Φυσική πέτρα Τοίχοι Αντιστήριξης

Οι Τοίχοι συνήθως είναι κατασκευασμένο για την πρόληψη / έλεγχο της διάβρωσης του εδάφους, τη διαχείριση πτώση του νερού ή απλά για τον εξωραϊσμό. Τοίχων αντιστήριξης μπορούν να γίνουν από διαφορετικά υλικά, όπως, φυσικές πέτρες, τσιμεντόλιθους ή πέτρες. Βασικά οι αναλημματικοί τοίχοι που χρησιμοποιούνται για διαρθρωτικού χαρακτήρα, όπως, ισοπέδωση ή δίνοντας ύψος σε μια πλαγιά, διατηρώντας την ποιότητα του εδάφους γύρω από ένα δέντρο ή τη βελτίωση του εξωτερικού τοπίου. Υπάρχουν διάφορες ιδέες για τοίχους αντιστήριξης, όπως, αγκυροβόληση, βαρύτητα προβόλους,, κάρφωμα του εδάφους και πολλά άλλα. Οι τύποι άρθρο τοίχων αντιστήριξης θα σας καθοδηγήσει περισσότερο σε αναλημματικούς τοίχους.
Φυσική πέτρα Τοίχοι Αντιστήριξης? Φυσική πέτρα τοίχων αντιστήριξης δώσει την εξωτερική φυσικό τοπίο, κλασικό και διαχρονικό βλέμμα. Είναι κατασκευασμένα από πέτρες που έχουν κοπεί σε κατάλληλες μορφές και τοποθετούνται χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε κόλλες να κρατήσει τις πέτρες από κοινού. Ο τοίχος στέκεται με τις πέτρες στοιβάζονται πάνω στο άλλο σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται ξηρό τοίχο ή ξηρό στοίβα πέτρινο τείχος. Φυσικές πέτρες ταιριάζει σε κάθε τύπο αυλή ή τον κήπο. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από φυσικά πετρώματα και επομένως κάνουν πάντα μια καλύτερη επιλογή για τοίχους αντιστήριξης. Πώς να οικοδομήσουμε μια φυσική πέτρα αναλημματικός τοίχος εξετάζεται παρακάτω.
Πέτρινο κτίριο Τοίχοι Αντιστήριξης? Οικοδόμηση μιας φυσικής πέτρας αναλημματικός τοίχος είναι αρκετά επίπονη εργασία και απαιτεί δεξιότητες μηχανικού. Ο τοίχος απαιτεί πολύ χρόνο για να αποκτήσουν αν η έκταση που θα καλυφθεί είναι μεγάλη. Για μεγαλύτερα τείχη, θα πρέπει να προσλάβει πάντα έναν επαγγελματία. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια μικρή φυσική πέτρα τοίχου αντιστήριξης.
Βήμα # 1: Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή μιας φυσικής πέτρας αναλημματικός τοίχος, ενημερωθείτε για τις τοπικές οικοδομικών κωδίκων. Συνήθως τοίχοι των ποδιών ύψους 3 ή λιγότερες επιτρέπεται να χτιστεί. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι δεν παραβίασε κανέναν από τους νόμους κατασκευής.
Βήμα # 2: Υπολογίστε την περιοχή όπου θέλετε να εγκαταστήσετε το τείχος. Στη συνέχεια, προκειμένου ο αριθμός των λίθων και άλλων υλικών τοίχου αντιστήριξης που απαιτούνται, μετρώντας το μήκος, το πλάτος και το ύψος της περιοχής. Θυμηθείτε το πλάτος του τοίχου αντιστήριξης πρέπει να είναι το ήμισυ του ύψους της και δεν υπάρχει καμία χρήση οποιουδήποτε συγκολλητικών σε αυτή την κατασκευή. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως το ύψος του τοίχου αντιστήριξης πρέπει να είναι μικρότερη ή ίση με 3 πόδια.
Βήμα # 3: Επιλογή των λίθων που πρέπει να χρησιμοποιείται είναι μια σημαντική δουλειά. Επιλέξτε το πέτρες που έχουν δύο επίπεδες επιφάνειες. Αυτές οι επίπεδες επιφάνειες που χρησιμοποιούνται ως βάση και την κορυφή όταν τοποθετούνται στον τοίχο. Χρησιμοποιήστε το βαρύτερο πέτρες για μια καλή δύναμη τοίχου αντιστήριξης.
Βήμα # 4: Μόλις επιλέξετε τις πέτρες και αποφάσισε την περιοχή για αναλημματικό τοίχο σας, ξεκινήστε σκάψιμο της περιοχής. Σκάψτε την περιοχή σε μια μορφή τάφρο και να δείτε ότι το πλάτος του σκάμματος είναι λίγο περισσότερο από το πλάτος των λίθων ή το μισό ύψος του τοίχου. Το βάθος της τάφρου πρέπει να είναι περίπου 10 ίντσες, έτσι ώστε η πρώτη στρώση του τοίχου καταλαμβάνει αυτό τον τομέα. Η περιοχή τάφρος πρέπει να είναι ενιαίο επίπεδο.
Βήμα # 5: Έναρξη για το πρώτο στρώμα των λίθων στην τάφρο. Αυτό θα λειτουργήσει ως το θεμέλιο της φυσικής πέτρας αναλημματικός τοίχος. Αγγίξτε τις πέτρες με τη βοήθεια του ένα σφυρί για να διασφαλίσει ότι όλες οι πέτρες του πρώτου στρώματος είναι σε ομοιόμορφο επίπεδο. Δείτε που χρησιμοποιείτε μεγαλύτερες πέτρες για αυτό το στρώμα του τοίχου αντιστήριξης.
Βήμα # 6: Τοποθετήστε τα υπόλοιπα στρώματα του πέτρες για να κάνει έναν διατηρώντας τοίχο. Για να διατηρηθεί η σταθερότητα της φυσικής πέτρας αναλημματικός τοίχος, είναι απαραίτητο οι γραμμές αντισταθμίσει το άλλο. Βεβαιωθείτε ότι οι πέτρες αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους, ενώ τοποθέτησή τους σε σειρές. Έλεγχος για το επίπεδο μετά από τη διάθεση κάθε πέτρα. Συνέχιση της τοποθέτησης των λίθων μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό ύψος.
Βήμα # 7: Μόλις τελειώσετε με την τοποθέτηση όλων των σειρών της διατήρησης πέτρες τοίχο, ο χρόνος του να καλύψει το πίσω μέρος του τοίχου με το χώμα. Επίχωσης είναι απαραίτητο να αυξηθεί η δύναμη της φυσικής πέτρας αναλημματικό τοίχο και παρέχει επίσης ασφάλεια. Επιπέδου της επίχωσης σωστά.
Διατηρώντας την κατασκευή τοίχου με φυσική πέτρα μπορεί να είναι DIY θέσεων εργασίας με τη βοήθεια από έναν ειδικό. Φυσική πέτρα τοίχων αντιστήριξης δεν παρέχουν μόνο ένα κομψό και αξιέπαινη ομορφιά στην ύπαιθρο σας αλλά και σας βοηθά για την αντιμετώπιση των γεωγραφικών συνθηκών.