Bow Θεραπείες Παράθυρο

Bow παράθυρα είναι δημοφιλής από το 1970 και ήταν για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK). Μια χαριτωμένη παράθυρο τόξο μπορεί να κάνει το χώρο να φανεί μεγαλύτερο και φωτεινότερο. Επίσης, τα παράθυρα πλώρη δώσει μια μεγαλύτερη περιοχή προβολής για να παρακολουθείτε τη φυσική ομορφιά έξω από το παράθυρό σας. Custom επεξεργασίες παραθύρων για τα παράθυρα πλώρη είναι διαθέσιμα ώστε να μπορούν να εντάσσονται σε καμία μεγαλύτερο διάστημα παραθύρων. Η διακόσμηση των παραθύρων είναι το πιο ουσιαστικό μέρος της εσωτερικής διακόσμησης. Οι επεξεργασίες παραθύρων περιλαμβάνουν την επιλογή του σωστού κουρτίνες, σκιάδια, περσίδες και ρολά. Για να αποφασίσει αυτά τα πράγματα, είναι σημαντικό να εξεταστεί το ύφος της διακόσμησης του σπιτιού σας.
Παράθυρο Θεραπείες? Οι επεξεργασίες παραθύρων είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την προστασία της ιδιωτικής ζωής που χρειάζεστε και την κατεύθυνση στην οποία το παράθυρο ανοίγει. Τα παράθυρα που ανοίγουν προς τις κατευθύνσεις που νότιο ή δυτικό πρέπει να καλύπτονται για να εμποδίσει το έντονο φως του ήλιου που εισέρχονται στο δωμάτιο. Το ύφος της διακόσμησης είναι το σημείο εκκίνησης επεξεργασίες παραθύρων. Το ύφος του δωματίου μπορεί να είναι σύγχρονο, τη χώρα, παραδοσιακά ή εκλεκτική. Η αρχιτεκτονική του παραθύρου είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να εξεταστεί μετά αποφασίζουν για το ύφος της διακόσμησης. Τα χρώματα και η υφή του υφάσματος που χρησιμοποιείται για τις εργασίες προετοιμασίας τα παράθυρα είναι επίσης σημαντικά. Οι επεξεργασίες παραθύρων περιλαμβάνει τα σχετικά κύρια φόδρα από ύφασμα και τελειώματα. Μπορείτε να έχετε ακόμα περσίδες λατινικούς και στη συνέχεια να έχουν κουρτίνες πάνω τους στα παράθυρα. Κάνοντας περσίδες λατινικούς είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει στο σπίτι. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ότι δεν πάρα πολλά αποτυπώματα είναι ανάμικτα κάνοντας τις κουρτίνες και την επένδυση / περσίδες λατινικούς. Τόσο ως προς το και δημιουργική θέματα πρέπει να θεωρηθεί ότι κάνει το παράθυρο ιδέες treatment φαίνονται εντυπωσιακά. Ας συζητήσουμε κάποια επεξεργασία παραθύρων για τα παράθυρα τόξο.
Bow Window Θεραπεία Ideas? Το πρώτο βήμα είναι να λάβει υπόψη τη θέση του παραθύρου τόξο σας. Εάν το παράθυρό τόξο σας αντιμετωπίζει ένα δρόμο ή στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού σας, πρέπει επίσης να προβλέψει πώς θα φαίνεται απ 'έξω. Ο παράγοντας αυτός επηρεάζει την επιλογή των τυφλών παραθύρων. Οι τυφλοί παραθύρων πρέπει να επιλέγονται έτσι ώστε να συμπληρώνουν τα παράθυρα τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Μπορείτε να έχετε ξεχωριστό στόρια για τα τέσσερα παράθυρα στο παράθυρο τόξο. Πανί roll-up blinds είναι η καλύτερη επιλογή, αν σκέφτεστε να την προβολή του παραθύρου από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό ύφασμα στην εξωτερική πλευρά των blinds από εκείνη που χρησιμοποιείται στην εσωτερική πλευρά. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες παράθυρο τόξο. Κουρτίνες επιλέγονται ανάλογα με το χρώμα των τοίχων του δωματίου και το ύφος της διακόσμησης. Για την εγκατάσταση του κουρτίνες, κάθε φατνίο πρέπει να έχει τη δική του σθένους. Valences στα παράθυρα συμπληρώνουν τα παράθυρα πολύ καλά. Οι κουρτίνες στα παράθυρα που αντιμετωπίζει η μπροστινή πλευρά σχεδιαστεί για να έχουν ένα αποτέλεσμα ευχάριστο. Lacy κουρτίνες, μεταξωτές κουρτίνες ή καρό κουρτίνες χρησιμοποιούνται ανάλογα με το στυλ στο οποίο το δωμάτιο είναι διακοσμημένο. Η πτώση του από τις κουρτίνες είναι συνήθως τα δύο τρίτα, με περιποιήσεις κουρτίνα. Οι γωνίες παράθυρο καλύπτονται επίσης με διαφορετικά υφάσματα για να συμπληρώσει τις κουρτίνες. Μερικές φορές, όταν θέλετε πλήρη μυστικότητα, μπορείτε να προσθέσετε μια κλείστρου τον κόλπο από το εσωτερικό.
Αν είστε συγχέεται με το συνδυασμό χρωμάτων και τα είδη των υφασμάτων, προσαρμοσμένες επεξεργασίες παραθύρων είναι διαθέσιμες. Προσαρμοσμένη επεξεργασία παραθύρων πλώρη για τα παράθυρα πλώρη επιτρέπει την πρακτική χρήση όλων των αξεσουάρ και δίνει ένα αισθητικό βλέμμα προς το παράθυρο. Αυτές είναι μερικές από τις επεξεργασίες παραθύρων πλώρη για να διακοσμήσουν τα παράθυρα τόξο.