Μπάνιο Ιδέες ντους

Αν σκοπεύετε να μεταρρυθμίσουν και να ανακαινίσουν το μπάνιο σας ή χτίζετε ένα εντελώς καινούργιο σπίτι, ενδέχεται να προβεί το ντους μπάνιο, πολυτελή και πολυτελές. Εδώ είναι μερικές αποτελεσματικές ιδέες ντους μπάνιο που θα σας βοηθήσουν να αναδιαμορφωθεί το μπάνιο σας ή το ντους περίβλημα σε κάτι που έχετε πάντα ονειρευόσασταν.
Για να έχετε μια καλύτερη ιδέα για διακόσμηση μπάνιο, διαβάστε περισσότερα για το ντεκόρ λουτρών, σχέδια μπάνιο και αναδιαμόρφωση λουτρών.
Μπάνιο ντους Ιδέες # 1? Το πρώτο πράγμα που κατά το σχεδιασμό της μπάνιο, το οποίο θα πρέπει να εξετάσει, είναι το μέγεθος του ντους. Το ντους είναι κυρίως τρία μεγέθη, τα οποία φυσικά θα είναι μικρές, μεσαίες και μεγάλες. Ο προϋπολογισμός που απαιτείται για όλους τους τρεις τύπους ντους συνεχίζεται σχετικά με την αύξηση ανάλογα με το μέγεθος του ντους. Όλες οι τρεις τύποι των ντους μπορεί να γίνει εξίσου γοητευτική και φιλόξενη με ένα μάτσο καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες. Όλα τα τρία είδη των σχεδίων και υποδειγμάτων ντους μπάνιο έχει ένα ίσο ποσό της αξίας του από μόνα τους.
Μπάνιο ντους Ιδέες # 2? Ας ξεκινήσουμε με το δάπεδο. Το μέγεθος και το στυλ του δαπέδου, φυσικά, πρέπει να διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος του μπάνιου, όπου, επίσης καινοτόμες ιδέες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθοριστούν οι δάπεδο όλων των μεγεθών ντους μπάνιο. Ένα μικρό μέγεθος ντους μπορεί να έχει μια λαμπρή τηγάνι ντους. Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα για την εγκατάσταση τηγάνια ντους, όπως, η καλύτερη αποστράγγιση και εύκολο καθάρισμα. Υπάρχουν μερικά μεγέθη του μέσου τηγάνια ντους που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Τα δάπεδα των μεσαίων ντους λουτρών μπορούν να κατασκευαστούν πολύ χρησιμοποιώντας οικονομικά περίτεχνα πλακάκια και μερικές πολύ δημιουργικές ομιλίες, όπως η χρησιμοποίηση του πλακάκια δαπέδου σε μια τέτοια δομή που το δάπεδο του ντους εμφανίζεται σαν μια σκακιέρα. Καλά ίσως να πούμε ότι αυτή η ιδέα είναι αρκετά παλιά, αλλά αυτό φαίνεται ακόμα μαγευτική. Το δάπεδο του ένα μεγάλο ντους μπάνιο πάρα πολύ μπορεί να γίνει για να κοιτάξει μαγευτική. Μία από τις ιδέες ντους μπάνιο που είδα πολύ πρόσφατα σε ένα ξενοδοχείο που ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Οι τοίχοι του ντους μπάνιο ήταν καλυμμένα με πλαστικό και τη ζωή μεγέθους φωτογραφιών στον ωκεανό και το πάτωμα που αποτελείται από λεπτά γυαλισμένη πέτρα βαμμένο μπλε. Το πρόσωπο που σε αυτό το ντους θα αισθάνονται πάντα ότι είναι κολύμβησης δίπλα στον ωκεανό.
Για να μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους δαπέδων, διαβάστε, περισσότερο σε δάπεδα μπάνιο.
Μπάνιο ντους Ιδέες # 3? Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η κεφαλή ντους, δηλαδή, η πραγματική πηγή του νερού διάρκεια του ντους. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μικρό και τυποποιημένη κεφαλή ντους μπάνιο. Μερικές από τις ιδέες κεφάλι μπάνιο με ντους, ωστόσο τείνουν να είναι πραγματικά μεγάλη. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε ένα αδιάβροχο σκιά λαμπτήρων που περιβάλλει την κεφαλή ντους, ή μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε επιπλέον κεφαλές των ντους στις πλευρές, έτσι ώστε το νερό ψεκάζεται από όλες τις πλευρές.
Μπορείτε να ανατρέξετε και να διαβάσετε περισσότερα για το φωτισμό μπάνιο.
Μπάνιο ντους Ιδέες # 4? Μερικές από τις ιδέες ντους μπάνιο μπορεί να είναι υπερβολική, αλλά έχω εφαρμόσει επίσης ορισμένες από αυτές τις ιδέες ντους μπάνιο στο σπίτι μου. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν, αφενός, ένα σχέδιο συνήθειας ντους μπάνιο, προκειμένου για την εφαρμογή αυτών τρελές ιδέες.
Καλά ένα πολύ κοινό παράδειγμα που βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου αυτών των ιδεών είναι ένα ηχοσύστημα στο μπάνιο. Όλα όσα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει είναι ένα σετ ηχείων απόδειξης νερού και το CD player του συστήματος, μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς έξω από την πόρτα του μπάνιου.
Μπάνιο ντους Ιδέες # 5? Μια άλλη ιδέα που μου ήρθε με την εγκατάσταση ήταν μια επίπεδη οθόνη στο ντους. Αλλά πρώτα έκανα μερικές αλλαγές, όπως πλαστικοποίησης και αδιαβροχοποίηση της οθόνης. Τώρα μπορώ να παρακολουθώ την αγορά μετοχών, ειδήσεις και ποδοσφαιρικούς αγώνες διάρκεια του ντους. Πιστέψτε με, εξοικονομεί πάρα πολύ χρόνο, αλλά και τείνει να είναι πολύ διασκεδαστικό.
σχόλιο του πατέρα μου για το νέο αυτό «διευκόλυνση» - ο θεός να την αγάπη τρελούς, γιατί έκανε τόσο πολλά από αυτά! Προσωπικά πιστεύω ότι την πήρε από κάποιο κόμικ, ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή. Εν πάση περιπτώσει, αυτές οι ιδέες ντους λουτρό που αναφέρονται παραπάνω είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή, καθώς και ενδιαφέροντα αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναδιαμορφώσει το μπάνιο σας.