Πώς να αφαιρέσει τον αμίαντο παρακαμπτήριος

παρακαμπτήριος Αμίαντος βρίσκονται συνήθως στα παλαιά αμερικανικά και καναδικά σπίτια, συνήθως τα σπίτια χτισμένα πριν από τη δεκαετία του '20. Οι διακλαδώσεις αμίαντος που ονομάζεται επίσης ως παρακαμπτηρίους αμιαντοτσιμέντου ως αμίαντο προστέθηκε στο τσιμέντο για πυροσβεστικές ακτινοβόλο ιδιότητές της, όπου προβλέπεται, επίσης, τη δύναμη και την αντοχή στο έρπητα ζωστήρα παρακαμπτήριος. Ήταν αργότερα, ότι οι έρευνες έδειξαν ότι ο αμίαντος μπορεί να είναι μια καρκινογόνος ουσία αν είναι αερομεταφερόμενα. Η έρευνα προτείνει ότι η έκθεση στον αμίαντο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο των πνευμόνων, καρκίνο του δέρματος, μεσοθηλιώματος και πολλούς άλλους τύπους καρκίνου. Ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας καταστροφική, η χρήση του αμιάντου έχει απαγορευτεί από την EPA (Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος) κατά το έτος 1989. Σήμερα χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι πλαισιώσει το σπίτι.
Πριν αφαιρέσετε παρακαμπτήριος Αμίαντος? Πριν η γνώμη σας για την αφαίρεση αμιάντου πλαισιώσει ως μέρος του μέτρου βελτίωσης σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα που να πλαισιώσει ο αμίαντος δεν είναι καθόλου όπως και το συνηθισμένο πλαισιώσει σπίτι. Για να αφαιρέσετε παρακαμπτήριος αμιάντου στο δικό σας δεν είναι πολύ δύσκολο, αρκεί να λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται.
Ζητήσει την άδεια: Πριν αφαιρέσετε το πλαισιώσει αμιάντου, πρέπει να πάρετε το πιο σημαντικό προφύλαξη, η οποία είναι η άδεια των τοπικών αρχών. Ο ιδιοκτήτης σπιτιού πρέπει να λάβει την άδεια του κατά ζώνες ή των τοπικών φορέων κτίριο και το υγειονομικό τμήμα του κράτους σας, πριν από την αφαίρεση του αμιάντου πλαισιώσει. Οι κωδικοί ασφαλείας όσον αφορά την χρήση του αμιάντου διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει όλες τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης πριν αρχίσετε να αφαιρέσετε πλαισιώσει τον αμίαντο.
Μέτρα ασφαλείας: Αμίαντος απομάκρυνση πλαισιώσουν από τον ιδιοκτήτη σπιτιού να είναι νόμιμο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούν τα επαγγελματικά εργαλεία και τεχνικές για να εκτελέσει την εργασία του επαγγελματία. Σιγουρευτείτε ότι φοράτε προστατευτικό ρουχισμό που έχει ιδιαίτερη ασφάλεια add-ons όπως ένα αναπνευστήρα, και γυαλιά ασφαλείας. Θα χρειαστεί να ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί η ζημία που μπορεί να προκληθεί στο σπίτι λόγω της χρήσης του νερού, ενώ την αφαίρεση πλαισιώσει τον αμίαντο.
Πώς να αφαιρέσει τον αμίαντο παρακαμπτήριος;? Το πιο κοινό πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν την αφαίρεση του πλαισιώσει είναι να σιγουρευτεί ότι το να πλαισιώσει είναι πραγματικά μια πλαισιώσει τον αμίαντο. Ως εκ τούτου, να στείλετε το δείγμα του πλαισιώσουν αμιάντου στις εργαστηριακές δοκιμές εάν το πλαισιώσει είναι χτισμένο πριν από το έτος 1989. Αποφασίστε αν θέλετε πραγματικά να αφαιρέσετε το πλαισιώσει τον αμίαντο. Είναι καλύτερα να μην διαγράψει την πλαισιώσει τον αμίαντο αν δεν υπάρχει ζημία που γίνεται στο παρακαμπτήριος. Θυμηθείτε, ο αμίαντος δημιουργεί πρόβλημα μόνο όταν είναι εκτεθειμένη στον αέρα ή όταν το πλαισιώσει είναι κατεστραμμένο.
Υλικά που απαιτείται για να αφαιρέσει τον αμίαντο παρακαμπτήριος? Άρσης νύχια? Νυχιών κεφαλή κοπής? Φύλλα πολυαιθυλενίου και ένα μαχαίρι? Κωδικοποιημένος αναπνευστήρα? Ρουχισμός, χέρι-γάντια και γυαλιά ασφαλείας? Containers για να τα μαζέψετε? Διάθεση σακούλα (τσάντες αποβλήτων αμιάντου) και μια ταινία αγωγών ? Νερό και έναν κήπο σωλήνα? Υγρό? οδηγίες για την κατάργηση παρακαμπτήριος Αμιάντου? Κάντε σημάδια προειδοποίησης όταν θα εργάζονται για να πλαισιώσουν τον αμίαντο. Φροντίστε να σας προειδοποιήσει τους επισκέπτες και τους φίλους για τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον αμίαντο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τοποθετηθεί μια μεγάλη ταινία ένα πλαστικό φύλλο γύρω από το σπίτι σας. ? Hose 50 τετραγωνικά πόδια του να πλαισιώσει με ένα κουταλάκι γεμάτο υγρό απορρυπαντικό, σε έναν ψεκαστήρα αντλία κήπο. Αφαιρέστε τα κομμάτια πλαισιώσουν κόβοντας τα κεφάλια των νυχιών, αυτό θα δημιουργήσει την ελάχιστη ζημιά στο πλαισιώσει τον αμίαντο. ? Εάν η παρακαμπτήριος αρχίσει να ραγίσει, υγρή τις ρωγμές με το σαπούνι-λύση που έχουμε μάθει να προετοιμάσει νωρίτερα. Επίσης, υγρό στο πίσω μέρος του κάθε ένα από τα αφαιρεθεί κομμάτι από τον αμίαντο πλαισιώσει με το ίδιο διάλυμα. ? Κάντε ένα σημείο να μην πετάξουν κανένα από τα σπασμένα κομμάτια της πλαισιώσει. Πάντα να συλλέξει όλα τα κομμάτια σε μια μικρή πλαστική ταινία και υγρό εκείνο το κομμάτι όλη την ώρα. Τοποθετήστε αυτή αφαιρείται πλαισιώσει αμιάντου σε ένα κουτί από χαρτόνι ή οποιοδήποτε από τα εύρωστα εμπορευματοκιβώτια. ? Τυλίξτε τα χαλαρά κομμάτια να πλαισιώσει τον αμίαντο με την πλαστική σακούλα και δέστε την με κολλητική ταινία. Τυλίξτε όλο αυτό το υλικό σε μια τσάντα η οποία θα πρέπει να επισημαίνονται με προειδοποιητικές ετικέτες όπως τα απόβλητα αμιάντου. ? Αν αφαιρέσετε το τελευταίο κομμάτι του πλαισιώσει τον αμίαντο, μην ξεχάσετε να βρεγμένο μόνοι σας, καθώς θα προστατεύει των εξωτερικών επιφανειών των αναπνευστήρα καθώς και το χέρι-γάντια από τυχόν συμβάντα έκθεση στον αμίαντο. ? Βγάλτε τις μπότες και στη συνέχεια αφαιρέστε τα γάντια μίας χρήσης και τα ενδύματα, τραβώντας το μέσα έξω. Τοποθετήστε αυτό το μολυσμένο ρουχισμό σε μια σακούλα πολυαιθυλενίου για τελική διάθεση. Επίσης, διαθέτουν τα φίλτρα των αναπνευστήρων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρίξει μακριά όλα τα υπόλοιπα συντρίμμια κάνοντας μια πρώτη συσκευασία διπλού τσάντα. Όλα τα συντρίμμια από τις πλαισιώσει αμιάντου πρέπει να παραδοθεί στον οργανισμό άδεια που έχει τα δικαιώματα και την άδεια να λάβει τέτοια υλικά.
Αυτό ήταν όλο για το πώς να αφαιρέσει τον αμίαντο παρακαμπτήριος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όλα τα συμπληρωματικά μέτρα ασφαλείας και συμβουλευθείτε έναν εμπειρογνώμονα και στη συνέχεια αφαιρέστε πλαισιώσει τον αμίαντο. Προσέξτε!