήρωα για ένα αγόρι και μια κούκλα ή παραμύθι για ένα κορίτσι. These yummy σχέδια κέικ ντους μωρών σίγουρα θα κάνει το μωρό σας ντους γευστικότατες αξέχαστη.