Χαλί Stretching - πώς να τεντώσει Carpet

Κακή τοποθέτηση ταπήτων συχνά οδηγεί σε ρυτίδες στο χαλί. Μερικές φορές τη ζημία των υδάτων ή απλά η γήρανση μπορούν να παράγουν παρεμφερή αποτελέσματα στον τάπητα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χαλί απλώνεται καθίσταται αναπόφευκτη. Θα πρέπει να εξετάσει για το τέντωμα τάπητα μόλις πρώτες ρυτίδες αρχίζουν να δείχνουν. Η καθυστέρηση αυτή τη δουλειά μπορεί να βλάψει το χαλί μόνιμα ως τις ρυτίδες συχνά οδηγούν σε αντιγραφή και σχίσιμο του τάπητα. Επιπλέον, υπάρχουν πιθανότητες οι άνθρωποι να γλιστρήσουν από πάνω του και να πάρει τους τραυματίες. Για να ελέγξετε αν το χαλί πρέπει να είναι τεντωμένο και πάλι, θα πρέπει να το σηκώσει στο κέντρο και στη συνέχεια snap πίσω. Αν καθορίζει επίπεδη, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να το τεντώσει. Ωστόσο, εάν δεν πάει πίσω στη θέση του, τότε το χαλί σας χρειάζεται ένα τέντωμα.
Χαλί Stretching Εργαλεία? Αν σκοπεύετε να τεντώσει το χαλί σας, θα πρέπει να μεριμνήσει για τις απαιτούμενες χαλί απλώνεται εργαλεία όπως, kicker γόνατο και δύναμη φορείο χαλί. Αν δεν ξέρετε πώς να εργαστεί με φορείο εξουσία, καλέστε έναν φίλο να σας βοηθήσει. Τόσο τα μέσα που είναι διαθέσιμα στο τοπικό «Ελεύθερο Shop».
Πώς να Stretch Carpet? Ενεργοποιήστε το φορείο χαλί δύναμη και αρχίσει να εργάζεται από το κέντρο του χαλιού. ? Οι εργασίες για την μικρές περιοχές κάθε φορά, τέντωμα, και στη συνέχεια μετακινήστε 18 ίντσες πριν από το τέντωμα στην επόμενη ενότητα. ? Θυμηθείτε να τραβήξει το χαλί και άγκιστρο για να την ταινία καρφί, κάθε φορά που το τέντωμα. ? Αρχίσει προσπάθειες για το τείχος που έχει μια πόρτα, κατόπιν κίνηση προς άλλες πλευρές. ? Τεντώστε τις πλευρές σωστά, αντί για 18 ίντσες, ξεκινούν από ένα πόδι μακριά από όπου μπορείτε τράβηξε για τελευταία φορά. ? Hook το χαλί στο συμβούλιο καρφί σωστά. ? Χρησιμοποιήστε ένα kicker γόνατο για τις περιοχές είναι δύσκολο να επιτευχθεί, όπως είναι χτισμένο σε ντουλάπια κλπ.? Θα χρειαστεί να κόψει τις πλευρές και την περιποίηση των άκρων, όταν το χαλί είναι τεντωμένο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η υποστήριξη είναι άθικτη. ? Tuck το χαλί προεξοχή στο πλαίσιο του baseboard. ? Carpet Stretching από τους επαγγελματίες? Professional χαλί απλώνεται εταιρείες μπορούν να κληθούν για βοήθεια, εάν δεν είστε σίγουροι μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία μόνοι σας. Οι περισσότερες χαλί που εκτείνεται εταιρείες θα συνεργαστούν με την αφαίρεση των πρόκες τους από τον τόπο, τραβώντας το χαλί και στη συνέχεια διατάσεις και πάλι με την αντικατάσταση των ήλων. Το κόστος του τεντώματος τάπητα θα είναι περίπου η ίδια με εκείνη για την εγκατάσταση αυτή. Οι περισσότερες εταιρείες θα σας χρεώσει κάπου γύρω στο 0,30 σεντ ανά πόδι. Το κόστος μπορεί να ανέλθει έως 0,75 σεντς, αν είναι υποχρεωμένες να κινηθούν οποιαδήποτε έπιπλα. Συνολικά, το σύνολο του κόστους του χαλιού τέντωμα δεν θα υπερβαίνει τα $ 120. Αυτό δεν είναι πάρα πολύ από ένα ποσό για να περάσετε για μια επαγγελματική δουλειά. Ωστόσο, αν δεν έχετε το χρόνο να περιμένετε για «λίστα αναμονής των πελατών τους, να ξεκαθαρίσω, μπορείτε να εξετάσει πράγματι να κάνει τη δουλειά μόνοι σας. Η μίσθωση κατάστημα δεν θα σας χρεώσει περισσότερο από $ 50 για τα προαναφερθέντα εργαλεία.
Ζαρωμένο, άρπαξαν χαλί μπορεί να χαλάσει ολόκληρη την εμφάνιση του καθιστικού σας. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να καθυστερήσει αυτή τη συγκεκριμένη δουλειά.