Hair Extensions - Do It Yourself (DIY)

Οι επεκτάσεις τρίχας φαίνεται να είναι η οργή της σεζόν. Ο καθένας, από το κορίτσι της διπλανής πόρτας στην αρχή celebrities του Hollywood χρησιμοποιούν ειδικές επεκτάσεις τρίχας, ως εναλλακτική λύση στην αυξανόμενη τα μαλλιά τους. Χρησιμοποιούνται σωστά, μπορούν να ενισχύσουν το βλέμμα σας σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, δεν είναι όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να έχουν επεκτάσεις μαλλιά τους επαγγελματικά κολλημένα ή ραμμένα in. Για εκείνους που επιλέγουν να πάνε για τις επεκτάσεις τρίχας DIY, υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή των επεκτάσεων τρίχας που θα σας ταιριάζει.
DIY επεκτάσεις τρίχας: Επιλογή επεκτάσεις τρίχας
Κατά την επιλογή των επεκτάσεων τρίχας, πρέπει να ξέρετε ότι έρχονται σε ποικίλα χρώματα, το μήκος, την υφή και το ύφος. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε αν θέλετε μήκη των φυσικών μαλλιών ή συνθετικές τρίχες να επιτεθεί. Ενώ το φυσικό ή επεκτάσεις ανθρώπινα μαλλιών είναι πιο ακριβά, επειδή μπορούν να χρωματιστούν, που, κατσαρά ή επεξεργασμένα, συνθετικά μαλλιά θα λιώσει όταν εκτίθενται στις υψηλές θερμοκρασίες του curling σίδερο ή ένα ζεστό στεγνωτήρα πλήγμα. Τα περισσότερα από τα DIY κιτ επέκταση μαλλιά χρήση συνθετικών διαλυτικά μαλλιά οι οποίες είναι διαθέσιμες ευρέως σε μεγάλα πολυκαταστήματα. Μαζί με αυτό, οι εν λόγω επεκτάσεις τρίχας είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία των χρωμάτων. Έτσι, εκτός από το παραδοσιακό μαύρο, το καφέ και το ξανθό χρώμα, ενημερωθείτε για τις επεκτάσεις σε ροζ, πράσινο, πορτοκαλί και μπλε ακόμα! Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι επεκτάσεων τρίχας είναι διαθέσιμες σήμερα, όπως είναι το κλιπ σε επεκτάσεις μαλλιών, ίσια μαλλιά επεκτάσεις ή τα σγουρά μαλλιά επεκτάσεις.
DIY επεκτάσεις τρίχας: Εφαρμογή επεκτάσεις τρίχας
Για εκείνους που αναρωτιούνται για το πώς θα εφαρμόσει τις επεκτάσεις τρίχας από μόνα τους, είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε κατά νου ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για την προσθήκη τεχνητών τα μαλλιά με τις δικές σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε τις επεκτάσεις τρίχας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές τις τεχνικές επέκταση μαλλιά:
Fusion ή Προ-αιχμή Hair - Η τεχνική αυτή επέκταση μαλλιά χρησιμοποιεί μια διαδικασία όπου πλέγματος με τούφα μαλλιών λαμβάνεται σε μικρά τμήματα. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμαινόμενη κόλλα stick και πιστόλι (που συντάχθηκαν για τις επεκτάσεις τρίχας), για να προσθέσετε τα μαλλιά επέκταση άμεσα με τα δικά σας μαλλιά. Οι κλώνοι των μαλλιών μπορεί να αγοραστεί ήδη κοπεί, υφάδι αφαιρούνται και προ-μύτες με κολλητική. Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο για την εκκαθάριση ζεστά την κόλλα, εφαρμόζουν τις επεκτάσεις τρίχας στα μαλλιά σας.
Ύφανση - Μαλλιά επέκταση ύφανση είναι συνήθως χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει cornrow πλεξούδα στυλ ή κομμάτια γύρω από το κεφάλι και κοντά στο τριχωτό της κεφαλής. Στη διαδικασία αυτή, οι wefted εξτένσιον ραμμένο στα χνάρια με τα δικά σας μαλλιά τοποθετούνται πάνω από τις γραμμές, για μια φυσική εμφάνιση.
Συγκόλληση - Ένας από τους ευκολότερους μεθόδους εφαρμογής επεκτάσεων τρίχας είναι να χρησιμοποιήσετε την τεχνική της συγκόλλησης. Σε αυτή τη διαδικασία, μια συνδετική κόλλα εφαρμόζεται επάνω στο υφάδι της τρίχας επέκταση και στη συνέχεια να εφαρμοστεί στη ρίζα των μαλλιών σας. Ωστόσο, αυτή είναι μια προσωρινή μέθοδο εφαρμογής των εξτένσιον.
Clip-ins - Clips-ins είναι το πιο εύκολο το κάνετε μόνοι σας τις επεκτάσεις τρίχας διαθέσιμα. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά εύκολο να κλιπ αυτές, μέσα και έξω από τον εαυτό σας. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να προσθέσετε διάρκεια, την ένταση ή το χρώμα στα μαλλιά σας και ότι δεν προκαλείται βλάβη από τα μαλλιά σας και είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση σε μόνιμες επεκτάσεις.
Μίνι-Links - Αυτή η μέθοδος εφαρμογής επεκτάσεων τρίχας είναι πιο ασφαλές και υγιεινό για τα μαλλιά σας, καθώς δεν υπάρχει κόλλα, δεν θερμότητας και δεν αφαίρεσης που μπορούν να προκαλέσουν ζημία στην τρίχα. Η μίνι μέθοδος συνδέσεις χρησιμοποιεί μικρές κυκλικές σύνδεσμο για να τραβήξει την τρίχα μέσα από αυτό, σε μικρά κομμάτια (το εργαλείο που χρησιμοποιείται για αυτό μοιάζει με βελονάκι). Στη συνέχεια, η προ-μύτες μαλλιά είναι μέσα στον σύνδεσμο και συμπιέζεται σφιχτό. Για να καταργήσετε τις συνδέσεις, χρησιμοποιεί pinchers να. Μπορείτε να εφαρμόσετε τις επεκτάσεις τρίχας κάνοντας μια σειρά από συνδέσμους και το ράψιμο των επεκτάσεων των δεσμών. Χρησιμοποιούνται επίσης για να κάνει έναν κύκλο και ράψτε τη θέσπιση hairpiece ή να κρατήσετε πατημένο περούκες.
Ταινία-on και χωρίς ραφή - Αυτό είναι το καυτό νέα μέθοδος DIY επεκτάσεις μαλλιών, χρησιμοποιεί wefted μαλλιά που είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη πραγματικά λεπτή επίπεδη ταινία. Αυτό είναι ήδη προ-μαγνητοσκοπημένο με ένα ραβδί για την ταινία διπλής όψης. Για την εφαρμογή της επέκτασης τρίχας τραβήξτε ακριβώς το υπαναχωρεί και ισχύουν για τα μαλλιά. Το καλύτερο μέρος αυτής της μεθόδου είναι ότι είναι εύκολο να το κάνετε στον εαυτό σας αυτές τις επεκτάσεις και διαρκεί 1-5 ημέρες. Επιπλέον, είναι πολύ άνετα για να φορέσουν και εύκολο να εφαρμοστεί.
Τεχνητή ολοκλήρωση μαλλιά είναι ο απλούστερος τρόπος για να πανέμορφα μακριά μαλλιά. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι κάνετε την εργασία σας πριν πάτε μέσα για οποιοδήποτε στυλ, να αποφεύγονται οι αλλοιώσεις τα μαλλιά σας. Ο καλύτερος τρόπος δράσης για αδαείς είναι να συμβουλευτείτε έναν εξουσιοδοτημένο cosmetologist, στο μηδέν τα κάτω το καλύτερο ύφος για σας.