Σφραγίδα και Αποστολή Προσκλητήρια

Η σφραγίδα και στείλτε προσκλήσεις του γάμου είναι κατασκευασμένες από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν και οι κάρτες είναι διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των προσκλήσεων είναι ότι ο φάκελος δεν είναι απαραίτητη και το θέμα ή το περιεχόμενο που θα υποβληθούν είναι τοποθετημένος επί του 6x17 (περίπου) φύλλα που εκτυπώνονται και στις δύο πλευρές. Το περιεχόμενο της κάρτας περιλαμβάνει την ανακοίνωση, πληροφορίες για την υποδοχή, χορό, φαγητό, μια φωτογραφία, την υποβολή πληροφοριών για τους επισκέπτες και τα απαραίτητα έργα τέχνης.
Ευκολία και οικονομική προσιτότητα? Η οικονομική προσιτότητα και παράγοντες ευκολία έκαναν την σφραγίδα και να στείλει προσκλήσεις δημοφιλής. A 0,28 δολάρια γραμματόσημο είναι υποχρεωμένη να στείλει αυτήν την κάρτα. Η κάρτα απάντηση θα πρέπει, ωστόσο, να τοποθετείται με σφραγίδα ώστε να είναι βολικό για τους επισκέπτες.
Assembling? Το προ-σημειώνονται αναδίπλωση γραμμές της σφραγίδας και να στείλει τις κάρτες βοηθά στην εύκολη συναρμολόγηση. Μια διακοσμητική σφραγίδα χρησιμοποιείται για να κλείσει η κάρτα σωστά.
Σφραγίδα και αποστολής των σχετικών προϊόντων Πρόσκληση? Οι διαφορετικές σφραγίδα και στείλτε προσκλητήρια διαθέσιμα στην αγορά περιγράφονται στις παραγράφους που ακολουθούν.
Πεδίο Πράσινο: Το πράσινο χρώμα κοστίζει κάρτα 4,1 δολάρια και το σχέδιο λουλούδι δίνει μια νότα άνοιξη. Χρήση από ασήμι ή οποιοδήποτε άλλο ανοιχτόχρωμο μελάνι δεν είναι σκόπιμο για αυτήν την κάρτα. Η κάρτα πρόσκλησης έχει σφραγίδα στρογγυλή και χώρο ειδικό για τη διεύθυνση επιστροφής τόσο για την διάτρητη κάρτα απάντησης και πίσω πτερύγιο.
Ξεθωριασμένη Floral: Η κάρτα είναι ανοικτό καφέ στο χρώμα και έχει ξεθωριάσει αυξήθηκε αποτυπώνεται στην αριστερή πλευρά. Σαφής σφραγίδα περιλαμβάνεται σε αυτήν την κάρτα, λόγω του μοναδικό σχεδιασμό που διαθέτει. Η κάρτα διατίθεται στην τιμή των 4,67 δολαρίων και έχει διαστάσεις 5 5.8 x 4, όταν στην πτυσσόμενη θέση του.
Εντυπωσιακή ν Silver Seal 'Αποστολή: Η εμφάνιση αυτής της υπέροχης, ασημί κάρτα είναι ενισχυμένη με ένα άγγιγμα της λάμψη. Είναι δυνατό να προσαρμόσετε την εμφάνιση και το περιεχόμενο που θα υποβληθεί στην κάρτα. Κάποιος μπορεί να αποφασίσει το χρώμα του μελανιού, γράμματα στυλ και το σχεδιασμό που πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση.
Χορεύοντας Λιβελλούλες: Αυτό το κόστος της κάρτας 4,1 δολάρια και χαρακτηριστικά λιβελλούλες. Έχει επίσης μια διάτρητη κάρτα απάντηση και είναι τα ονόματα της νύφης και γαμπρού τυπώνεται στην κορυφή. Ο σχεδιασμός αυτής της κάρτας ενσωματώνει τη σφραγίδα γύρο και χώρο για την διεύθυνση αποστολέα η οποία προορίζεται για το χτύπημα στο πίσω μέρος καθώς και η απάντηση καρτ ποστάλ.
Καλαίσθητο στο Λευκό: Η τιμή αυτής της σφραγίδας και στείλτε προσκλητήριο γάμου είναι 3,28 δολάρια και το λευκό χρώμα το καθιστά ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιος μπορεί να επιλέξει το σχετικό χρώμα μελάνι που ταιριάζει με το θέμα και το σχεδιασμό της κάρτας, ώστε να το προσαρμόσετε. Το διάτρητο φύλλο που επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση γάμου βοηθά τους πελάτες να ανταποκριθούν εύκολα.
Απλά Μαύρο: Η κάρτα αυτή έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό μαύρο και άσπρο χρώματα και κοστίζει περίπου $ 4. Το μαύρο χρώμα δίνει την κάρτα ένα αριστοκρατικό βλέμμα και το καθιστά ιδανικό για την περίσταση του γάμου. Ακριβώς όπως τις άλλες κάρτες που αναφέρονται ανωτέρω, αυτή η κάρτα έχει επίσης ένα τμήμα απάντηση που χωρίζονται από ένα διάτρητο γραμμή.
Χρυσό Trim: Το μέγεθος αυτής της κάρτας είναι 5 x 3 ¾ και κοστίζει $ 4. Το φύλλο χρυσού τελειώματα ενισχύει την εμφάνιση αυτής της κάρτας και το χρώμα του μελανιού, γράμματα ύφος, η ποίηση του γάμου (περιεχόμενο), κλπ., μπορεί να προσαρμοστεί στην επιλογή του αποστολέα.
Η σφραγίδα και στείλτε προσκλήσεις του γάμου δεν είναι μόνο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικό, αλλά και διακοσμητικά στην εμφάνιση. Η απλή ματιά από αυτές τις κάρτες τους κάνει να ξεχωρίζουν σε όλη την παρτίδα ακριβά και περίτεχνα σχεδιασμένα γαμήλιες κάρτες.