Πώς να χωρίσει με το φίλο σας

Όλοι θέλουμε η σχέση μας να είναι επιτυχημένη και διαρκούν για πάντα. Αλλά, μερικές φορές, δύο καλοί άνθρωποι καταλήγουν σπάζοντας τη σχέση τους λόγω δημιουργικές διαφορές ή διαφορετικούς τρόπους σκέψης. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ζουν με ένα πρόσωπο που δεν είναι του τύπου τους ή με τους οποίους δεν παίρνουν μαζί και δεν είναι δυνατόν, και έτσι προτιμούν να περπατήσουν έξω από τη σχέση. Το έργο της μια σχέση διάσπαση μπορεί να γίνει χωρίς να βλάψει το άλλο πρόσωπο. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να χωρίσει με το φίλο σας όμορφα.
Μεταφέρω την απόφαση σας άμεσα? Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πώς να χωρίσει με κάποιον. Έτσι, ταΐζεστε εντελώς-επάνω με το φίλο σας και να σκέφτονται πώς να κάνει ο φίλος σου χωρίσει με σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μην τα απόβλητα και τα δύο - σας και το χρόνο του και να του πω για την απόφασή σας αμέσως. Διστάζει να πει τα συναισθήματά σας μπορεί να κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη για τους δυο σας. Ο φίλος σας θα αισθανθεί πολύ άσχημα αν βρίσκονται σ 'αυτόν ότι είστε σε μια σχέση μαζί του και επιθυμούν να συνεχίσουν τη σχέση, ακόμα και όταν έχουν ήδη αρχίσει να βλέπει κάποιος άλλος. Πάντα να είστε πιστός σε μια σχέση - ακόμη και ενώ σπάζοντας έτσι ώστε τα άτομα που εμπιστεύεστε και θα βγει για να σας βοηθήσουν, όταν έχουν ανάγκη. Παίζοντας κακό παιχνίδια σε μια σχέση και καταστρέφει την εμπιστοσύνη που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σου στο μυαλό του άλλου προσώπου, μπορεί να αναδεύετε το πρόσωπο που σε μεγάλο βαθμό. Καλό θα είναι να ακολουθήσει το DOS και dont της σχέσης και να συμπεριφέρονται με πολιτισμένο τρόπο για το δικό μας καλό και να διατηρήσουν τη φήμη μας ως άτομο. Μεταφέροντας την απόφαση της διάλυσης αμέσως, είναι σημαντική έτσι ώστε ο φίλος σας μπορεί να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα μελλοντικά σχέδια και τις σχέσεις του αμέσως χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο. Τώρα, θα πρέπει να έχεις κάποια ιδέα για το πώς να χωρίσει με τον φίλο σου χωρίς να τον πληγώνει.
, Αναφέρει το λόγο για τον Break Up? Θα πρέπει να δώσει το φίλο σου τον κατάλληλο λόγο για την απόφασή σας να σπάσει τη σχέση. Κανένας νόμος δεν αναθέτει στους ανθρώπους να πουν το λόγο για μια διάσπαση, αλλά από τη σκέψη ηθικά και συναισθηματικά, θα πρέπει να κάνετε αυτό για μια γλυκιά τέλος της σχέσης. Συνιστάται να σας πει ο πραγματικός λόγος και δεν λένε ψέματα ή ψευδώς κατηγορούν το φίλο σας να κάνει κάτι, το οποίο πολύ καλά γνωρίζετε δεν έχει. Κάνοντας κάτι τέτοιο μπορεί να επιδεινωθεί τις σχέσεις σας, χωρίς κανένα λόγο.
Να είστε σαφής σχετικά με την πάει μπροστά? Μετά από διάλειμμα σας επάνω, εσείς πρέπει να αποφασίσετε τι είδους σχέση που θέλετε με το φίλο σας. Αν θέλετε να είναι «απλά καλοί φίλοι» μαζί του, τότε πείτε έτσι. Μπορείτε να συζητήσετε τους λόγους για τους χωρίσει με το φίλο σας από τον συναντήσω σε ένα εστιατόριο ή ένα πάρκο. Προσπαθήστε να καθαρίσετε όλα τα ζητήματα και τις παρανοήσεις που έχετε ο ένας για τον άλλο. Είναι πάντα καλύτερο να πείτε διάλειμμα σας σχέδια για το φίλο σας με προσωπικά του συνεδρίαση, αντί να λέει το πάνω από μια κλήση ή ταχυδρομική τους ίδιους. Ποτέ δεν ήθελα άρρωστος από οποιονδήποτε, ακόμη και αν έχετε cut-off σε όλες τις ισοπαλίες με πρόσωπο καπέλο. Προσευχήσου για του ευεξία και ευημερία και να προσπαθήσει να τον βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση.
Το παραπάνω άρθρο πρέπει να έχουν βοηθήσει να καταλάβετε, πώς να χωρίσει με το φίλο σας. Μπορείτε να εξαλείψει οριστικά τους χωρίζουν από το να γίνει μια ανήσυχη και εριστικός υπόθεση.