Νύχι Remover πολωνική

Ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από βερνίκι νυχιών από τα δάχτυλα είναι η χρήση ενός ξεβαφτικό νύχι. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα υγρό καθαριστικό που καθαρίζει ή αφαιρεί Πολωνικά νυχιών από τα δάχτυλα. Εκατομμύρια γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν και δεν μπορεί να ξέρει ακόμη και με οποιοδήποτε άλλο προϊόν που μπορεί να αφαιρέσει βερνίκι νυχιών τόσο αποτελεσματικά όσο ένα ξεβαφτικό νύχι. Των τελευταίων, νύχι αφαίρεσης βερνίκι έχουν βρει άλλες χρήσεις, καθώς, όπως η άρση τεχνητά νύχια και τη διόρθωση σφαλμάτων στην πολωνική νυχιών με νύχια και με εφαρμογή τέχνη. Υπάρχουν διάφορες μάρκες αφαίρεσης βερνίκι νυχιών διαθέσιμα τα οποία μας δίνει μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι τα συστατικά της αφαίρεσης βερνίκι νυχιών μπορεί να είναι και πώς λειτουργούν για να αφαιρέσετε βερνίκι νυχιών από τα νύχια; Ας μάθουμε.
Νύχι Συστατικά Remover πολωνική
Το κύριο και το πιο κοινό συστατικό της αφαίρεσης βερνίκι νυχιών is ακετόνη. ιδιοκτησία της να γίνει μια καλή διαλύτη κάνει το καλύτερο οργανική ένωση για την απομάκρυνση Πολωνικά νύχι. Είναι, επίσης, ένα ενεργό συστατικό βερνίκι νυχιών. Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν νύχι διβουτυλο φθαλικό εστέρα, φορμαλδεΰδη ή DMDM ​​υδαντοΐνη, το τολουόλιο, οξικό αιθυλεστέρα, ισοπροπυλική αλκοόλη, καπρυλικού / καπροϊκού τριγλυκεριδίων, βενζοφαινόνη-3, οξικό βουτύλιο, εσπεριδοειδή amara aurantium (νεράντζι), το πετρέλαιο και το άρωμα. Από αυτά, τα συστατικά ότι ξεβαφτικό νυχιών περιέχει θα εξαρτηθεί από μάρκα και τον κατασκευαστή του. Ορισμένες από αυτές μπορεί να περιλαμβάνει και τα φυσικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε, γλυκερίνη, αλόη, κλπ. Το αφαίρεσης βερνίκι νυχιών που ισχυρίζονται ότι είναι ακετόνη χωρίς να έχετε και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως το μεθάνιο. Αυτά τα συστατικά, επίσης, κάνει το γυαλιστικό νυχιών αφαίρεσης πολύ πτητικό υγρό, δηλαδή, εξατμίζεται γρήγορα.
Πώς Βερνίκι νυχιών αφαίρεσης εργασίας;
Όπως προαναφέρθηκε, νύχι αφαίρεσης βερνίκι περιέχουν οργανικούς διαλύτες, όπως η ακετόνη, η οποία είναι ικανή να διαλύσει το βερνίκι νυχιών εφαρμόζονται τα νύχια. The ασετόν decolorizes τα νύχια του πολωνικού χωρίς την εμφάνιση οποιασδήποτε χημικής αντίδρασης. Για λόγους precision χαρά, θα ήθελα να το πω έτσι? Το βερνίκι νυχιών είναι μια σκλήρυνση οργανικό πολυμερές και το ασετόν είναι ένα υγρό οργανικούς διαλύτες. Όταν το οργανικό διαλύτη έρχεται σε επαφή με τα οργανικά πολυμερή, διαλύει τα πολυμερή. Αυτό γίνεται λόγω των διαλυτών μορίων τους ωθεί μεταξύ των πολυμερών μορίων. Το οργανικό διαλύτη εφαρμόζεται σε ένα κομμάτι βαμβάκι για να αφαιρέσετε τα οργανικά πολυμερή που διαλύει το πολυμερές και σταθεροποιεί το στο βαμβάκι.
Είναι ασφαλής η χρήση ακετόνης ξεβαφτικό νύχι;
Το αν δεν είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε ακετόνη αφαίρεσης βερνίκι νυχιών, έχει ένα συζητήσιμο θέμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ακετόνη αφαίρεσης βερνίκι νυχιών, δεδομένου ότι είναι το πιο γνωστό διαλύτης για βερνίκι νυχιών. Μερικοί υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιώντας αφαίρεσης βερνίκι νυχιών ασετόν προκαλεί διάφορα προβλήματα, όπως το νύχι, προκαλεί στα νύχια για να στεγνώσει πιο γρήγορα και τα καρφιά χάνουν περιεκτικότητάς τους σε ύδωρ. Προκαλεί επίσης αδύναμη νύχια και τους οδηγεί στο να σπάσει γρήγορα. Ακετόνη αφαίρεσης βερνίκι νυχιών δεν δείχνουν πραγματικά κάθε άλλου είδους τοξικότητας που μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία. Άλλα συστατικά αφαίρεσης βερνίκι νυχιών όπως οξικής αιθυλεστέρα και το τολουόλιο μπορεί να είναι δηλητηριώδη και έχουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε αφαίρεσης βερνίκι νυχιών. Θα πρέπει να αποθηκεύονται σε αεροστεγή δοχεία ή φιάλες, αλλιώς θα πάρουν εξατμίζεται. Είναι πολύ εύφλεκτο και έτσι πρέπει να φυλάσσεται μακριά από πηγές θερμότητας και ηλεκτρικών συσκευών. Να θυμάστε να πλένετε τα χέρια σας καλά μετά με το νύχι remover πολωνικά στις νύχια σας, ειδικά αν είστε στη συνήθεια της δάγκωμα καρφιών.