Ξεκινώντας μια δεξαμενή ψαριών

Μια δεξαμενή ψαριών ή ένα ενυδρείο μπορεί να προσθέσει αισθητική και ζωντανεύουν κάθε γωνιά του σπιτιού ή ενός γραφείου. Μικρή πολύχρωμα ψάρια και τα πεντακάθαρα νερά στέλνει ειρηνική vibes ακόμα και στις πιο διαταραγμένος νους. Μια δεξαμενή ψαριών και Feng Shui μοιράζονται μια ενδιαφέρουσα σχέση. Τα ψάρια είναι ουσιαστικής σημασίας για τη θετική δονήσεις στέλνουν στο περιβάλλον, και έχουν μελετηθεί εκτενώς ως ένα σημαντικό μέρος του feng shui. Είμαι βέβαιος ότι σκέφτεστε πώς να ξεκινήσετε μια δεξαμενή ψαριών; Οι παρακάτω δείκτες θα σας βοηθήσουν στην έναρξη μια δεξαμενή ψαριών.
Κατευθυντήριες γραμμές για την δημιουργία ενός Fish Tank? Πριν ξεκινήσετε μια δεξαμενή ψαριών, η θέση της δεξαμενής ψαριών θα πρέπει να είναι προκαθορισμένη. Πράττοντας αυτό, επιλέξτε μια θέση που δεν είναι ούτε πολύ ζεστός ούτε πολύ κρύος. Εξωτερικές θερμοκρασίες επηρεάζουν εύκολα τη θερμοκρασία του νερού στη δεξαμενή. Κρατήστε το δοχείο μακριά από το θόρυβο, όπως τα ψάρια να διαταραχθεί και τόνισε. Φως, τεχνητή καθώς το φως του ήλιου, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ψάρια υγιή. Ισχυρή φως προκαλεί πολύ ενοχλητικά για τα ψάρια σας. Αποφασίστε για το είδος των ψαριών που θέλετε, να εκπαιδεύσει τον εαυτό σας για τη φροντίδα και τις απαιτήσεις τους, τα τρόφιμα και τις ανάγκες των ενδιαιτημάτων.
Πώς να ξεκινήσετε μια Fish Tank? Ενυδρεία ή ενυδρεία έρχονται σε ακρυλικό γυαλί ή υλικό. Ορισμένες από αυτές τις δεξαμενές έχουν μια απόχρωση του χρώματος επίσης. Αποφασίστε για το υλικό, το μέγεθος και το σχήμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τοποθετήστε το δοχείο στη θέση που έχετε αποφασίσει και στη συνέχεια να αρχίσουν να εργάζονται σε αυτό. Σκουπίστε το εσωτερικό με ένα καθαρό πανί και ζεστό νερό. Είναι σημαντικό να εξυγιάνουν τη δεξαμενή πριν την πλήρωσή τους επάνω, δεδομένου ότι θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από όλα τα μικρόβια. Αποστείρωσης δεν σημαίνει απορρυπαντικά ή σαπούνι, μόνο καθαρό πανί και ζεστό νερό θα το κάνει.
Πάρτε όλα τα διακοσμητικά ουσίες και τα αντικείμενα σας για την δεξαμενή με τη σειρά. Οι περισσότερες θέσεις που παρέχουν τα ψάρια επίσης προμήθεια υλικού ενυδρείο πάρα πολύ. Προσθέστε ένα υπόστρωμα, όπως άμμο ή χαλίκι στο κάτω μέρος. Το χαλίκι ή την άμμο πρέπει να είναι καθαρό. Κάποιος μπορεί να πλύνετε το υπόστρωμα κάτω από τρεχούμενο νερό, στεγνώστε και τοποθετήστε μέσα στη δεξαμενή των ψαριών.
Τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσετε όλα τα διακοσμητικά στοιχεία για την αύξηση της ομορφιά του ενυδρείου ψαριών σας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές που μπορεί κανείς να επιλέξει από, όπως, φυσικές πέτρες, κοχύλια, πολύχρωμα βότσαλα, μικρά αγάλματα, ρίζες δέντρων και φυτών. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε όλα αυτά τα πράγματα με ζεστό νερό, εκτός από το εργοστάσιο και τις ρίζες. Αποφύγετε μαζεύοντας πέτρες και βότσαλα κατευθείαν από τον κήπο. Διότι εάν δεν έχουν καθαριστεί καλά, θα καταλήξουν να μολύνουν τη δεξαμενή. Ένα μείγμα από τεχνητά και φυσικά φυτά συνιστώνται? Τεχνητά φυτά δεν θα υποστεί ζημιά, και αν κάποιος επιλέξει κάποιο φωτεινό ζωντανό χρώμα, θα προσθέσει στην ομορφιά της δεξαμενής, ενώ τα φυσικά φυτά θα εξασφαλίσει μια φυσιολογική ισορροπία του pH στο ενυδρείο με απορρόφηση περίσσεια νιτρικών.
Μερικές ηλεκτρικές συσκευές πρέπει επίσης να προστεθεί. Σιγουρευτείτε ότι αγοράζετε αυτές τις συσκευές από τις καλές φημισμένα εταιρείες, εσείς δεν θέλετε να ηλεκτροπληξία ψάρια σας! Ένα θερμόμετρο θα σας επιτρέψει να διατηρήσει ένα σταθερό έλεγχο της θερμοκρασίας του νερού. Ένα μικρό θερμοσίφωνα θα κρατήσει τη θερμοκρασία του νερού συνεπής και κατάλληλη για σας ψάρια. Μια αντλία αέρα και βαλβίδα ελέγχου θα τον αερισμό του νερού και εξασφαλίζει καλή κυκλοφορία του οξυγόνου στο νερό. Τέλος, το ενυδρείο θα πρέπει να φωτίζεται επαρκώς. Από καλά φωτισμένο, εννοώ το ενυδρείο τα ψάρια θα πρέπει να έχει εστιακό φως που θα ενισχύσει το ζωντανό χρώμα των ψαριών, καθώς και ολόκληρο το ενυδρείο.
Τώρα είναι καιρός να προσθέσετε νερό, γεμίζουν τη δεξαμενή αργά με μια μικρή κανάτα. Μην βουτιά στο νερό. Ενεργοποιήστε το ηλεκτρολογικό υλικό, προσθέστε μερικές επεξεργασίας λυμάτων στο νερό. Νερό θεραπεία περιλαμβάνει υγιή βακτήρια. Δώστε τα βακτήρια και τα φυσικά φυτά μια-δυο μέρες για να εγκατασταθούν, και στη συνέχεια εισάγουν τα ψάρια σας. Ελέγξτε με ένα τοπικό κατάστημα ή στο Διαδίκτυο σχετικά με τα είδη των ψαριών ενυδρείου. Διαβάστε περισσότερα για το πώς στην οργάνωση μια Fish Tank
Πώς να ξεκινήσετε μια Fish Tank Θαλασσινό? Ξεκινώντας αλμυρού νερού διαδικασία δεξαμενή ψαριών είναι πολύ παρόμοιο με τη δεξαμενή ψαριών, εκτός από το ότι το νερό πρέπει να είναι φυσιολογικό ορό στην πρώην δεξαμενή ψαριών. Μια δεξαμενή ψάρια της θάλασσας μπορεί επίσης να χρειάζεται τρυπητή κουτάλα και μηχανικά φίλτρα, καθώς και ψάρια που είναι κατάλληλα για τις απαιτήσεις αλμυρού νερού. Διαβάστε περισσότερα για θαλασσινό νερό - Πώς να δημιουργήσει ένα Saltwater Fish Tank και το αλμυρό νερό Fish Tank Set Up.
Ας ελπίσουμε ότι τα παραπάνω σημεία μπορεί να έχει απαντηθεί το ερώτημά σας για το πώς να ξεκινήσετε μια δεξαμενή ψαριών και τώρα είστε πεπεισμένοι ότι η εκκίνηση μια δεξαμενή ψαριών, δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση. Μόλις δεξαμενή ψαριών σας έχει δημιουργηθεί, εξασφαλίζει την τακτική φροντίδα και τη συντήρηση, και μην ξεχάσετε να ταΐσει τα ψάρια!