Πώς να σφραγίσει μια συγκεκριμένη Driveway

Σφράγιση ένα συγκεκριμένο δρόμο είναι μια εύκολη και ανέξοδη διαδικασία. Οι άνθρωποι βλέπουν το δρόμο για πρώτη φορά πριν οδηγούν από το σπίτι σας. Ως εκ τούτου, ένα συγκεκριμένο δρόμο θα πρέπει να είναι καθαρή και ελκυστική ταυτόχρονα. Σφράγιση θα καταστήσει ανθεκτική και προστατεύει το δρόμο για τα επόμενα χρόνια από τη σκληρή στοιχεία της φύσης.
Ένα συγκεκριμένο δρόμο είναι πάντα γεμάτο με οχήματα όπως, τα αυτοκίνητα που εισέρχονται και εξέρχονται και τα παιδιά το χρησιμοποιούν ως μια παιδική χαρά. Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο δρόμο θα πρέπει να έχει sealer που μπορεί να διεισδύσει μέσα από την επιφάνεια, αντί για βαφές που εφαρμόζεται στην επιφάνεια και δεν διεισδύει. Σφραγιστικό επιφάνειας έχει καταστραφεί εύκολα εάν χρησιμοποιείται συνεχώς. Κάθε φορά που ένα αυτοκίνητο πηγαίνει πέρα ​​από αυτήν, ούτε μια μπάλα αναπηδά πάνω του, κάποια ποσότητα του sealer διαβρώνεται. Μερικοί κυνηγοί επιφάνεια είναι επικίνδυνα, καθώς έχουν την τάση να καταστεί η κηλίδα δρόμο όταν βρέχει. Αντίθετα, μια σιλοξάνης sealer διεισδύει κάτω από την επιφάνεια του σκυροδέματος με αποτέλεσμα να αποκτήσει αντοχή και σκληρή, αλλά και βοηθώντας σε συγκεκριμένα στεγανοποίησης. Αναφέρονται σιλοξάνης as υδρόφοβους που είναι κάτω από την επιφάνεια, αλλά και επειδή προστατεύει την επιφάνεια του σκυροδέματος.
Πώς να σφραγίσει μια συγκεκριμένη Driveway; ? Τα υλικά που θα χρειαστεί για να σφραγίσει ένα συγκεκριμένο δρόμο είναι ψεκαστήρα, βούρτσα, ρολό, σκούπα, πλυντήριο πίεση, σιλοξάνης sealer και ένα σαπούνι σφουγγάρι ή πανί. ? Πριν ξεκινήσετε με την πραγματική διαδικασία, μετρήστε την περιοχή που θέλετε να καλύψετε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε σιλοξάνης νερό σε ποσοστό 100 τετραγωνικά πόδια ανά γαλόνια. ? Βεβαιωθείτε ότι το σκυρόδεμα είναι καθαρό. Αν υπάρχει Τρίμματα ή βρωμιά, στη συνέχεια, ξεσκονίστε του. Με ένα πλυντήριο πίεσης ή με βάση το νερό απο-λιπαίνων, καθαρίστε τις κηλίδες του γράσο ή λάδι αν υπάρχουν. Ένα πιεστικό μηχάνημα λειτουργεί ως σκυροδέματος λεκέδων. Αφού ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, αφήστε το μπετόν στεγνώσει για 24 ώρες πριν από την αίτηση. ? Το επόμενο βήμα είναι η εφαρμογή των διαπερνώντας sealer silixane με μια βούρτσα, αντλία ή ρολό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ψεκαστήρα κήπο για να εφαρμόσει το υλικό κατά τέτοιο τρόπο, ότι η ποσότητα της το λευκό χρώμα είναι ορατό. Αποφύγετε κατά την εφαρμογή της λύσης. Διαδώστε το πλεονάζον υλικό αμέσως σε ένα ακόμη τρόπο. ? Αν υπάρχει υπερβολικό ψεκασμό παρούσα οπουδήποτε στο ξύλο, μέταλλο ή γυαλί, σκουπίστε με ένα σαπούνι σφουγγάρι ή ένα πανί. ? Αφήστε το δρόμο να στεγνώσει για 24 ώρες πριν από την κυκλοφορία αρχίσει τη χρήση του. Επίσης, το αποτρέψει από το νερό της βροχής για τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη σφράγιση του. ? Λόγος για την υποβάθμιση του σκυροδέματος driveways
Διαπερνώντας νερό προκαλεί τις περισσότερες από τις βλάβες σε ένα συγκεκριμένο δρόμο. Επέκταση του νερού οφείλεται σε κατάψυξη είναι ένας από τους κύριους λόγους που προκαλεί ζημία. Νερό επεκτείνεται σε 9% σε όγκο μετά παγώνει, το οποίο μπορεί κατά τα διαλείμματα φυσικά τα ομόλογα και μπορεί επίσης να αποτελέσει λόγο για την απολέπιση, σκασίματα και οι ρωγμές της επιφάνειας δρόμο. If you σφραγίσει μια συγκεκριμένη δρόμο, αυτό θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, δεδομένου ότι μειώνει την απορρόφηση του νερού.
Αποπάγωση αλάτων είναι επίσης ένας από τους λόγους για τη ζημία των συγκεκριμένων επειδή τα άλατα επίθεση το επιφανειακό στρώμα και το παρόν του χάλυβα στο εσωτερικό του σκυροδέματος. Μετά την αποπάγωσης, άλατα επίθεση στην επιφάνεια και πάλι το νερό μπορούν να εισέλθουν στο σκυρόδεμα και καθώς πέφτει η θερμοκρασία, μπορεί να παγώσει.
Ως εκ τούτου, το σκυρόδεμα πρέπει να σφραγιστεί με ένα διεισδυτικό στεγανωτικό σιλοξάνης, που αναφέρεται επίσης ως σιλοξάνης νερό απωθητικό, δεδομένου ότι μειώνει το νερό και πρόσληψη αλατιού. Επίσης, μειώνει τον αριθμό των κύκλων απόψυξης κατάψυξης του σκυροδέματος πρέπει να περάσει.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σφραγίσει ένα συγκεκριμένο δρόμο. Ωστόσο, η διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω για το πώς να σφραγίσει μια συγκεκριμένη δρόμο είναι η ευκολότερη, σύμφωνα με μένα. Επίσης, τα υλικά που απαιτούνται στο πλαίσιο της διαδικασίας που αναφέρεται στο άρθρο είναι εύκολα διαθέσιμα. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να πάτε για την επίστρωση των συγκεκριμένων δρόμους για τη δική σας, γιατί δεν είναι μόνο το εσωτερικό του σπιτιού σας αυτό το θέμα, αλλά και το εξωτερικό.