Μεταλλικά Γλάστρες Wall: Εξωτερική Decor μεταλλικό τοίχο

Τα σχέδια και τα διακοσμητικά αντικείμενα που παρασκευάζονται από τα μέταλλα είναι γνωστή ως τέχνες μεταλλικό τοίχο. Αυτές οι διακοσμήσεις χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν την εμφάνιση και αίσθηση των τοίχων. Αν και αυτά τα έργα είναι φτηνά και οικονομικά αποδοτικές, δίνουν μια πλούσια ματιά στους τοίχους. Ανοξείδωτο χάλυβα και σιδήρου χρησιμοποιείται γενικά στη δημιουργία των τεχνών μετάλλων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι και μορφές των έργων τέχνης μετάλλων που διατίθενται στην αγορά. Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει όμως τη δική του εξωτερική του τέχνη μεταλλικό τοίχο στο σπίτι για να δώσει μια προσαρμοσμένη εμφάνιση.
Μεταλλικά Γλάστρες Wall
Αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να εμφανίσετε τα φυτά και τα λουλούδια με τρόπο που να ενισχύει την εμφάνιση του στα περίχωρα. Οι Άγκυρα καλλιεργητές τοίχων μετάλλων θεωρείται καλό για την τοποθέτηση στο ύπαιθρο φυτά. Η ειδικότητα αυτών των καλλιεργητών τοίχων μετάλλων είναι ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάζα γεμάτα με λουλούδια ή απλά να τοποθετηθεί σε εξωτερικούς χώρους. Τους καλλιεργητές της Άγκυρας, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο, είναι ελκυστική στο βλέμμα τους, λόγω της ζεστό και πλούσιο χρώμα.
Εξωτερική Decor μεταλλικό τοίχο
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια και έργα τέχνης κατασκευασμένα από μέταλλα για να διακοσμήσει το εξωτερικούς τοίχους. Τα στοιχεία ντεκόρ που αναφέρονται παρακάτω θα δώσει ένα διαφορετικό και αναζωογονητικό βλέμμα προς το περιβάλλον.
Ψάρια Wall Διακόσμηση: Η διακόσμηση τοίχων ψαριών είναι μεγάλη για την εξωτερική διακόσμηση τοίχου. Η θέα των τροπικών ψαριών που κρέμεται από μια υπαίθρια τοίχο θα ήταν μια αναζωογονητική και χαλαρωτική εμπειρία. Πολλές από τις εν λόγω διακόσμηση διαθέσιμα στοιχεία στην αγορά, είναι χειροποίητα και ζωγραφισμένα στο χέρι. Οι εν λόγω ειδών από μέταλλο καλυμμένο με στεγανωτικό UV και αντι-σκουριά παράγοντες για την αύξηση της διάρκειας ζωής τους. Οι γάντζοι που έρχονται με τις εν λόγω επενδύσεις τοίχων επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση σε τοίχο.
Πεταλούδες: Η τέχνη μέταλλο που χαρακτηρίζει butterflies κάνουν την ατμόσφαιρα πολύχρωμο και να του δώσετε ένα εποχιακό προφορά. These απαγχονισμούς δεν πρέπει να τοποθετείται κατ 'ευθείαν πάνω της ακτίνες του ήλιου.
Sun - Ουράνιο Metal Τέχνη: Η εξωτερική διακόσμηση είναι έτοιμη με τη μορφή ενός μαύρου σιλουέτα, και κατασκευάζονται από χάλυβα. Η διάσταση του πλαισίου που χρησιμοποιείται για αυτό το έργο τέχνης είναι 24 x 24. Κάνει για ένα ωραίο διακοσμητικό στοιχείο για τους εξωτερικούς τοίχους.
Μεταλλικά Plant Stand: Η κλιμακωτή περίπτερο εργοστάσιο είναι κατασκευασμένο από επιχρισμένο χάλυβα και διατίθεται σε τρίμηνο-γύρο και ορθογώνιο στυλ. These περίπτερα είναι εύκολο στην εγκατάσταση και είναι γενικά 29 ψηλά και 21 βάθος. Γαλβανισμένο δίσκοι είναι διαθέσιμα για χρήση με αυτά τα περίπτερα. Ωστόσο, η χρήση τους είναι προαιρετική και μπορεί κανείς να αποκλειστούν αυτές οι δίσκοι από τη γενική συνέλευση του περιπτέρου των φυτών. Τους δίσκους συλλογής του εδάφους στάζει και κρατά το λόγο καθαρό. Επομένως, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δίσκους.
Wall Plex Εξωτερική Wall Γλυπτικής: Αυτή δημιουργείται με τη βοήθεια των χυτό αλουμίνιο και τελείωσε με ασήμι. Η χρήση του αλουμινίου κάνει το μεταλλικό τοίχο φως γλυπτά σε βάρος, ανθεκτικό στη διάβρωση, εύκολη στη συντήρηση, και διακοσμητικά. Δεδομένου ότι είναι χειροποίητα γλυπτά αυτά, δεν υπάρχουν δύο κομμάτια είναι παρόμοια στην εμφάνιση. Το plex τείχος διαρκεί περισσότερο στις προστατευόμενες εξωτερικούς χώρους, όπως η βεράντα και μπαλκόνι.
Sunflower Καλώς πλάκας: Αυτό το κρέμασμα μέταλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση σε τοίχο, πόρτα ή πύλες. Είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, γεγονός που του προσδίδει μια προσαρμοσμένη εμφάνιση.
Τους καλλιεργητές τοίχων μετάλλων και άλλων διακοσμητικών τεχνών τοίχο είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για τη διακόσμηση τοίχων. Αυτά τα στοιχεία δεν είναι μόνο όμορφη στην εμφάνιση αλλά και ανθεκτικό και μακράς διαρκείας.