Business Casual για Άνδρες

Ένας καλός φίλος μου έγιναν, πρόσφατα, μια πολύ γνωστή εταιρεία επενδύσεων ως βοηθός τραπεζίτης επενδύσεων. Πριν από αυτό, είχε εργαστεί για σειρά ετών σε ένα διαφημιστικό γραφείο όπου η δημιουργικότητα ήταν το μόνο πράγμα που έχει σημασία? Τι φορούσε και πώς κοίταξε ήταν δευτερογενή και τριτογενή. Μπορείτε κάλλιστα να φαντασθούμε το βλέμμα στο πρόσωπο του αφεντικού του, όταν αυτή η λαμπρή φίλος μου νωχελικά μπήκε στο νέο γραφείο του την πρώτη ημέρα των εργασιών, που δεν φορά τίποτα αλλά σορτς φορτίου, ένα λευκό γιλέκο, ένα κουμπί-λιγότερο Χαβάης πουκάμισο και ένα ζευγάρι σαγιονάρες!
Έτσι, τι πιστεύετε ότι πρέπει να έχει συμβεί σ 'αυτόν; Μήπως έχει πάρει απολύθηκε από την πρώτη ημέρα της νέας δουλειά του; Παραδόξως, αυτός δεν το έκανε. Ήταν τυχερός. Εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα συμπτωματικά έτυχε να είναι «ημέρα παραλία» στο γραφείο. Στην πραγματικότητα, το αφεντικό πήγε για να σχολιάσει ότι ήταν αρκετά καλά-ντυμένος για την περίσταση! Ήταν πολύ, πολύ τυχεροί που το λάθος του, δεν του κόστισε τη δουλειά του. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι τόσο τυχεροί. Έτσι εάν είστε ένας τύπος που έχει επαγγελματικούς σπορ κώδικας ένδυσης στο χώρο εργασίας σας, διαβάστε για να ξέρετε για διάφορες επιλογές επίδεσμο στο επιχειρηματικό casual για τους άνδρες.
Dress Code - Business Casual άντρες? Αν είστε εντελώς απληροφόρητοι για το τι «επιχειρηματική δραστηριότητα casual φόρεμα για τους άντρες» είναι, ή αν υπάρχουν επαρκείς εναλλακτικές λύσεις ένδυσης εξέταση έχετε μια πενθήμερη εβδομάδα εργασίας, χαλαρώστε. Μπορείτε να αναπνεύσει εύκολα. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές επιλογές σε ενδύματα mens, όταν πρόκειται για επιχειρήσεις casual ένδυμα για τους άνδρες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.
Πουκάμισα? Business casual είναι ένα ενδιάμεσο επίπεδο μεταξύ των επιχειρήσεων επίσημες και casual κάμπο. Θα πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη, ενώ δεν επιλέγοντας μόνο πουκάμισα σας, αλλά όλα τα άλλα είδη ένδυσης και αξεσουάρ. Business casual πουκάμισα πρέπει να έχουν πάντα ένα περιλαίμιο. Είτε να επιλέγουν για τα μισά μανίκια ή full-πουκάμισα θα εξαρτηθεί από την ατομική πολιτική φόρεμά της εταιρείας σας. Αποφύγετε την υπερβολική χρώματα. Δεν θέλετε να ψάχνει σαν ένα ανθρώπινο φωτεινή επιγραφή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσουν πέντε λευκά πουκάμισα και τέσσερα γαλάζια πουκάμισα. Μπορείτε σίγουρα πειραματιστείτε με χρώματα και σχέδια, αλλά απέχουν από δυνατά χρώματα ή σε-σας-πρόσωπο σχέδια και μοτίβα. Παστέλ αποχρώσεις είναι πάντα μια καλή επιλογή. Σκούρο μπλε, maroons και browns είναι επίσης καλές επιλογές. Δεν πρέπει να μείνει πίσω από την πεμπτουσία μαύρο πουκάμισο ... κάνει μια ισχυρή δήλωση σας παντού. Όσον αφορά τα πρότυπα πουκάμισο, μπορείτε να επιλέξετε για λεπτή, ελαφριά λωρίδες ή ελέγχων.
Παντελόνι? Αν και πλισέ επίσημη παντελόνι δεν είναι υποχρεωτικές, μπορείτε σίγουρα να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ένα ζευγάρι από αυτά στην ντουλάπα σας. Επιλέγουν επίπεδη μπροστά παντελόνι βαμβακιού σε αποχρώσεις του μπεζ, καφέ, γκρι, ελιές, κλπ. Μια-δυο καλές μαύρο παντελόνι είναι ένα must-have. Το αν δεν μπορείτε να φορούν τζιν και παντελόνι φορτίου άλλη μια φορά θα εξαρτηθεί από την πολιτική για τον κωδικό της εταιρείας το φόρεμά σας. Ένας συνδυασμός πλισέ παντελόνια, επίπεδη khakis μπροστά, chinos και παντελόνια βαμβάκι θα προσθέσει ένα καλό ποσό της ποικιλίας στην ντουλάπα σας και θα σας δώσει μια ευρύτερη επιλογή της γάζας επιλογές.
Jacket? Ένα σακάκι δεν είναι υποχρεωτικός ως τέτοιο, όταν πρόκειται για επιχειρήσεις casual. Ωστόσο, εάν μπορείτε να την ομάδα με μια τραγανή λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι των έξυπνων γκρι ή μαύρο παντελόνι, τότε προχωρήστε. Εκτός από τις επίσημες σακάκια, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα σακάκι τουίντ ή ένα casual σακάκι κοτλέ. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε ένα σακάκι με ένα καλό πουλόβερ ή μια υπερ-shirt. Το μόνο που δεν φαίνεται έξυπνος, αλλά είναι επίσης μια καλή επιλογή για το χειμώνα.
Παπούτσια και αξεσουάρ? Τυπική μαύρα δερμάτινα παπούτσια είναι πάντα μια καλή επιλογή. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτή είναι η δουλειά casual, μπορείτε να την πολυτέλεια να λάβει ένα βήμα προς τα κάτω. Suede είναι μια καλή επιλογή και λειτουργεί θαυμάσια με μια σειρά από επιχειρηματικές casual ρούχα. Cut παπούτσια είναι επίσης μια επιλογή εάν ταιριάζουν με το παντελόνι σου και πουκάμισο σας. Αν είστε φορώντας ένα σακάκι, βεβαιωθείτε ότι παπούτσι σέβη σας χρώμα σακάκι σας. Απέχετε από πάνινα παπούτσια, καλαθόσφαιρας, γυμναστικής, σανδάλια και ολίσθηση-ons. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε πάντα τη ζώνη. Εάν πρόκειται να φοιτούν μια σημαντική συνεδρίαση ή σε μια επίσκεψη πελάτη, πάντα να φορούν γραβάτα (και ένα σακάκι αν είναι δυνατόν). Πρόκειται για ένα σημαντικό τμήμα της ηθικής στο χώρο εργασίας.
Αυτά ήταν μερικά σάλτσα επιλογές όταν πρόκειται για την επιχείρησή casual για τους άνδρες. Σε περίπτωση που η σύζυγός σας συμβαίνει, επίσης, να έχει μια επιχείρηση σπορ κώδικας ένδυσης στο χώρο της εργασίας, είναι εδώ κάποιες πληροφορίες για την επιχείρησή casual ένδυμα για τις γυναίκες. Η βασική αρχή παραμένει η ίδια - ανακαλύψτε τι φόρεμα πολιτική της εταιρίας σας κώδικα, και να επιλέξετε ενδυμασία εργασίας σας ανάλογα.