Πώς να βγάλει από το αδιέξοδο έναν νεροχύτη μπάνιο

Το ξυπνητήρι ηχεί, την ημέρα κλήσεις. Σηκώνεστε, αλλά είναι μισό-κοιμάται. Ξεκινάτε να κάνει τελετουργικά το πρωινό σας. Ένα από αυτά είναι το βούρτσισμα των δοντιών σας. Στο μισό-κοιμάται κράτος σας, ανοίγετε τη βρύση του νεροχύτη μπάνιο. Λίγο αργότερα θα δείτε νερό γεμίζει νεροχύτη μπάνιο σας! Τώρα, είσαι ξύπνιος! Ανησυχία όχι, το άρθρο αυτό τα έχει όλα για το πώς να βγάλει από το αδιέξοδο έναν νεροχύτη μπάνιο.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλει από το αδιέξοδο έναν νεροχύτη μπάνιο. Μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα ή με τη χρήση χημικών καθαριστικών προϊόντων που διατίθενται στην αγορά. Unclogging μπάνιο σας νεροχύτη, θα σώσει το κόστος του υδραυλικού και την αμηχανία του υδραυλικού περνώντας σχόλια για μπάνιο καθαριότητας, όπως Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε αγωγών σας αποφραχθούν;, μια μεγάλη φράξει του!, Κλπ. Αν λίγο νερό ρέει μέσα τη διαρροή μπάνιο, τότε θα είναι ευκολότερο να βγάλει από το αδιέξοδο νεροχύτη μπάνιο. Σε σύγκριση με το νεροχύτη της κουζίνας, ένα νεροχύτη μπάνιο παίρνει φραγμένο περισσότερο. Στο νεροχύτη κουζίνα, ζεστό νερό κυλάνε συνεχώς έτσι το να φράξει και άλλα λιπαρά ουσία παίρνει διαλυθεί. Επίσης, τα πράγματα που πηγαίνουν κάτω από το νεροχύτη μπάνιο είναι τα μαλλιά, οδοντόκρεμες, σαπούνια και άλλα gooey προϊόντα, τα οποία αυξάνουν τις πιθανότητες της απόφραξης.
Πώς να βγάλει από το αδιέξοδο έναν νεροχύτη μπάνιο;
Μέθοδος 1: Χύνοντας Ζεστό νερό? Αν το νεροχύτη είναι μερικώς αποκλεισμένη, ζεστό νερό μπορεί να το ξεμπλοκάρετε. Ρίξτε βραστό νερό κάτω από το μπάνιο νεροχύτη για να το βγάλει από το αδιέξοδο. Να είστε προσεκτικοί με σωλήνες που είναι ευαίσθητα στη θερμότητα, όπως σωλήνες από PVC. Μη χρησιμοποιείτε νερό που βράζει. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό.
Μέθοδος 2: Χρήση μαγειρική σόδα και ξύδι? Αυτή είναι μια πολύ γνωστή μέθοδο, και μπορεί να κάνει θαύματα σε ορισμένες περιπτώσεις. Πάρτε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ρίξτε το στο νεροχύτη μπάνιο. Τώρα, πάρτε ένα φλιτζάνι ξίδι και ρίξτε το στο νεροχύτη. Περιμένετε για μισή ώρα και ρίχνουμε ζεστό νερό. Τη μαγειρική σόδα και ξύδι θα διαλύσουν την φράξει, και το ζεστό νερό θα βοηθήσει στην άρση κάθε λάσπη κολλήσει στην εσωτερική επιφάνεια του σωλήνα.
Μέθοδος 3: Χρησιμοποιώντας ένα έμβολο? Αυτή είναι η προσωπική μου όπλο της επιλογής. Υπάρχουν έμβολα του μικρού μεγέθους διατίθενται στην αγορά, ειδικά για νεροχύτη μπάνιο. Εάν δεν έχετε ένα μικρό έμβολο, ένα έμβολο τουαλέτα θα κάνει επίσης. Είναι απλά ότι με ένα μικρό έμβολο, θα αποτρέψει λίγο νερό από το πιτσίλισμα γύρω. Γεμίστε το σωλήνα νεροχύτη με νερό, βάλτε τώρα το έμβολο για την διαρροή. Ρίξτε λίγο νερό στο έμβολο, μέχρι την κεφαλή του εμβόλου είναι μέσα το νερό. Τώρα ξεκινήσει βυθίζει έντονα, να το κάνετε αυτό, τουλάχιστον 10-15 φορές. Αν κάποια λύματα διαρρέουν μέσω κάποιων διέξοδο, να ζητήσει από κάποιον να καλύψει την ατμόσφαιρα με ένα πανί. Μετά unclogging το νεροχύτη μπάνιο, ρίξτε λίγο ζεστό νερό.
Μέθοδος 4: Καθαρισμός της Pipe αυτόματη? Αν είναι μια σκληρή φράξει, αφαιρέστε το σωλήνα με τη βοήθεια ενός σωλήνα γαλλικό κλειδί. Τώρα, πάρτε ένα καλώδιο από μια κρεμάστρα πανί. Σχήμα το ένα άκρο του καλωδίου σε ένα γάντζο, με τη βοήθεια ενός Πένσα. Να είστε προσεκτικοί όταν έκρινε το άλλο άκρο. Τώρα βάλτε αυτό το καλώδιο μέσα στο σωλήνα και να γνωρίζουν τη θέση του φράξει. Από το τέλος του σωλήνα που είναι πιο κοντά στο να φράξει, ξεκινήστε το τράβηγμα του φράξει. Τώρα, για να καθαρίσετε το σωλήνα χύστε εντελώς λίγο ζεστό νερό σε αυτό. If σωλήνα σας είναι σε κακή κατάσταση ή τελείως σκουριασμένα, ταιριάζουν στο νεροχύτη με ένα νέο.
Μέθοδος 5: Χρήση χημικών ουσιών? Υπάρχουν πολλές καυστικές χημικές ουσίες που διατίθενται στην αγορά. Μπορείτε να αγοράσετε ένα και τον χρησιμοποιεί για να βγάλει από το αδιέξοδο νεροχύτη μπάνιο. Διαβάστε τις οδηγίες σχετικά με το προϊόν πριν το χρησιμοποιήσετε. Πολλοί άνθρωποι δεν προτιμούν τη χρήση χημικών ουσιών, λόγω των περιβαλλοντικών ζητημάτων.
Χρήσιμες συμβουλές? Χρησιμοποιήστε λαστιχένια γάντια για ασφάλεια. ? Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό / βραστό νερό ανάλογα με τον τύπο του σωλήνα. ? Αν το νεροχύτη είναι μυρωδιά κακή, ρίχνετε ξύδι στο νεροχύτη. ? Κρατήστε έναν κουβά και μια κούπα γύρω από το ξενοδοχείο, να συγκεντρώσει την πτώση του νερού. ? Κρατήστε ένα πανί βολικό για να σκουπίσετε το πάτωμα, για τον εαυτό σας αποτρέψει από την ολίσθηση. ? Εάν η κατάσταση του νεροχύτη μπάνιο είναι χειρότερα και δεν μπορείτε να κάνετε τα υδραυλικά χρησιμοποιώντας τις παραπάνω μεθόδους, καλέστε έναν υδραυλικό. ? Οι ανωτέρω μέθοδοι για να σας βοηθήσει βγάλει από το αδιέξοδο έναν νεροχύτη μπάνιο, αλλά μπορείτε να αποτρέψετε την απόφραξη. Κρατήστε ρίχνει ζεστό νερό κάτω από το νεροχύτη μπάνιο κάθε εβδομάδα για ένα καθαρό, αποφραχθούν και οσμή ελεύθερη νεροχύτη μπάνιο.