Πώς να Bleach μαλλιά σας

Πριν πάμε βαθιά στη διαδικασία για το πώς να χλωρίνη τα μαλλιά σας, θα μάθετε λίγο για το τι είναι λεύκανση μαλλιών. Το χρώμα των μαλλιών είναι ένα αποτέλεσμα της χρώσης των θυλάκων των τριχών. Εμφανίζεται οφείλεται σε δύο τύπους της μελανίνης? Eumelanin και pheomelanin. Με απλά λόγια, αν υπάρχει πιο αισθητή την παρουσία μελανίνης στα μαλλιά, τότε το χρώμα της θα είναι πιο σκούρα και εάν υπάρχει λιγότερη μελανίνη, το χρώμα των μαλλιών θα είναι ελαφρύτερα. Μαλλιά λεύκανση δεν είναι παρά η διαδικασία αφαίρεσης του χρώματος των μαλλιών από την τούφα μαλλιών. Αλλά, πώς λειτουργεί ένα χλωρίνη; persulfate αμμώνιο ή υπεροξείδιο του υδρογόνου, είναι τα κύρια συστατικά που βρίσκονται στα λευκαντικά μαλλιών. Θα καλούνται επίσης οξειδωτικά μέσα. Αυτοί οι πράκτορες να αλλάξει τη σύνθεση της μελανίνης στα μαλλιά από την οξείδωση. Ως εκ τούτου μελανίνης γυρίζει λευκό ή άχρωμο. Δεδομένου παρακάτω μερικές συμβουλές για το πώς να ξεβάφει τα μαλλιά σας:
Πράγματα που θα χρειαστείτε? Λεύκανση σκόνη? Toner? Χρώμα μαλλιών πρόσθετης? Λευκή κρέμα developer? Βαφή μαλλιών βούρτσα? Σαμπουάν και βαθιά conditioner? Ανάμειξη μπολ, είτε σε πλαστικό ή γυαλί? Δεν μεταλλικό μπολ? Προστατευτικός εξοπλισμός μάτι? Ντους καπάκι? Βήμα 1: Ρίχνουμε περίπου τρεις ουγγιές του creme έργου και δύο μπάλες λεύκανση σκόνη σε ένα γυάλινο ή πλαστικό μπολ. Ανακατέψτε καλά.
Βήμα 2: Τώρα, ένα μέρος τα μαλλιά σας σε τέσσερα τμήματα. Είναι καλύτερα να ξεκινήσει προς τα πίσω και όχι στις ρίζες, γιατί δεν θα θέλατε να έχετε αναπτήρα ρίζες και πιο σκούρα άκρα.
Βήμα 3: Μπορείτε να εφαρμόσετε τώρα χλωρίνη τα μαλλιά σας με το χρώμα μαλλιών βούρτσα. Αφήστε ένα κενό ενός ίντσες και ένα δεύτερο από τις ρίζες των μαλλιών και στη συνέχεια να εφαρμοστεί στο υπόλοιπο των μαλλιών σας. Προσέξτε να μην μασάζ κεφαλής σας πάρα πολύ με αυτό.
Βήμα 4: Δέστε τα μαλλιά σας κάτω από το σκουφάκι μπάνιου. Φροντίστε να είναι σαν αυτό για περίπου εξήντα λεπτά αλλά όχι περισσότερο από αυτό επειδή υπάρχει πάντα ο κίνδυνος εγκαύματος που μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά σας.
Βήμα 5: Το επόμενο βήμα είναι να πλένετε τα μαλλιά σας με ένα καλό σαμπουάν που έχει PH ιδιότητες εξουδετέρωσης. Επίσης, θα βοηθήσει να σταματήσει η περαιτέρω όξινων ή βασικών χημικών αντιδράσεων που ενδέχεται να προκύψουν στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αυτό το βήμα είναι πολύ απαραίτητο γιατί αυτό θα τελειώσει τυπικά η διαδικασία λεύκανσης.
Βήμα 6: Αν τα μαλλιά σας δεν αποδειχθούν όπως επιθυμείτε, μπορείτε να πάτε για μια θεραπεία πρωτεΐνη και στη συνέχεια για μια βαθιά κλιματισμού. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας είναι ενυδατωμένο καλά.
Βήμα 7: Επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από αναμονή περίπου μια εβδομάδα. το χρώμα των μαλλιών σας θα πρέπει να γίνει ελαφρώς κιτρινωπό. Δύο έως τρεις συνεδριάσεις είναι αρκετό για τη διαδικασία. Περιμένετε τουλάχιστον μία εβδομάδα μεταξύ των θεραπειών.
Βήμα 8: Τώρα, είναι καιρός να τονίσει επάνω τα μαλλιά σας και πάλι να πάρει την επιθυμητή απόχρωση που θέλετε, αλλά συνιστάται να μην αντιμετωπίζει πρωτεΐνες ή τα μαλλιά σας σε αυτό το στάδιο. Μαζί με το τόνερ, το μίγμα 30 όγκων κρεμ προγραμματιστής σε ένα μπολ και προσθέστε μερικές σταγόνες χρώμα των μαλλιών προσθέτου ανάλογα με το πόσο χρυσό ή πλατινένιο θέλετε τα μαλλιά σας να είναι.
Βήμα 9: Να το θέσετε για 40 λεπτά ή όπως αναφέρεται στις κατευθύνσεις για το τόνερ? Μετά πλύνετε, την κατάσταση και ξηρό. Κοιτάξτε στον καθρέφτη και voila! ένα τέλειο ξανθό.
Αλλά, προτού να αρχίσετε ολόκληρη τη διαδικασία της λεύκανσης τα μαλλιά σας, υπάρχουν μερικές λέξεις της προσοχής. Να φοράτε πάντοτε προστατευτικό εξοπλισμό μάτι, γιατί δεν θα ήθελα να βρωμίσει επάνω με τα μάτια σας. Φορέστε μια φαρδιά μπλούζα ή κάτι που μπορείτε να πάρετε μακριά εύκολα και ποτέ δεν χρησιμοποιεί κάθε συνδετήρες μετάλλων ή σκεύη. Αν έχετε κάποιες ιδέες για το πώς να ξεβάφει μαλλιά, είναι πάντα καλύτερο να λάβουν επαγγελματική βοήθεια, επειδή έχουν τη γνώση και την εμπειρία για το πώς να χλωρίνη τα μαλλιά σας. Αλλά δεν πειράζει, με την πρακτική που θα πάρετε το σωστό χρώμα μαλλιών ιδέα. Έτσι, ευτυχισμένος λεύκανση τα μαλλιά σου; Μπορείτε να γίνετε ο επόμενος ξανθιά αίσθηση.