Maple δέντρα - Maple ποικιλιών δέντρων

Οι Maple δέντρα κατατάσσονται σε δική τους οικογένεια, η Aceraceae. Ομώνυμο δέντρο ξεχωρίζει για τον προσδιορισμό της οφείλεται σε ευδιάκριτα και τοποθετημένα σε σχήμα φύλλων του. Σφενδάμνου τα φύλλα των δέντρων είναι φοίνικα σχήμα, ροκφόρ και λοβωτός σε πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί ή / και κίτρινα χρώματα που έχουν πάντοτε ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα για το θεατή. Το δέντρο φέρει μικρά άνθη, ανάλογα με την ποικιλία του. Τα άνθη σε συστάδες, με μικρές friuts. Σφενδάμνου δέντρα έρχεται σε ένα ευρύ φάσμα ειδών. Μερικά από τα πιο δημοφιλή σφενδάμι ποικιλίες δέντρων, αναφέρονται παρακάτω για την ενημέρωση και τις γνώσεις σας. Περισσότερα για Maple Γεγονότα Δέντρο
Maple ποικιλιών δέντρων
Ζάχαρη σφενδάμνου (Acer saccharum): Ζάχαρη σφεντάμια είναι μια συμπάθεια μεταξύ της αρχιτεκτονικής τοπίου της νοτιοανατολικής Καναδά και τη Νέα Αγγλία για καταπληκτικά χρώματα πτώση τους με ένα μείγμα από κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις. Είναι αργοί καλλιεργητές που μπορεί να φτάσει σε ύψος 50 έως 75 πόδια, με απόκλιση 30 έως 45 πόδια. Τα φύλλα τους είναι 3-5 ίντσες πλάτος, πέντε λοβωτός με λαμπερό πράσινο χρώμα στην πάνω επιφάνεια και μια σκιά αναπτήρα από κάτω. Μπορούν να φέρουν σε σχήμα πετάλου διπλό φτερωτούς φρούτα που ωριμάζουν το φθινόπωρο. Προτιμούν την πλήρη σε μερική σκιά και ένα καλά αποστραγγιζόμενο χώμα. Περίσσεια νερού τείνει να σαπίσει τον κορμό τους, ενώ οι λιγότερο στεγνώνει νερό από τα φύλλα τους.
Red Maple (Acer rubrum): Από όλες τις ποικιλίες σφενδάμι, κόκκινο σφεντάμι είναι η πρώτη για να δείξει την προσέγγιση πτώση με σύμπλεγμα των λουλουδιών και αλλαγή στο χρώμα των φύλλων. Φύεται σε μια πυραμιδική μορφή, να οικοδομηθεί ένα καμπύλο σχήμα κορώνα επάνω στην επίτευξη ωριμότητα. Είναι φυλλοβόλα στη φύση με τριγωνικού σχήματος φύλλα που είναι 2 με 5 εκατοστά πλάτος και έχουν 3 με 5 λοβούς. Τα χρώματα πτώση περιλαμβάνουν κίτρινο, κίτρινο-πράσινο και αποχρώσεις του πορτοκαλί και κόκκινο. Τα ώριμα φύλλα εμφανίζονται υπόλευκο στην κάτω πλευρά. Ο καρπός φέρει είναι σχήματος V και διπλά πτερύγια. Είναι μέτρια καλλιεργητές που αυξάνονται και σε ηλιόλουστες θέσεις, καθώς και μερική σκιά. Δεν είναι πολύ ιδιότροπος για το είδος του εδάφους που αναπτύσσονται σε: αμμώδης loam σε πηλό, που τους ταιριάζει μια χαρά.
Φλόριντα Maple (Acer barbatum): Native στη Βόρεια Αμερική, το σφενδάμι Φλόριντα είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο που μπορεί να επιτύχει σε ύψος 50 έως 60 πόδια. Το δέντρο είναι οβάλ και εξαιρετική για την παροχή σκιά. χρώματα πτώση της περιλαμβάνουν σίγαση κίτρινο ή πορτοκαλί. Τα φύλλα της σφενδάμνου Φλόριντα είναι μικρό και συμπαγές και μπορεί εύκολα να διακριθεί από άλλες πλατάνια ως τις άκρες τους κάτω από τη σειρά του ελαφρώς. Ανάλογα με τις κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες, σφενδάμνου Φλόριντα μπορεί να εναλλάσσονται αύξησή του από μέτρια έως ταχεία. Απαιτεί την πλήρη ήλιο και υγρά, καλά στραγγιζόμενα εδάφη. Συμπαγές έδαφος παρεμποδίζει την ανάπτυξή της.
Κιμωλία Maple (Acer leucoderm): Μια σφενδάμι Chalk, επίσης γνωστή ως σφενδάμι Whitebark είναι μια μικρότερη έκδοση του Ζάχαρο και συχνά συγχέεται να υποείδη του τελευταίου. Λέγεται Κιμωλία λόγω της της ομαλής κατάλευκα φλοιό βρέθηκαν στα ώριμα δέντρα. Είναι μια αργή παραγωγό, απαιτεί πλήρη ήλιο και υγρό, καλά αποστραγγιζόμενο χώμα. Χρησιμοποιείται ευρέως ως ένα δέντρο δρόμο για τη δημιουργία μονοπατιών, επειδή είναι ανθεκτικές στην ξηρασία και μικρές σε ύψος 25 έως 30 πόδια και περίπου 25 μέτρα πλάτος. Εύκολο να αυξάνεται, με θεαματικά χρώματα πτώση που κυμαίνεται από κίτρινο-πορτοκαλί έως βαθύ κόκκινο.
Μαύρο Maple (Acer nigrum): Το σφενδάμι Μαύρη είναι επίσης γνωστός όπως σφενδάμι Hard, Rock σφενδάμι και μαύρη ζάχαρη Maple και είναι πολύ παρόμοια με τη ζάχαρη σφενδάμνου στο μεγαλύτερο μέρος της καλλιέργειας, οικοτόπου του και τις ανάγκες του εδάφους. Ο φλοιός ενός ωριμάσει σφενδάμνου Black είναι ένα πιο σκούρο γκρι ή μαυριδερό σε σύγκριση με άλλους σφένδαμνοι. φύλλωμα του είναι πιο πυκνή, ως εκ τούτου, χρειάζεται μια μεγάλη περιοχή για να μεταδοθεί στην κορυφή. Τα φύλλα είναι κυρίως τρία λοβωτά με μικρές εγκοπές και τριχωτό κάτω με πεσμένα εμφάνιση. χρώματα πτώση της είναι ως επί το πλείστον αποχρώσεις του κίτρινου. Ο καρπός είναι αξιόπιστη φτερά που φυτρώνουν από τις πλευρές της ίντσας ένα μεγάλο σπόρο. Το μέσο ύψος του κυμαίνεται σφενδάμνου Μαύρη μεταξύ 30 έως 40 πόδια.
Ασημένιο Maple (Acer saccharinum): Μια σφενδάμι Silver θα αυξηθεί ταχέως μέχρι να φθάσει σε ωριμότητα. Ώριμα δέντρα μπορούν να κερδίσουν ύψος άνω των 100 ποδιών. Είναι γνωστό ως Silver κυρίως λόγω των 3 έως 6 της ευρείας ιντσών, πέντε λοβωτά φύλλα που έχουν αργυροειδής κάτω και είναι η μόνη σφενδάμι να έχουν μια απόχρωση του καφέ, όπως το χρώμα πτώσης του. Στις αρχές της άνοιξης, το δέντρο φέρει μικρά λουλούδια με χρώματα που κυμαίνονται από πρασινοκίτρινο σε κόκκινο. Ο καρπός είναι σχήματος V και διπλά πτερύγια, με πολύ διαφορετικές πτέρυγες και δύο σπόρους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ένας πέφτει συχνά μακριά. Ασημένιο σφενδάμου ευδοκιμεί και σε πλήρη σε μερική ήλιο και σε κάθε τύπο εδάφους.
Bigleaf Maple (Acer macrophyllum): Bigleaf είναι επίσης γνωστό ως σφενδάμι πλατύφυλλων και Όρεγκον σφενδάμου και είναι ένα αιώνιο δέντρο. Είναι κατά κύριο λόγο προορίζονται για σκιά και σιρόπι σφενδάμου (που προέρχονται από το σφρίγος της). Είναι γνωστό ως Bigleaf κυρίως λόγω των μεγάλων φύλλων του, που κυμαίνονται οπουδήποτε μεταξύ 12 έως 24 ίντσες. Φύεται ενεργά στην άνοιξη και το καλοκαίρι εποχές. Τα μέσα της Άνοιξης, το δέντρο είναι σε ώρα αιχμής άνθιση της με καρπούς και τους σπόρους αυξάνεται σε όλο αυτό μέχρι την πτώση, όταν τα φύλλα κιτρινίζουν και ματζέντα. Αν και μπορεί να αυξηθεί σε ένα ευρύ φάσμα κλιματικών και εδαφολογικών συνθηκών, χρειάζεται χώμα που μπορεί να διατηρήσει άφθονο νερό.
Canyon Maple (Acer grandidentatum): Canyon σφενδάμι επίσης γνωστό ως Bigtooth Maple (και γνωστά πολλά άλλα ονόματα), είναι ένα μεσαίου μεγέθους δέντρο που μπορεί να φτάσει σε ύψος 30 έως 40 μέτρα, που παίρνει αρκετά μια στιγμή δεδομένου ότι είναι μια πολύ βραδεία δέντρο. Το δέντρο κυμαίνεται στο να ανακόψουν την ποιότητά της: θα μπορούσε να είναι θαμνώδης πολλαπλών προήλθε δέντρο ή ένα μόνο-προήλθε δέντρο. Canyon χρησιμοποιείται ευρέως σε σχέδια του τοπίου, τα χρώματα πτώση του είναι ζωντανές φωτεινό πορτοκαλί-κόκκινο σε κόκκινο και μεγαλώνει καθώς στις περισσότερες συνθήκες του εδάφους και είναι κρύο ανεκτικό. Ο καρπός είναι κίτρινου χρώματος, σε σχήμα U και διπλά πτερύγια.
Αμπέλου Maple (Acer circinatum): Vine σφενδάμνου είναι ένα μικρό δέντρο, περισσότερο σαν ένα θάμνο, που φτάνει σε ύψος μόλις 20 πόδια. Όταν αυτό σφενδάμνου δεν κλαδεύεται, φυτρώνει στραβά κλάδους που μονοπάτι προς τα κάτω, δίνοντας του μια πολύ αμπέλου όπως εμφάνιση, εξ ου και το όνομα. Κατά τη διάρκεια της εποχής πτώσης, το φύλλωμα γυρίζει ένα εντυπωσιακό κόκκινο και το πορτοκαλί που κοσμεί τις τοξωτές κλάδους. Κάνουν καλά στη μερική ή πλήρη σκιά και προτιμούν υγρό χώμα. Αμπέλου σφεντάμια δεν μπορούν να ανταπεξέρχονται σε συνθήκες ξηρασίας παρόμοιες συνθήκες, καθώς και θερμοκρασίες κάτω από 13 ° F.
Ριγέ Maple (Acer pensylvanicum): Τα φύλλα της ριγέ σφενδάμνου είναι σφαιροειδής, 5 έως 8 ίντσες μακρύ και τρεις λοβούς. Είναι γνωστό ως Γραμμωτό λόγω της εξέχουσας λευκό μήκος λωρίδες του σχετικά με το φλοιό του που μετατρέπουν ένα κοκκινωπό καφέ σκιά κατά τη λήξη. λωρίδες του να ξεχωρίζουν από άλλες σφενδάμου δένδρα. Είναι ένα μικρό δέντρο που φύεται μόνο μέχρι 30 πόδια στο ύψος. Ευδοκιμεί καλύτερα σε σκιασμένες και δροσερό περιοχές και απαιτεί στραγγισμένο καλά αμμώδη loams.
Άλλοι τύποι Maple Tree
Ιαπωνικά Maple Tree (Acer palmatum): Ιαπωνικά πλατάνια είναι αργή δέντρα σφενδάμνου που χρειάζονται ελαφρά σκιά και υγρό χώμα. Έχουν τα πιο καταπληκτικά φύλλωμα χρώμα πτώσης: κίτρινο, χαλκός, μωβ σε κόκκινο χρώμα πτώση, και το κόκκινο στην πορφύρα χρωματισμένα λουλούδια. Διαβάστε περισσότερα για ιαπωνικά Maple Tree Care.
Paperbark Maple (Acer griseum): Αυτό το σφενδάμι ευδοκιμεί σε ήλιο σε μερική σκιά και προτιμά υγρά, καλά στραγγιζόμενα εδάφη. Αυτό το δέντρο δεν μπορεί να ανεχθεί συνθήκες ξηρασίας. Τα φύλλα του trifoliated με έντονο κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα το φθινόπωρο. Η Πράσινη Βίβλος φλοιός είναι ένα από τα τελευταία σφεντάμια να αναπτυχθεί το χρώμα πτώσης.
Κολοσσαίο Maple (Acer cappadocicum): Το σφενδάμι Κολοσσαίο αυξάνεται μεταξύ 20 έως 30 πόδια και έχει κανονικό νερό και τις απαιτήσεις του εδάφους για την ανάπτυξή της. Πρόκειται για μια ταχέως αναπτυσσόμενη σφενδάμνου που μετατρέπει χρυσοκίτρινο στην φθινοπωρινή περίοδο. Τα άνθη του είναι θαμπό στο χρώμα και ανθίζει στα μέσα της άνοιξης.
Νορβηγία Maple (Acer platanoides): Νορβηγία φύλλα σφενδάμου δέντρο είναι πέντε λοβωτά με αιχμηρά σημεία που γίνονται κίτρινα το φθινόπωρο. Αυτό το σφενδάμι προτιμά ηλιόλουστες, αμμώδη εδάφη και είναι πολύ ανεκτική απέναντι καυτό ξηρές συνθήκες. Φέρει πρασινοκίτρινο χρώμα άνθη νωρίς την άνοιξη.
Πανσέληνος Maple (Acer japonicum): Πανσέληνος σφενδάμι μεγαλώνει σε ένα μέτριο έως αργό ρυθμό και να επιτυγχάνει ένα ύψος περίπου 30 ποδιών. Είναι μια πολυ-διακλάδωσης δέντρο που μετατρέπει το καφέ-κόκκινο το φθινόπωρο και φέρει λευκό και καφέ λουλούδια στις μεγάλες κοτσάνια κατά το μήνα Απρίλιο.
Amur Maple ((Acer ginnala): Amur σφενδάμι είναι ένας ψηλός θάμνος που μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 25 πόδια στο ύψος. Τα φύλλα του είναι μικρά και τρεις λοβούς. Αυτή η ποικιλία μπορεί να καλλιεργηθεί τόσο ψηλά θάμνους και δέντρα σφενδάμνου κλάδεμα δεν είναι δύσκολη, δεδομένου Amur έχει υποκαταστήματα λεπτό. Γυρίζουν Scarlet Red στη φθινοπωρινή περίοδο.
Περισσότερα για τα είδη Maple δέντρα
Σφενδάμνου δέντρο είναι ένα θέαμα με την φθινοπωρινή περίοδο. Οι περισσότεροι σφενδάμι ποικιλίες δέντρων μπορεί να αγοραστεί από φημισμένα φυτώρια για φύτευση, όπου μπορεί κανείς να πάρει πληροφορίες και για τη φροντίδα, τις απαιτήσεις και την κοινή σφενδάμι ασθενειών των δένδρων είναι επιρρεπή σε.