Πώς να καθαρίζει το νερό

Το νερό το οποίο είναι διαθέσιμο σε σας μπορεί ή δεν μπορεί να είναι ασφαλή για κατανάλωση σκοπό. Το νερό είναι ένας σημαντικός μεταφορέας των μικροβίων για τις επιδημικές νόσους. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να λάβουν μέτρα για να καθαρίζουν το νερό. Καθαρισμό του νερού είναι ένα must κατά τη διάρκεια επιδημιών, καταστροφές ή άλλες επείγουσες καταστάσεις. Εδώ είναι μερικές μέθοδοι για το πώς να καθαρίζει το νερό.
Πώς να καθαρίζει το νερό;
Πώς να καθαρίζει το νερό χρησιμοποιώντας βάμμα ιωδίου;? Ιώδιο χρησιμοποιείται κατά παράδοση από τον καθαρισμό του νερού λόγω απολυμαντικές ιδιότητες του. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος καθαρισμού του νερού. Προσθέστε 20 σταγόνες βάμμα ιωδίου 2% ανά γαλόνι του ύδατος. Αν το νερό είναι κρύο ή συννεφιά, το διπλάσιο του ποσού του ιωδίου βάμματος. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι η συγκέντρωση του ιωδίου διαφέρει για κάθε μάρκα. Επιπλέον, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, πριν αποφασιστεί η δημιουργία ιώδιο ως απολυμαντικό, αν υποφέρετε από οποιαδήποτε διαταραχή του θυρεοειδούς ή είναι έγκυος.
Πώς να καθαρίζει το νερό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης;? Έκτακτης ανάγκης συχνά να σας δώσει μια πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης του νερού κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης ή φυσικών καταστροφών. Ως εκ τούτου, εάν ζείτε σε μια καταστροφή ή πολέμου επιρρεπείς ζώνη, τότε θα πρέπει να είναι πάντοτε εξοπλισμένα με τις βασικές εμπορεύματα. Νερό, αποτελεί προφανώς η ουσία των βασικών αναγκών μας. Πάντοτε, να έχουν μια παράδοση απόθεμα νερού σε φιάλες ή δοχεία, τα οποία μπορεί να διαρκέσει για τουλάχιστον 3 ημέρες. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το εμφιαλωμένο νερό για σκοπούς κατανάλωσης, τότε φροντίστε να το καθαρίσει πριν το πιείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταμπλέτες χλώριο ή οποιεσδήποτε άλλες ταμπλέτες καθαρισμού νερού διαθέσιμη στην αποθήκη ναρκωτικών. Περισσότερα για τα συστήματα καθαρισμού του νερού.
Πώς να καθαρίζει το νερό στην Άγρια;? Εάν βασίζεστε νερό της φύσης, ενώ κατασκήνωση ή πεζοπορία, τότε μην ξεχάσετε να πάρετε απολυμαντικό σταγόνες μαζί με σας. Παρά το γεγονός ότι, το νερό διατίθεται στη φύση θεωρείται ότι είναι στην πιο αγνή του μορφή, εξακολουθούν να υπάρχουν βακτήρια που υπάρχουν σε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ο καθαρισμός των υδάτων λύσεις διαθέσιμες σε φαρμακείο ή μπορείτε να βράσει το νερό, αν είναι δυνατό. Βραστό νερό είναι ένας σίγουρος τρόπος πλάνο της θανάτωσης επιβλαβή μικρόβια. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης τα φίλτρα νερού άμμου για τον καθαρισμό του νερού στη φύση. Παρά το γεγονός, καθιστά θολό νερό σαφές, δεν μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια και άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Περισσότερα για το πόσιμο φίλτρα νερού και φιλτραρίσματος του νερού.
Πώς να καθαρίζει το νερό με Solar Απόσταξη;? Ηλιακή απόσταξη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους καθαρισμού του νερού. Ηλιακή οινοπνευματοποιοί χρήση ηλιακής ενέργειας για την εξάτμιση του νερού. Το νερό αυτό, στη συνέχεια, συμπυκνώνεται για να πλυθεί το νερό. Κατά την άνοδο της υδρατμούς, το σύνολο της μόλυνσης μείνει πίσω. Έτσι, το νερό που συλλέγει από τη συμπύκνωση των υδρατμών είναι απαλλαγμένο από ακαθαρσίες.
Συμβουλές για το πώς να καθαρίζει το νερό για πόσιμο? Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι στυπτηρία για τον καθαρισμό του νερού στο σπίτι. Αντιμετωπίστε το μολυσμένο νερό σε ένα δοχείο με ένα κομμάτι στυπτηρία και αφήστε το να παραμείνει unstirred για μερικές ώρες. Μετά από μερικές ώρες όλες οι ακαθαρσίες που συλλέγονται στο κάτω μέρος του δοχείου. Συλλέξτε το καθαρό νερό σε ένα άλλο δοχείο. ? Βρασμού είναι η καλύτερη μέθοδος καθαρισμού του νερού. Βράζουμε το νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά ώστε να είναι απολύτως ασφαλές για το πόσιμο νερό. ? Προσθέτοντας μερικές σταγόνες χλωρίνης είναι επίσης μια αποτελεσματική μέθοδος απολύμανσης του νερού. ? Οι μέθοδοι για το πώς να καθαρίζει το νερό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική θέση σας. Δεν έχει σημασία ποια μέθοδο θα επιλέξετε να καθαρίζει το νερό, απλά φροντίστε να το αποθηκεύσετε σε καθαρό αμόλυντα, τα εμπορευματοκιβώτια.