Παγίδα Grease Καθαρισμός

Τι είναι μια παγίδα λίπος;
Οι παγίδες λιπών, τα οποία είναι επίσης γνωστή ως αναχαίτισης λιπών και συσκευών ανάκτησης λιπαντικών, που σημαίνουν για το φιλτράρισμα λίπη, όπως τα λίπη και τα έλαια από κουζίνες, πριν την είσοδο του κοινού αποχετευτικό σύστημα ή το σύστημα επεξεργασίας λυμάτων. Όταν τα λύματα που συλλέγονται γίνεται μέσα στις δεξαμενές λυμάτων ή τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας, το λίπος αποτελεί μια πλωτή στρώμα αφρού. Μικροοργανισμοί ενεργεί για αυτό το στρώμα αφρού και να χωνέψει το λίπος, αλλά ένα πολύ μεγάλο στρώμα αφρού μπορεί να ξεπεράσουν τη δεξαμενή και ρυπαίνουν το περιβάλλον. Μερικά από τα λίπη, όπως το λαρδί, μπορεί να σταθεροποιήσει και να εμποδίσει την αποχέτευση. Εξ ου και μια παγίδα γράσο εισήχθη για να φιλτράρουν το γράσο, πριν αυτή περάσει στο αποχετευτικό σύστημα.
Συνήθως, οι παγίδες λιπών μοιάζουν κιβώτια ή βαρέλια, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αποχετευτικό σύστημα. Βρίσκεται κάπου πριν από το σημείο όπου τους σωλήνες αποστράγγισης συναντά το κοινό σύστημα αποχέτευσης και δεν συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο αποχέτευσης, όπως και εκείνων που προέρχονται από τις τουαλέτες. Μόνον απόβλητα που περιέχουν λιπαρές ουσίες, τη ροή μέσω αυτών παγίδες λιπών. Οι παγίδες λιπών μπορεί να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, ανοξείδωτο χάλυβα, σίδηρο, σκυρόδεμα, κ.λπ., και μπορεί να τοποθετηθεί μέσα ή έξω από ένα κτίριο. Μπορεί να τοποθετηθεί υπόγεια ή πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Τα λύματα, η οποία μπαίνει στην δεξαμενή γράσου, δροσίζει κάτω για να σχηματίσουν ένα λιπαρό στρώμα στην κορυφή, επιτρέποντας στο νερό να κατακάθονται στον πυθμένα. Μια σωλήνα εξόδου, το οποίο επισυνάπτεται στη βάση της παγίδας λιπών βοηθά στην αφαίρεση του νερού, ενώ το λίπος παραμένει κλειστή στην κορυφή. Το λίπος που συσσωρεύεται λέγεται καφέ λίπος, το οποίο απαιτεί κατάλληλες μέθοδοι διάθεσης. This λίπος μπορεί επίσης να ανακυκλωθούν για την παραγωγή βιοκαυσίμων.
Παγίδα Grease Καθαρισμός
Σαν παγίδα γράσο χρησιμοποιείται για να φιλτράρει τα έλαια και λίπη, υπάρχουν πιθανότητες γράσο δημιουργήσει στη συσκευή. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της συσκευής, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απόφραξη των λυμάτων, δυσοσμία, κλπ. Εκτός από αυτό, μεγάλες ποσότητες λίπους μπορεί να προσγειωθεί επάνω στο κοινό σύστημα αποχέτευσης, το οποίο μπορεί να προσελκύσει πρόστιμα επίσης. Ως εκ τούτου, η τακτική καθαριότητα και τη συντήρηση των παγίδων λιπών είναι απαραίτητη. Υπάρχουν επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού διαθέσιμα, τα οποία είναι καλά καταρτισμένοι για τον καθαρισμό παγίδες λιπών. Αλλά μπορείτε επίσης να καθαρίσει παγίδα γράσο σας εύκολα. Τα παρακάτω είναι μερικές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με γράσο καθαρισμού παγίδα. ? Καθαρισμός παγίδες λιπών δεν είναι καθόλου δύσκολο, αν έχετε αρκετή υπομονή και χρόνο. Ξεκινήστε το έργο από την αφαίρεση του καλύμματος της παγίδας γράσο. Θα πρέπει να το κάνουμε προσεκτικά για να αποφευχθεί η ζημιά στο λάστιχο. ? Τώρα αφαιρέστε το στρώμα του αφρού και αποθηκεύστε το σε ένα σκουπιδοτενεκέ με επένδυση από αρκετές σακούλες σκουπίδια. ? Το επόμενο βήμα είναι η αφαίρεση των διαφραγμάτων και καθαρά και ξεπλύνετε πολύ καλά. Τώρα ξύστε τα ιζήματα στο κάτω μέρος της παγίδας λιπών και αφαιρέστε τα απόβλητα που εναποτίθενται στο σουρωτήρι. ? Μπορείτε να ολοκληρώσετε το έργο με τον καθαρισμό της παράκαμψης του εξαερισμού, για τις οποίες θα πρέπει να έχετε ένα ευέλικτο καθετήρα. Μόλις ότι ο καθαρισμός είναι πάνω, θα πρέπει να διορθώσετε το διάφραγμα σωστά και τοποθετήστε το κάλυμμα προσεκτικά. ? Τώρα πετάτε στα ανοικτά των συλλεχθέντων γράσο. Σε περίπτωση μικρών ποσοτήτων, μπορείτε να πετάξετε μακριά στο τοπικό χωματερή. Αλλά αυτό δεν είναι εφικτό για μεγάλες ποσότητες. Έτσι, είναι συνετό να προσεγγίσει τους επαγγελματικούς καθαριστές παγίδα γράσο, αν έχετε μεγάλα εμπορικά παγίδες λιπών. Μπορούν να φροντίζει για τη διάθεση μεγάλων ποσοτήτων λίπους. ? Μπορείτε να αποφευχθεί η συσσώρευση λίπους στην παγίδα λιπών με την προσθήκη τα βακτηρίδια πρόσθετα. Αυτά τα βακτήρια μπορούν να διασπάσουν τα απόβλητα βιολογικά, αφήνοντας πίσω μόνο το διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Αυτό μπορεί να μειώσει τον αριθμό των καθαρών νέων επιχειρήσεων. Εξάψεις νερό και ενζύμων μόνο τα προϊόντα θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς και οι δύο μπορούν υγροποίηση το λίπος και θα του επιτρέψει να εισέλθει στο αποχετευτικό σύστημα.