Καλύτερο At Home προσώπου φλούδες

Η αλλαγή του τρόπου ζωής παίρνει το φόρο της για κάθε μία, η οποία είναι ιδιαίτερα εμφανής στο δέρμα. Επίσης, δεν είναι δυνατόν να επισκεφθεί ένα spa για περιποιήσεις προσώπου λόγω χρονικών περιορισμών. Αλλά με το καλύτερο στο σπίτι του προσώπου φλούδες, μπορείτε να πάρετε μια προσώπου φλούδα στο σπίτι, το οποίο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.
Facial Peel? Μια του προσώπου φλούδα χρησιμοποιείται για την απολέπιση της ανώτερης στιβάδας του δέρματος και εκθέτει την υγιή στρώμα του δέρματος. Του προσώπου φλούδες περιέχουν συνήθως γαλακτικού ή σαλικυλικό οξύ. Τα οξέα αυτά έχουν πολλαπλής χρήσης. Βοηθούν στη σύσφιξη του δέρματος, η απορρόφηση της υγρασίας και την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, μεταξύ άλλων. Οι πόροι του δέρματος πάρει αποφραχθούν και να οδηγήσει στην όμορφη επιδερμίδα. Το σαλικυλικό φλούδες είναι κατάλληλα για το λιπαρό δέρμα, καθώς αυτοί διεισδύουν βαθιά στο δέρμα. Το γαλακτικό οξύ φλούδες προκαλέσει το δέρμα επιφάνεια για να ρίξει και το νέο δέρμα είναι εκτεθειμένο.
Καλύτερο Στο σπίτι του προσώπου φλούδες? Υπάρχουν πολλά συστατικά στην κουζίνα μας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των καλύτερων του προσώπου φλούδες στο σπίτι. Εδώ, προσπαθώ να σας δώσω μερικές από τις κατ 'οίκον του προσώπου φλούδες.
Apple Oatmeal Facial Peel: Αυτό προσώπου φλούδα είναι ιδανικά για το ξηρό δέρμα. Είναι πολύ εύκολο να κάνει με όλα τα συστατικά που είναι άμεσα διαθέσιμες στο σπίτι. Σ 'ένα μπολ, πλιγούρι βρώμης μίγμα, το μέλι, σε κύβους μήλου και βιταμίνη Ε πετρελαίου. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά για να κάνει μια καλή πάστα. Τώρα ισχύει το πάστα στο πρόσωπό σας. Πριν να το ξεπλύνετε, εφαρμόζεται το νερό στο πρόσωπό σας και υγρή το τρίψιμο. Τώρα τρίψετε το δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις. Τώρα μπορείτε να πλύνετε το scrub με κρύο νερό.
Αμύγδαλο Oatmeal Facial Peel: Σε ένα μπλέντερ, μίγμα αμύγδαλα,, πλιγούρι βρώμης γιαούρτι και το μέλι σε μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα και αφήστε το πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Πλένετε το πρόσωπό σας και να βρείτε απαλό απαλό δέρμα.
Ζελατίνη Facial Peel: Πάρτε unflavored ζελατίνη και πρόσθεσε φρέσκου λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιού σε αυτό. Θερμάνετε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας κατά διαστήματα περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η ζελατίνη πρέπει να πάρει διαλυθεί εντελώς. Τώρα, αφήστε τη να κρυώσει και να το διατηρήσετε στο ψυγείο και αφήστε το σύνολο. Πάρτε ένα κρόκο αυγού και ανακατέψτε το με το σύνολο ζελατίνη. Εφαρμόζονται αμέσως.
Παπάγια Facial Peel: Πάρτε de-ξεφλουδισμένο και de-seeded παπάγια και το μίγμα να κάνει το χυμό παπάγιας. Θα χρειαστείτε unflavored ζελατίνη για αυτό το φλοιό επίσης. Σε ένα τηγάνι, πάρτε τη ζελατίνη και προσθέτουμε νερό σε αυτό. Σε χαμηλή φωτιά, αφήστε τη ζελατίνη διαλυθεί εντελώς. Μετά την αφαίρεση της ζελατίνης από τη φλόγα, προσθέστε το χυμό παπάγιας τεταμένες σε αυτό. Στη συνέχεια, αφήστε το να ορίζεται στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας και αφήστε το επάνω για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και στεγνώστε.
Αβοκάντο Egg Peel: Αυτό είναι ένα από τα ευκολότερα να κάνουν όλες τις προσώπου δέρμα ξεφλουδίζει. Mash αβοκάντο σε ένα μπολ και προσθέστε χτυπημένη αυγό και το μέλι σε αυτό. Η φλούδα είναι πλέον έτοιμο και μπορείτε να το εφαρμόσετε. Πλένεται μετά 10-12 λεπτά με κρύο νερό.
Μπανάνα Γιαούρτι Peel: Σε ένα μπλέντερ, προσθέστε τη φλούδα της μπανάνας, γιαούρτι, αλεύρι βρώμης, αμυγδαλέλαιο και το μίγμα να κάνει μια λεπτή πάστα. Αυτή η φλούδα μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο. Εφαρμόστε αυτήν την φλούδα και ξεπλύνετε μετά από 10 λεπτά. Αυτή η φλούδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την εβδομάδα.
Gram Αλεύρι Facial Peel: Αυτός είναι ο ευκολότερος σπίτι του προσώπου φλούδες. Πάρτε αλεύρι γραμμάριο, προσθέστε κουρκούμη σκόνη, το μέλι και γάλα ή κρέμα και ανακατεύουμε καλά. Εφαρμόστε τη φλούδα και πλένεται μετά από 15 λεπτά με χλιαρό νερό.
Ντομάτα Facial Peel: Πάρτε μια ώριμη ντομάτα και να κάνει μια πάστα από το στο μπλέντερ. Αφήστε την κόλλα στο πρόσωπό σας για 20 λεπτά. Καλό θα είναι να πλένετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.
Αγγούρι Aloe Vera Peel: Απότομες και στέλεχος πράσινο τσάι σε ένα ταψί και προσθέστε τη ζελατίνη σε αυτό. Με χαμηλό φήμη, αφήστε την ζελατίνη διαλυθεί. Μετά το μείγμα κρυώσει, προσθέστε το αγγούρι και χυμό αλόης βέρα στο μείγμα. Απλώστε το στο πρόσωπό σας. Πλένετε το πρόσωπό σας μετά το ξηραίνει φλοιό εντελώς.
Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα στο σπίτι του προσώπου φλούδες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι εύκολο να γίνουν και μπορείτε να πάρετε μια σπιτική του προσώπου σας λίγο πριν βγείτε για ένα κόμμα. These προσώπου φλούδες στο σπίτι τους θα έχουν τους ανθρώπους που σας ζητάει ο λόγος πίσω από την όμορφη επιδερμίδα σας. Θα αποκαλύψει το μυστικό;