Tung Oil χρήσεις

Tung πετρέλαιο είναι κίτρινου χρώματος και καλείται επίσης ιαπωνική πετρελαίου ξύλο ή την Κίνα πετρελαίου ξύλο. Το δέντρο tung είναι ένα τροπικό δέντρο και το επιστημονικό του όνομα είναι «Aleurites fordii». Το πετρέλαιο βρίσκεται στο σπόρων προς σπορά των καρπών με κέλυφος tung. Ο κύριος εισαγωγέας πετρελαίου tung μέχρι πρόσφατα ήταν η Κίνα, αλλά η Αμερική έχει επίσης αρχίσει να παράγει το τώρα.
Χρήση Tung Oil? Οι πιο σημαντικές από όλες τις χρήσεις λάδι tung είναι η χρήση του ως στεγνωτήριο σε χρώματα και βερνίκια. Είναι παρόμοιο με κνήκου, λινέλαιο και το σογιέλαιο. Είναι συχνά χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για λινέλαιο. ? Tung πετρέλαιο είναι αλκαλικά-απόδειξη. Αυτό το πετρέλαιο έχει χρησιμοποιηθεί ως σφραγίδα στην εξωτερική επιφάνεια της ναυτιλίας πλοίων. ? Tung πετρέλαιο χρησιμοποιείται επίσης ως μονωτικό συστατικό σε καλώδια. Τηλέφωνα και τηλεγραφήματα μέσων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών συσκευών είναι επίσης επικαλυμμένα με λάδι tung, λόγω της μόνωσης περιουσία του. ? Τόσο λινοτάπητες και μουσαμά βιομηχανίες να κάνουν χρήση του πετρελαίου tung. ? Αυτό το λάδι είναι συνήθως συνδυάζεται με νάφθας να χρησιμοποιηθεί σε γρανίτη και μάρμαρο, δεδομένου ότι προσθέτει μια λάμψη τους. Αυτή η λύση tung πετρέλαιο-νάφθας σφραγίδες μόνιμα την επιφάνεια. Οι πάγκοι κουζίνας συνήθως επικαλυμμένα με ένα στρώμα από αυτή τη λύση. Χρησιμοποιείται επίσης για την κουζίνα και το μπάνιο πλακάκια. Η λύση που δίνει στην επιφάνεια ένα «υγρό βλέμμα». ? Δεδομένου ότι είναι μη τοξικό ως προς τη φύση και προστατεύει γείσο, tung πετρέλαιο εφαρμόζεται επίσης για τα παιχνίδια των παιδιών. ? Tung πετρέλαιο είναι ανθεκτικό στη σκουριά, και γι 'αυτό που εφαρμόζεται σε εξαρτήματα μηχανών χάλυβα στα εργοστάσια. ? Tung πετρέλαιο είναι ένα στοιχείο που πηγαίνει στην κατασκευή των κονιαμάτων και καλαφατίστε. ? Το μελάνι που χρησιμοποιείται από τη βιομηχανία εκτύπωσης είναι επίσης κατασκευασμένα με χρήση tung πετρελαίου. ? Τον τελευταίο καιρό το πετρέλαιο έχει επίσης εφαρμόζεται ποτών και τροφίμων εμπορευματοκιβώτια. ? Tung πετρελαίου διεισδύει στους πόρους του ξύλου και την προστατεύει από την υγρασία. Λινέλαιο, λάδι σόγιας και παραφίνη δεν στεγνώσει εντελώς και ως εκ τούτου αδυνατεί να διαμορφώσει μια διαρκή παλτό στο ξύλο. Ένα παλτό του πετρελαίου tung είναι πιο ανθεκτικό καθώς στεγνώνει εντελώς. Ένα καθαρό και σαφές, υψηλής αντοχής στρώμα διαμορφώνεται στο ξύλο μετά το λάδι έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Tung πετρέλαιο είναι πολύ ευέλικτο και ως εκ τούτου είναι σε θέση να αντέξει τη φθορά και την πρόληψη της ξυλείας από πυρόλυση. ? Μικρές γρατσουνιές στο ξύλο μπορούν να επιδιορθωθούν με τη χρήση του πετρελαίου tung. Γεμίζει το κενό, δίνοντας έτσι το ξύλο λεία. ? Μπορείτε να εφαρμόσετε tung πετρελαίου στα έπιπλά σας χωρίς καμία επαγγελματική βοήθεια. Αν και χρονοβόρα, δεν είναι δύσκολο. Απλώστε ένα στρώμα λαδιού Tung στην επιφάνεια των επίπλων από ξύλο σας. Μετά την εφαρμογή, η επιφάνεια πρέπει να τριφτεί με γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια, καθαρίστε την επιφάνεια με ένα μαλακό πανί και αφήστε το να στεγνώσει. Το λάδι παίρνει 7-8 ώρες για να στεγνώσουν μετά την εφαρμογή. Η τελευταία στρώση είναι συνήθως μια παχιά στρώση και διαρκεί περίπου 2-3 ​​ημέρες για να στεγνώσουν. Αν και δυσκίνητη να εφαρμόσει, χρησιμοποιείται από πολλούς τεχνίτες σε όλο τον κόσμο.
Άτομα με παξιμάδι αλλεργιών που σχετίζονται με ίσως να είναι αλλεργικοί σε αυτό το πετρέλαιο, δεδομένου ότι είναι φτιαγμένο από tung καρπούς με κέλυφος. Μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί και στη μυρωδιά του λαδιού Tung. Παρ 'όλα αυτά, με όλο το λάδι tung χρήσεις, χρησιμοποιείται σε διάφορες βιομηχανίες.