Πώς να καθαρίσει Δερμάτινα Καθίσματα

Η ευελιξία του δέρματος σαν ύφασμα είναι αξεπέραστα. υφή του έχει μια πλούσια αίσθηση και αριστοκρατικό εξετάσουμε το οποίο το καθιστά μοναδικό. Τα δερμάτινα καθίσματα στα οχήματα σας εκτίθενται σε βρωμιά και, επομένως, να πάρει λερωμένα και βάφονται πολύ εύκολα. Θα πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά ή αλλιώς μούχλας, και τα μικρόβια θα αυξηθεί σε αυτά. Η ανάπτυξη αυτών των μικροβίων μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες και άλλα προβλήματα υγείας. Ωστόσο, για τον καθαρισμό των δερμάτινων καθισμάτων πρέπει να είστε προσεκτικοί ή το φινίρισμα του δέρματος μπορεί να πάρει χαλασμένο. Ας μάθουμε πώς να καθαρίσει δερμάτινα καθίσματα με βολικό τρόπο.
Πώς να καθαρίσει Δερμάτινα Καθίσματα;
Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι δέρματος όπως τα βοοειδή, το δέρμα φιδιού, αλιγάτορα, και ούτω καθεξής. Η σύνθεση κάθε καθαριστή δέρματος είναι διαφορετική από τις άλλες. Πριν από την εφαρμογή, δοκιμάστε τη σκούπα σε κάποια δυσδιάκριτη περιοχή του καθίσματος δέρμα για να μάθετε αν είναι κατάλληλη για αυτό ή όχι. Τα ακόλουθα είναι τα πιο δημοφιλή και εύκολους τρόπους για να καθαρίσετε δερμάτινα καθίσματα.
Εμπορική Leather Cleaner: Προϊόντα καθαρισμού που είναι διαθέσιμα στην αγορά δεν είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Μια ιδιαίτερη καθαρότερο δέρμα μπορεί να λειτουργήσει για ορισμένους τύπους δέρματος, αλλά μπορεί να είναι επιβλαβές για άλλους τύπους δέρματος. Χρησιμοποιείτε πάντα με βάση το νερό καθαρισμού δέρματος αφρού για τον καθαρισμό δερμάτινα καθίσματα. Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για να μάθετε αν είναι κατάλληλο για το δερμάτινο κάθισμα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να καθαρίσετε δέρματα έδρα διαιρώντας το κάθισμα σε τμήματα. Καθαριότητα κάθε ενότητα σε μια στιγμή. Ψεκάστε το δερμάτινο σκούπα γενναιόδωρα στην επιφάνεια του καθίσματος δέρμα. Πάρτε ένα washcloth και βουτήξτε το σε νερό και τρίψτε απαλά το ψεκάζονται σκούπα. Σιγά-σιγά, θα βρείτε τον αφρό να πάρει ενεργοποιηθεί. Αφήστε τον αφρό να παραμείνουν άθικτες για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να θέτει τα καλά στο δερμάτινο κάθισμα. Με τον τρόπο αυτό, το χώμα και το χώμα που είναι βαθιά μέσα στην επιφάνεια του δέρματος μπορεί να τραβηχτεί έξω εύκολα. Στη συνέχεια σκουπίστε το αφρώδες υλικό με τη βοήθεια του ένα στεγνό πανί. Μόλις τελειώσετε με ένα τμήμα του καθίσματος δέρμα, καθαρίστε τα άλλα τμήματα με την ίδια διαδικασία. Μετά τον καθαρισμό, ένα καλό conditioner ποιότητας δέρμα, πρέπει να εφαρμόζεται στο δερμάτινο κάθισμα.
Φυσικό Δερμάτινα Cleaner: Δεν Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να καθαρίσετε δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν εμπορικό καθαριστικά, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπιτικό καθαρισμού δέρμα για τον καθαρισμό των δερμάτων. Αναμείξτε ένα μέρος λευκό ξύδι και τα δύο τμήματα της ποιότητας τροφίμων λινέλαιο να προετοιμάσει ένα μείγμα. Βουτήξτε ένα μαλακό, λευκό βαμβακερό ύφασμα μέσα στο μείγμα και να το εφαρμόσετε σε ολόκληρο το δερμάτινο κάθισμα με μια κυκλική κίνηση. Αφήνουμε το μίγμα να εγκατασταθούν στο δερμάτινο κάθισμα μια μέρα στην άλλη. Την επόμενη μέρα, το στιλβωμένο επάνω και θα βρείτε ένα καθαρό και λαμπερό δερμάτινο κάθισμα. Μπορείτε να καθαρίσετε τη φόρμα και το ωίδιο από δερμάτινα καθίσματα με ένα άλλο φυσικό καθαριστικό δέρματος σπιτικό. Αναμίξτε ίσες ποσότητες αλκοόλ και νερό, και ρίξτε σε ένα υγρό, μαλακό βαμβακερό πανί. Τρίψτε της σε όλο το δερμάτινο κάθισμα, έτσι ώστε το σύνολο του καθίσματος είναι σωστά καλύπτονται. Στη συνέχεια, αφήστε το δερμάτινο κάθισμα ξηρό. Ωστόσο, μην αφήσετε να στεγνώσει κάτω από το άμεσο ηλιακό φως.
Πώς να καθαρίσει τους λεκέδες από Δερμάτινα Καθίσματα;
Λεκέδες από λίπος ή μελάνι για τα δερμάτινα καθίσματα είναι ένα άσχημο θέαμα. Εδώ είναι μερικές συμβουλές σχετικά με την αφαίρεση των λεκέδων από τα δερμάτινα καθίσματα.
Λεκέδες Λίπος: Cornstarch λειτουργεί καλύτερα σε λίπος βάφονται δερμάτινα καθίσματα. Ψεκάστε μερικές cornstarch στην ολισθηρή σημάτων, ώστε να καλύπτει όλο το χρωματισμένο περιοχή. Τρίψτε το cornstarch δυναμικά με το λεκέ με τα χέρια σας. Ως αποτέλεσμα της έντονης τριβή, θερμότητα θα δημιουργηθεί, το οποίο θα βοηθήσει στην άρση του λίπους από το δέρμα. Αν διαπιστώσετε ότι ο λεκές εξακολουθεί να μένει πίσω, προσθέστε λίγο καλαμποκάλευρο και τρίψτε το ξανά. Στο τέλος της διαδικασίας θα διαπιστώσετε ότι ο λεκές έχει εξαφανιστεί.
Μελάνι λεκέδες: ισοπροπυλική αλκοόλη ή λακ είναι η καλύτερη επιλογή για την αφαίρεση των λεκέδων μελανιού. Μην ψεκάζετε τις ουσίες αυτές απευθείας στο δέρμα. Ρίξτε λίγο οινόπνευμα σε ένα κομμάτι μαλακό πανί ή βαμβάκι και να εφαρμοστεί πάνω από την πληγείσα περιοχή. Τρίψτε απαλά μέχρι όλες τις λεκές είναι απενεργοποιημένο. Το αλκοόλ έχει την τάση να απορροφούν το φυσικό moisturizer του δέρματος και να είναι θαμπό και ξηρό. Εφαρμόσει κάποιες από δέρμα conditioner για την περιοχή με τη βοήθεια του ένα μαλακό βαμβακερό πανί, προκειμένου να αναπληρωθούν την υγρασία. Διαβάστε περισσότερα για:? Leather Καθαρίζοντας άκρες? Πώς να φροντίσει για δερμάτινα? Αυτές τις λίγες απλές συμβουλές για το πώς να καθαρίσει τα δερμάτινα καθίσματα θα σας βοηθήσουν να τα καθαρίσετε χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις. Ο τακτικός καθαρισμός των δερμάτινων καθισμάτων θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του δέρματος. Για περαιτέρω προστασία του δερμάτινα καθίσματα του οχήματος σας, αποφύγετε στάθμευσης, σε περιοχές άμεσα κάτω από τον ήλιο. Μπορείτε επίσης να καλύπτει τα παράθυρα του οχήματος για την προστασία του.