Εξωτερική συνδυασμοί χρωμάτων

Να πάρει το εξωτερικό συνδυασμούς χρωμάτων που ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι μας είναι κάτι που είναι πολύ σημαντική για τη συνολική εμφάνιση. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές ζωγραφικής σπίτι που μπορούν να τεθούν σε εκτέλεση να κάνει την αγαπημένη μας δομή όλα αυτά πιο όμορφη. Πολλά πράγματα πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την οριστικοποίηση του σχεδίου και μάλιστα προχωρά με τη ζωγραφική.
Εξωτερική βαφή Συνδυασμοί? Μονόχρωμη χρωματικούς συνδυασμούς: Μονόχρωμη συνδυασμούς χρωμάτων περιλαμβάνει ένα χρώμα με δύο ή περισσότερες αποχρώσεις στην κατηγορία των ελαφρών, μεσαίων και σκοτάδι. Αποχρώσεις του πράσινου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε μονοχρωματικές χρωματικούς συνδυασμούς. ? Συμπληρωματικά χρωματικούς συνδυασμούς: Συμπληρωματικά χρώματα είναι χρώματα αντίθεσης. Αυτά τα χρώματα μπορεί να δώσει μια ζωντανή εμφάνιση στο σπίτι. Ένας συνδυασμός του κόκκινου και του πράσινου είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. ? Τριαδικό χρωματικούς συνδυασμούς: Τριαδικό χρώματα είναι τρία χρώματα. Αυτά τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ζωγραφίσει ένα βικτοριανό κτίριο γραφείων. Κόκκινο και μοβ, κίτρινο και πορτοκαλί, και μπλε και το πράσινο είναι καλά παραδείγματα για τριαδικό χρώματα. ? Δίπλα χρωματικούς συνδυασμούς: Δίπλα χρώματα είναι χρώματα κοντά σε τρία χρώματα - κόκκινο, πράσινο και μπλε. Δίπλα χρώματα είναι πιο εύκολο να ζωγραφίσει από τριαδική χρώματα. ? Που αναφέρονται παρακάτω είναι μερικά δομής-χρήσιμες συμβουλές και ιδέες που θα είναι χρήσιμο για εξωτερική συνδυασμούς χρωμάτων.
Εξωτερική συνδυασμοί χρωμάτων για ένα Σπίτι / Μπανγκαλόου
Ένα μεγάλο σπίτι που ταιριάζει στην προσωπικότητά μας, είναι αυτό που ο καθένας ψάχνει. Η καλή αίσθηση χρωμάτων και τη γνώση μας βοηθά να εκπληρώσουν την επιθυμία μας να έχει ένα σπίτι-γλυκό-σπίτι. Το σπίτι σας θα πρέπει να standout καθώς και σε σχέση με τους γείτονες και τα περίχωρα. Κοιτάξτε τη δομή του σπιτιού σας με προσοχή, ενώ επιλέγοντας το εξωτερικό συνδυασμούς χρωμάτων. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού τείνουν να αφήσουν έξω οροφή ή ξύλινες πλάκες τους, ενώ την επιλογή εξωτερικού χρωματικούς συνδυασμούς χρωμάτων, που μπορεί να προκαλέσει δαπάνες αργότερα. οροφή σας, ξύλινες πλάκες και τα χρώματα βαφής πρέπει να κατευθύνονται σε ένα όμορφο χρώμα εξωτερικό του σπιτιού και του σχεδιασμού. Μια σωστή επιλογή σκιά με σκούρο χρώμα εξωτερικό χρώμα μπορεί να εγκαταστήσει το δισεκατομμύριο.
Το εξωτερικό συνδυασμός χρωμάτων εξαρτάται από το πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα. Παρακάτω είναι μερικές εξωτερικές συνδυασμούς χρωμάτων βαφής για bungalows / κατοικίες:? Κίτρινο και το Golden Χρώματα: Η δόξα του ζεστασιά είναι ηλιόλουστη κίτρινες και χρυσά χρώματα και τα χρώματα είναι πολύ ευπροσάρμοστο. Τείνουν επίσης να ταιριάζουν καλά στα τούβλα και πέτρα. Κίτρινο κάνει το σπίτι σας να φαίνεται φρέσκο ​​και φιλόξενο. Συγκρατημένα σκιά μπορεί να λειτουργήσει καλά. ? Πράσινα χρώματα: Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των πράσινων χρωμάτων, που κυμαίνονται από ζωηρό κίτρινο πράσινο σε λεπτές γκρι-πράσινο και βρύα χρώματα. Earthy πράσινο χρώμα και συνδυάζεται με το φυσικό δενδροειδής ρυθμίσεις και συχνά χρησιμοποιούνται για μπανγκαλόου ή ρουστίκ σπίτια ύφους βότσαλα. Ένας συνδυασμός φωτεινό πράσινο lime με ένα άγγιγμα του μπλε μπορούν να στραφούν σε ζωντανές τιρκουάζ, και να είναι ένα δροσερό χρώμα στη χρήση. ? Συνδυασμοί με μπλε χρώμα: Το μπλε χρώμα έχει πολλές διαθέσεις. Ένας συνδυασμός του μπλε και του λευκού μπορεί να εμφανιστεί φωτεινά. Βαθύ κόκκινο μπορεί να προσθέσει μεγαλοπρέπεια πιο σκούρο μπλε. ? Παίξτε με το ροζ, τριαντάφυλλο και Coral Χρώματα: Ένα σπίτι βαμμένο με ροζ γυναικεία εμφάνιση. Ένας συνδυασμός κίτρινου και ροζ χρώματος μπορεί να μετατρέψει σε ένα ηλιόλουστο σκιά. Μπορείτε να προσθέσετε λευκό, υπόλευκο, σκονισμένο πράσινο και τα χρώματα ελαφάκι που κάνουν καλό συνδυασμό με ροζ. ? Ένα τοπικό κατάστημα χρωμάτων μπορεί να εφαρμόσει οποιοδήποτε από αυτά τα εξωτερικά συνδυασμούς χρωμάτων στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού σας. Μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το πώς οι συνδυασμοί θα λειτουργεί. Επιλέξτε δύο to τέσσερα χρώματα και να επιμείνουμε σε αυτούς να αποφεύγεται η σύγχυση.
Εξωτερική Συνδυασμοί ζωγραφίζουν για τα σπίτια ύφους αγροκτημάτων
Το εξωτερικό μπορεί να φαίνονται μικρότερες, λόγω της περίεργη αναλογία των παραθύρων, στα τελειώματα και οι πόρτες του ένα αγρόκτημα στιλ σπιτιού. Μπορείτε να χρησιμοποιείται ο κατάλληλος συνδυασμός λευκό, μπεζ, παστέλ και ουδέτερα χρώματα για να δώσει μια νέα και μεγαλύτερη εμφάνιση σε αυτό. Μια πιο σκούρα χρώματα για τελειώματα με ένα συνδυασμό του λευκού χρώματος μπορεί να σκάσει το τελειώματα πολύ καλά. Λίγα πιο καλούς συνδυασμούς για ένα ράντσο είναι τα εξής:? Κίτρινο χρώμα με σκούρα καφέ τελειώματα? Ανοιχτό κίτρινο χρώμα με σκούρα πράσινα τελειώματα? Λευκό χρώμα με σκούρο πράσινο τελειώματα? Αυτοί οι συνδυασμοί δώσει μια έκτακτη εμφάνιση σε ένα σπίτι αγρόκτημα, το οποίο είναι επίσης ενισχυμένη από το γεγονός ότι ασχολείται με έναν όμορφο κήπο, γκαζόν, και πολλά γης γύρω από αυτό.
Εξωτερική συνδυασμοί χρωμάτων για μια εμπορική / Οικιστικό Συγκρότημα
Αν έχετε παρακολουθούνται προσεκτικά, θα δείτε μια επανάληψη των χρωματικών συνδυασμών για πολλά εμπορικά έργα. Μια κακώς-χρωματισμένα κτίριο δεν κάνει τίποτα για να προσελκύσει αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του. Θα πρέπει να σκεφτείτε τι τα χρώματα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη χρώση ένα εμπορικό κτήριο, λαμβάνοντας υπόψη τα παράθυρα, εξώφυλλα, κολώνες και διακοσμητικά καλύμματα αν υπάρχουν. Μια εμπορική ή κτιρίου κατοικιών παίρνει μια καλή τιμή στη γειτονιά ή το περιβάλλον όπου ένα κατάλληλο εξωτερικό συνδυασμός χρωμάτων έχει εφαρμοστεί σε αυτό. Ζωγραφική σε κτίριο, χρησιμοποιώντας ιστορικά χρώματα μπορεί να δώσει μια προσωπική υπερηφάνεια για την ιδιοκτησία. Δίνοντας τα κατάλληλα χρώματα για το κτίριο δεν είναι μόνο μαγεύει τους ιδιοκτήτες, αλλά και την περιστασιακή παρατηρητή. Σε αυτό το στάδιο, ένα κτίριο παίρνει μια νέα γοητεία και μια νέα ταυτότητα, δεδομένου ότι η ακριβής χρωματική χρησιμοποιείται. Μεγάλη χρωματικοί συνδυασμοί μπορεί να δημιουργήσει θετικά συναισθήματα που μπορεί να είναι καλό για τις επιχειρήσεις επίσης.
Ένας συνδυασμός του γκρι και off-white μπορεί να δώσει το κτίριο που παλιά ιστορική ματιά. Darkish ροζ κάνει πάρα πολύ τη δομή βλέμμα τακτοποιημένο, αφετέρου, προβλέπει παλιούς χρόνους. Φωτεινότερα χρώματα όπως το μπλε, πράσινο, κόκκινο, κλπ., μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους πρόσφατα κατασκευασμένο σύγχρονων δομών. Θα πρέπει να εξετάσουμε πολύ ελκυστική από μακριά και να προσελκύσουν έτσι πολλοί άνθρωποι. Αν το κτίριο έχει πολλά παράθυρα, τότε ο συνδυασμός απαλό λευκό και καφέ ταιριάζει καλύτερα. Παρά το γεγονός ότι, ακριβώς όπως τα μικρά σπίτια, ένα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για την γύρω περιοχή και κοντά-από τα χρώματα, ενώ επιλέγοντας ένα συνδυασμό για τη δημιουργία σας.
Πώς να αυξηθεί η διάρκεια ζωής των Εξωτερικών Paint;
Το φως του ήλιου (UV ακτινοβολία) και την υγρασία έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εξωτερική βαφή, και οδηγεί σε ασβεστοποίηση και την απώλεια απόχρωση. Αλλά αυτό το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί με τη χρήση λατέξ (βάσει καουτσούκ) χρώμα αντί για λάδι που βασίζονται ή αλκυδικά χρώματα. Το φως του ήλιου και η υγρασία μπορεί να προκαλέσει ασβεστοποίηση και της αποχρώσεως απώλεια? Ωστόσο, χρώματα λατέξ τείνει να αποφύγει τις συνέπειες στο άμεσο ηλιακό φως καλύτερα από ό, τι με βάση το πετρέλαιο ή αλκυδικά χρώματα. Εάν ένα κτίριο έχει ξύλινες πλάκες, τότε ίσως να υπάρξει μια δυνατότητα ότι το ξύλο μπορεί να επεκταθεί και να μειώσει λόγω των μεταβολών στα επίπεδα υγρασίας. Λόγω αυτού, το χρώμα μπορεί να ραγίσει σε μικρά κομμάτια. Εδώ, αναπνέει και διαπερατή χρώμα λατέξ μπορεί να χρησιμοποιηθεί το οποίο επιτρέπει στο νερό να εξατμιστεί και να ξεφύγουν από τη ζημία. Διαβάστε περισσότερα για:? Exterior Paint Σχέδια? Ψεύτικη πέτρα Ζωγραφική? Exterior Paint Color Ideas? Μπορούμε να αλλάξουμε τα έπιπλα, όπως και όταν είναι δυνατό. Αλλά εξωτερικό συνδυασμοί χρωμάτων μπορεί να αλλάξει μετά από μια μακρά χρονική περίοδο. Τελικά, μερικά πράγματα που πρέπει κανείς να λάβει υπόψη κατά τον προγραμματισμό ενός εξωτερικού χρωμάτων περιλαμβάνει το περιβάλλον, την τοποθεσία του σπιτιού, τη δομή του σπιτιού, αλλά και πόσο μεγάλο είναι το σπίτι. Μετά από όλους τους επισκέπτες / πελάτες, κ.λπ., θα δείτε τα έξω πρώτα και σχηματίσει γνώμη στο πίσω μέρος του μυαλού τους, πριν από πραγματικά να εισέρχονται στην διάρθρωση στο εσωτερικό και με μια ματιά στο εσωτερικό ζωγραφικής και άλλα αντικείμενα διακόσμησης του σπιτιού. Και τέλος, φροντίστε να μην ξεχάσουμε τον καθαρισμό της τοίχοι και οι εξωτερικοί χώροι τακτικά για να διαρκέσει περισσότερο με το εν λόγω υπέροχο βλέμμα που έχετε δώσει.