Τερματισμός μιας σχέσης

Τερματισμός μιας σχέσης μπορεί να είναι αρκετά τραυματική για τις δύο εμπλεκόμενες ανθρώπους. Το γεγονός ότι η σχέση παύει να εργάζεται, παρά την τοποθέτηση καρδιά και την ψυχή σου σε αυτό, αρκεί ένας λόγος να καλέσει αυτό εγκαταλείπει. Ωστόσο, τελειώνει μια σχέση δεν είναι ποτέ εύκολο, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν - ενοχή, θλίψη, θυμό, πίκρα, ο φόβος, η ζήλια. Ντάμπινγκ κάποιος είναι τόσο κακή όσο αντικείμενο ντάμπινγκ. Στην πραγματικότητα, είναι πιο δύσκολο, διότι υπάρχει μια πρόσθετη ευθύνη να σπάσει την είδηση ​​για το άτομο που πραγματικά αγάπησαν, ένιωσαν να κλείσει. Παρά το γεγονός ότι, τον πόνο που συνδέεται με κατάληξη μια σχέση που δεν μπορεί να εξισορροπηθεί πλήρως, μπορείτε τουλάχιστον να ελαχιστοποιηθούν από τον τερματισμό της σχέσης με χάρη.
Τερματισμός μιας σχέσης
Ξέροντας πότε για να τελειώσει? Μια σχέση δεν έρχεται σε ένα απότομο τέλος, όλων των δικών της. Υπάρχουν ενδείξεις και υποδείξεις παντού, ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως αναμενόταν. Σήκωσε αυτές τις υποδείξεις και να προσπαθήσουμε να μιλάμε τα πράγματα με τον σύντροφό σας. Συλλογιστική με το σύντροφό σας μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε την αιτία της ταραγμένη σχέση. Εάν έχει προσωρινό αποτέλεσμα, τότε λίγη υπομονή από μέρους σας μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Εάν υπάρχει μια παρατεταμένη θέμα σχέση η οποία δεν έχει καμία λύση ή αν είστε σε μια καταχρηστική σχέση, στη συνέχεια, υπάρχει σχεδόν κανένα σημείο να μείνετε μαζί. Να θυμάστε, καλέστε κλείνει μόνο όταν είστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος, που μπορεί να σώσει τη σχέση σας. Πολλές φορές, τα ζευγάρια βιασύνη σε διάλυση, μόνο για να το μετανιώσουμε αργότερα.
Μην χρονοτριβούν? Είναι μια ανθρώπινη τάση να χρονοτριβούν σημαντικές αποφάσεις στη ζωή, με την ελπίδα ότι εάν καθυστέρηση, η ζωή θα διορθώσει τον εαυτό. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην πράξη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και πρέπει να κινηθεί η αιτία. Procrastinating απόφασή σας να σπάσει τη σχέση "θα αναβάλουν απλώς τις aftermaths, δεν ελαφρύνει τους. Τα περισσότερα ζευγάρια μένουν μαζί περισσότερο από όσο θα έπρεπε, ακριβώς επειδή αισθάνονται άνετα με αυτόν τον τρόπο και είναι πολύ εκφοβίζονται στο βήμα από τη ζώνη άνεσής τους. Είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι, αλλά άνετα. Ωστόσο, εάν δεν είναι δύο άνθρωποι που προορίζονται να μείνουν μαζί, αργά ή γρήγορα, θα έχουν να χωρίσουν τους τρόπους. Και, όσο ταχύτερα γίνεται το καλύτερο.
Συγκεντρώστε σας Κουράγιο? Έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τη δική σας απόφαση να τερματιστεί μια σχέση, από μόνη της, είναι πολύ εκφοβιστικό. Αλλά αυτή είναι η στιγμή να συγκεντρώνει το θάρρος σας και την εργασία έξω απόφασή σας σταθερά. Κάντε μια λίστα με το τι είναι οι προσδοκίες σας από την ιδανική σχέση και ό, τι ο συνεργάτης σας έχει να προσφέρει ως αντάλλαγμα. Το μεγάλο ρήγμα θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσει το θάρρος σας και να εκτελέσει την απόφασή σας με την ελάχιστη ενοχή. Μόλις συγκεντρωθούν αρκετά θάρρος και αισθάνονται απόλυτα σίγουροι για την απόφασή σας, να προετοιμάσει τον εαυτό σας να σπάσει την είδηση ​​για το άλλο πρόσωπο.
Να «Είναι στο πρόσωπο? Δεν έχει σημασία πόσο φοβάται είστε για να αντιμετωπίσει το άλλο πρόσωπο και να σπάσουν την δυσάρεστη είδηση ​​σε αυτά, θα πρέπει να κάνετε πάντα στο πρόσωπο. Η συχνή ενάγοντες και να αλλάξει τη γλώσσα του σώματός σας σε τελευταίων ημερών είναι υποχρεωμένα να τους δώσει λεπτές υπαινιγμούς για το τέλος μιας σχέσης, πλησιάζει. Ένα απλό «Πρέπει να μιλήσουμε» θα τους επιτρέψουν να προβλέψουν τι έρχεται επάνω. Σπάζοντας ειδήσεις στην τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή, ακόμη χειρότερα, το SMS είναι ένα αυστηρό μη-δεν. Θέρετρο να τηλεφωνήσει μόνο, ενώ τέλος σε μια μακροχρόνια σχέση εξ αποστάσεως. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, πληρούν το εν λόγω πρόσωπο και να σπάσουν τις ειδήσεις τους, όπως πολύ καλά και ευγενικά, όπως μπορείτε. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να επιλέξετε μια θέση όπου οι δύο συναντήθηκαν για πρώτη φορά, για να δείξει ότι η σχέση έχει έρθει σε πλήρη κύκλο.
Είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη θύελλα? Μπορείτε να αναμένετε ότι το άλλο άτομο να αντιδρούν με τον πιο παράξενο τρόπο. Ωστόσο, εάν το άλλο πρόσωπο είναι εξίσου πρόθυμος να τελειώσει η σχέση, θα πρέπει να έχουν ελάχιστη ή δεν αντίποινα και τα πράγματα που μπορούν πραγματικά να πάνε ομαλά. Ωστόσο, εάν ειδήσεών σας έχει πάρει το σύντροφό σας από την έκπληξη και έπιασε τους μακριά-φύλακας, μπορείτε να περιμένετε μια χιονοστιβάδα των συναισθημάτων που θα σας πάνε. Αρχικά, θα υπάρχουν πολλά ουρλιάζει, κλαίει, κατηγορώντας, το οποίο θα συνοδεύεται από τις υποσχέσεις της «καλής συμπεριφοράς» στο μέλλον. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρηθεί poise σας σε αυτήν την κατάσταση, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα συναισθηματικό χάος για σας να καταργήσετε αργότερα. Πάντα θυμηθείτε, έχετε δει αρκετά «καλή συμπεριφορά» του από το άλλο πρόσωπο και φτάσατε σε αυτή την απόφαση ως έσχατη λύση μόνο. Μην δίνετε σε οποιονδήποτε ισχυρισμούς ή αιτήματα και δεν παίρνουν άνετα με το άλλο πρόσωπο, υπό όλες τις περιστάσεις. Εν ολίγοις, αποφεύγετε να κάνετε τίποτα που θα προέλθει μια ελπίδα για το άλλο πρόσωπο.
Προχωρώντας? Αυτό είναι το σκληρότερο και το πιο επίπονο στάδιο μετά από μια διάλυση. Προχωρώντας μετά από ένα χωρισμό, ειδικά μετά τέλος σε μια μακροχρόνια σχέση, είναι σίγουρα τραυματική. Αν σας διάσπαση ήταν μια αμοιβαία απόφαση, τότε θα τουλάχιστον δεν πρέπει να ασχοληθεί με πικρή συναισθήματα. Από την άλλη πλευρά, μια πικρή διάσπαση μπορεί να σας διαρροή συναισθηματικά όσο και οικονομικά, σε ορισμένες περιπτώσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προετοιμάσει τον εαυτό σας να ξεκινήσετε εκ νέου τη ζωή σας και χωρίς κανένα συνημμένο σειρές. Προσπαθήστε να κρατήσετε επαφή με πρώην σας στο γυμνό ελάχιστο, αν δεν είναι δυνατόν να κοπεί εντελώς off. Και το σημαντικότερο, δεν σπεύσουμε σε μια νέα σχέσης αμέσως μετά την λήξη μιας σχέσης.
Αποκόλληση τρόπους με κάποιον που αγαπούσε και φρόντισε σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά μερικές φορές είστε σε καλύτερη θέση χωρίς το εν λόγω πρόσωπο στη ζωή σας. Δεν είναι όπως τους ανθρώπους που χωρίζουν, δεν ενδιαφέρονται για τον άλλον. Μπορείτε να φροντίζουν πολύ για ένα άτομο, τους αγαπώ αληθινά και όμως δεν θέλουν να ζουν μαζί τους. Αγαπώντας, ίσως, έχει λίγη σχέση με τη συμβίωση και ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι που χωρίζουν αγαπούν ακόμα ο ένας τον άλλον πολύ. Δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο για διάλυση της αυτές τις μέρες, δεδομένου ότι έχουν γίνει μέρος της ζωής για τη σύγχρονη νεολαία. Στην πραγματικότητα, η διάλυση είναι τα εμπόδια that άνθρωπος συναντά σε συνεχή ενασχόλησή του με την αληθινή αγάπη.