Κοπή Lucky μπαμπού

Lucky μπαμπού, το βοτανικό όνομα Δράκαινα, είναι φυτό το οποίο και ανήκει στην οικογένεια κρίνος, και μεγαλώνει χωρίς την ανάγκη για άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Το φυτό αυτό συναντάται κυρίως στα τροπικά δάση βροχής της Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Lucky μπαμπού συνδέεται με FengShui, και χρησιμοποιείται για να φέρει τα στοιχεία της φύσης? Φωτιά, νερό, ξύλο, χώμα και μέταλλο για να διαμορφώσει μια σωστή ισορροπία, να φέρει την αρμονία με το περιβάλλον. Μερικές φορές, μια κόκκινη κορδέλα δένεται γύρω από το στέλεχος του φυτού, το οποίο θεωρείται για να φέρει θετική ενέργεια μέσα στο δωμάτιο. Lucky μπαμπού λέγεται ότι είναι ένα ανθηρό παράδειγμα των πέντε φυσικών στοιχείων. Σε ποια, το μπαμπού αντιπροσωπεύει το ξύλο, τα πετρώματα που υποστηρίζουν την εγκατάσταση αντιπροσωπεύει τη γη, το νερό το οποίο επιτρέπει στο φυτό να μεγαλώνει, αντιπροσωπεύει το νερό, ενώ το δοχείο από γυαλί αντιπροσωπεύει, μέταλλο. Αν ο τυχερός μπαμπού πρέπει να τοποθετούνται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα δοχείο από γυαλί, ένα κέρμα μέταλλο τοποθετείται μέσα στο δοχείο για να συμβολίσει μέταλλο. Στο Feng Shui, τρεις στοίβες τυχερός μπαμπού θεωρείται για να φέρει στην ευτυχία, πέντε συνδέεται με τον πλούτο και έξι, για την υγεία. Τέσσερις στοίβες δεν προτιμώνται διότι, στα κινεζικά, η λέξη τέσσερα, ακούγεται παρόμοια με τον θάνατο λέξη. Ας στρέψουμε τώρα την προσοχή μας στις, τυχερός μπαμπού φροντίδα και τα εργαστήρια τυχερός φυτά μπαμπού.
Lucky μπαμπού φροντίδα? Αν ο τυχερός μπαμπού είναι εκτεθειμένο σε άμεσο ηλιακό φως, τα φύλλα μπορούν να κιτρινίζουν. Θαλασσινό νερό καθιστά επίσης τα φύλλα κιτρινίζουν. Να αναπτύσσεται ένα νέο φυτό, το κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι, μέσω του στελέχους, ακριβώς κάτω από το κοινό. Lucky φυτά μπαμπού μπορεί να μεταφερθεί από το ένα δοχείο, σε ένα άλλο. Αν γίνει αυτό, φροντίστε να καταστεί δυνατή η πάνω από το χώμα στεγνώσει μεταξύ των ποτισμάτων. Για την ανάπτυξη μιας νέας οφθαλμός, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό της αντλίας ψεκασμού ομίχλη, για να το νερό. Το νερό πρέπει να αλλάζει κάθε εβδομάδα, διατηρώντας έτσι το φρέσκο, αυτό θα σας βοηθήσει πολύ στην τύχη φροντίδα των φυτών μπαμπού. Το επίπεδο του νερού θα πρέπει να είναι μια ίντσα από τη βάση του καλάμια. Το φυτό ευδοκιμεί καλύτερα σε έμμεσες φως του ήλιου. Η θερμοκρασία του δωματίου πρέπει να είναι περίπου 65 με 70 βαθμούς Fahrenheit. Το φυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζεται συχνά με ένα αφρικανικό λίπασμα Violet. Αυτό θα ελέγχει την ανάπτυξη των φυτών σας, η οποία με τη σειρά του, θα σας βοηθήσει στη φροντίδα των φυτών τυχερός μπαμπού. Οι πληροφορίες που αναφέρονται ανωτέρω, πρέπει για να καλύπτει όλα υπάρχει να ξέρει για, πώς να φροντίσει τυχερός μπαμπού; ». Θα περάσω τώρα στο τρόπο που κόβεται τυχερός φυτά μπαμπού.
Πώς να κόψει τυχερός μπαμπού? Πρέπει πρώτα να λάβει ορισμένα στοιχεία, απαραίτητα για την κοπή τυχερός μπαμπού, είναι? Μια απότομη ζεύγος ψαλίδια ή ψαλίδι, παραφίνη, οδοντογλυφίδες ή μπατονέτες και απεσταγμένο νερό. ? Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι ή ψαλίδι για να ψαλιδίσει την πράσινη ανάπτυξη, βλάστηση από τα κοτσάνια, 1 έως 2 εκατοστά από τη στοίβα. Αυτό θα κάνει το φυτό αναπτύσσεται σε όλο το μήκος της, και επίσης να εξετάσουμε τακτοποιημένο και καθαρό. ? Πάρτε ένα 1 / 8 του μέτρου λιωμένο κερί παραφίνης σε ένα φλυτζάνι. Μην βομβαρδίζουν το εργοστάσιο με ζεστό κερί. Με μια μπατονέτα ή οδοντογλυφίδα, ισχύουν κερί για τις νέες περικοπές, γίνονται στην αρχή. Έτσι θα αποφευχθεί η εισβολή των βακτηρίων στο εσωτερικό μέρη του φυτού, γεγονός που την εμποδίζει να σαπίσει. ? Αν οι ρίζες στην κατσαρόλα έχουν γίνει πυκνό, καλό είναι να τα στολισμένα. Για το κλάδεμα των ριζών, απαγκιστρώσει το φυτό από το δοχείο του, απαλά, καθώς υπάρχουν πιθανότητες στο χώμα να πάρει μπλεγμένος με τις ρίζες και να καταστραφούν. ? Με τη βοήθεια του ψαλιδιού ή αιχμηρές ψαλίδες, κόψτε τις άκρες των ριζών. Μετά από αυτό, τοποθετήστε το εργοστάσιο πίσω στο δοχείο. ? Αν θέλετε, μπορείτε να ρίζα τους μίσχους που έχετε κοπεί. Γεμίστε ένα ποτήρι με αποσταγμένο νερό, δεδομένου ότι είναι απαλλαγμένο από κάθε είδους ακαθαρσίες. Τοποθετήστε αυτά τα στελέχη στο ποτήρι και να το θέσει κοντά στο εργοστάσιο της μητέρας του. Αυτό θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη των μοσχευμάτων τυχερός μπαμπού. ? Το άρθρο αυτό πρέπει τώρα να σας δώσει μια ιδέα για κοπή τυχεροί φυτά μπαμπού και επίσης, πληροφορίες για τη φροντίδα τυχερός μπαμπού. Μεταξύ houseplants, ο τυχερός μπαμπού είναι μια από τις πλέον προτιμώμενες μονάδες, όχι μόνο για την αισθητική του αξία, αλλά και ως ένα μέσο σπίτι διακόσμηση του. Οπότε, γιατί να μην φυτέψει ένα τυχερό φυτό μπαμπού στο σπίτι σας, και να κάνουν ένα «τυχερό» μέρος για να μείνετε in