Κολλέγιο Ιδέες Θέμα Κόμμα

Σχεδιασμός ένα κόμμα μπορεί να είναι μια σκληρή δουλειά. Γίνεται ακόμα δυσκολότερο αν το κόμμα λαμβάνει χώρα σε μια πανεπιστημιούπολη κολλεγίων. Θα πρέπει να διασφαλιστεί, ότι δεν έχετε προβλήματα με την αστυνομία και τις σχολικές αρχές. Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι η εκδήλωση γίνεται αξέχαστη για τους παρευρισκόμενους. Σε ένα κόμμα κολέγιο, μπορείτε να έχετε το collegians ντύνονται ειδικά για το κόμμα. Μπορείτε να έχετε τα αγόρια φορούν κοστούμια και γραβάτες, καθώς και τα κορίτσια φορούν βραδινές τουαλέτες. Φυσικά, για να κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες θέματος college κόμμα.
Καλύτερες ιδέες Κόμμα College Theme
Το 80 Θέμα? Το θέμα μπορεί να είναι Επιστροφή στην εποχή του '80 έτσι το partygoers φορούν πουκάμισα φανέλα και παντελόνι νέον. Οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσετε τα φτερωτά στυλ μαλλιών, ενώ οι άνδρες μπορούν να δώσουν ένα στυλ Mohawk με τα μαλλιά τους. Μπορείτε να τους ζητήσετε να ντύσει στα rock glam κοστούμια ή ντίσκο ρετρό πάρα πολύ.
Zombie Κόμμα Θέμα? Αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα μέρος στο καρύκευμα επάνω το κόμμα σας. Σε ένα ζόμπι με θέμα το κόμμα, μπορείτε να ζητήσετε από τους συμμετέχοντες εμφανίζονται, όπως το περπάτημα νεκρούς. Τα ζόμπι μπορούν να φορούν πλαστικό αναδιπλώνεται να μοιάζουν με το undead. Τα ζόμπι πρέπει να έχουν κακότροπος δέρμα και μοιάζουν σαν να είναι σε αποσύνθεση.
Heaven and Hell Κόμμα θέμα? Μπορείτε επίσης να έχουν παράδεισο και την κόλαση με θέμα κόμμα στο οποίο οι συμμετέχοντες ντύνονται σαν είτε άγγελοι και δαίμονες. Η περιοχή παράδεισος μπορεί να έχει πολλά στρώματα και σεντόνια και η περιοχή κόλαση θα μπορούσαν να γίνουν μέχρι να μοιάζει με ένα καθαρτήριο.
Ταινία ή Comic Book ή Video Game θέμα? Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο αστεία τους. Οι συμμετέχοντες καλούνται να εμφανιστούν σαν χαρακτήρες από τον James Bond ή Ιντιάνα Τζόουνς. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα κωμικό βιβλίο με θέμα το κόμμα, όπου οι συμμετέχοντες ντύνονται σαν τον Μπάτμαν και τις μεταλλάξεις των X-Men. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα Nintendo με θέμα το κόμμα, όπου οι συμμετέχοντες ντύνονται σαν το Super Mario Brothers.
Απόκριες Θέμα Κόμμα? Μπορείτε επίσης να έχουν Απόκριες με θέμα το κόμμα, όπου οι συμμετέχοντες ντύνονται σαν νυχτερίδες, φαντάσματα, τρομακτικό αράχνες ή ανατριχιαστικό γάτες. Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να ντύνονται σαν βαμπίρ τέρατα,, σκιάχτρα και μάγισσες. Μπορείτε επίσης να τους δώσει ιδέες για να ντύνονται σαν γλοιώδες σφάλματα ή φριχτή λυκάνθρωπους. Διακοσμήστε το σπίτι, έτσι ώστε να φαίνεται στοιχειωμένο. Μπορείτε να έχετε ένα μπάρμπεκιου πάρτι όπου κτυπάτε μπιφτέκια και μπριζόλες ψησταριά για τους παρευρισκόμενους.
Πειρατικό Κόμμα Θέμα? Άλλο κόμμα ιδέα θέμα για το κολλέγιο είναι ένα Κόμμα των Πειρατών, όπου οι συμμετέχοντες ντύνονται σαν swashbucklers. Μπορείτε να οργανώσετε ένα κυνήγι θησαυρού, όπου οι φοιτητές παρακολουθούν το κόμμα πρέπει να ψάξετε για πλιάτσικο. Μπορείτε να έχετε αντίγραφα των αλιγάτορες ή κροκόδειλοι για να πάρει την partygoers στη διάθεση. Οι συμμετέχοντες μπορούν να φορέσουν τα μπαλώματα ματιών και εφήμερα τατουάζ τα να μοιάζουν πειρατές.
Ελληνικά Θέμα Κόμμα? Frat κόμμα είναι μια άλλη καλή ιδέα όπου οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα μέρη στην τήβεννοι και σανδάλια. Μπορείτε να έχετε την γροθιά ποτό collegians ή ένα εμπορικό σήμα των ανέξοδες κρασιού όπως Franzia. Μπορείτε επίσης να έχετε βαρέλια με μπύρα, τα οποία μπορούν να σερβιριστούν σε πλαστικά κύπελλα.
Φωτιά Κόμμα? Μια υπαίθρια πάρτι φωτιά, όπου έχετε ρίξει παλιά έπιπλα και άλλα πράγματα που καίνε καλά στη φωτιά, λειτουργεί επίσης καλά. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ζωντανά συγκροτήματα για να παίξουν μουσική και να εκτελέσει για να προσθέσετε τη ζωή στο κόμμα.
Las Vegas ή τη Χαβάη ή διεθνές θέμα Κόμμα? Μια άλλη καλή ιδέα είναι στο Λας Βέγκας με θέμα το κόμμα, όπου μπορείτε να έχετε τους επισκέπτες παίζουν ψεύτικα τα τυχερά παιχνίδια και ρουλέτα τροχούς. Μπορείτε να ρίξετε μια της Χαβάης μέρος luau όπου θα εξυπηρετήσει τροπικά ποτά και οι συμμετέχοντες φορούν χρωματιστά λαμπρά Aloha πουκάμισα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια διεθνής με θέμα το κόμμα όπου θα σερβίρουν ποτά που είναι σπεσιαλιτέ από διαφορετικές χώρες.
Πάρτυ με Στολές? Άλλο ένα θέμα διασκεδαστικό είναι να υπάρχει η partygoers ντύνονται σαν ιερείς ή εφημέριοι. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα σταυρό-σάλτσα θέμα, όπου οι άντρες να ντύνονται σαν γυναίκες και οι γυναίκες ντύνονται σαν άντρες.
Άλλο κόμμα θέμα Ιδέες για το κολλέγιο? Μπορείτε να οργανώσετε ένα κόμμα πισίνα, όπου το σαλόνι collegians γύρω στην πισίνα με μαγιό. Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε ένα γκράφιτι κόμματος, όπου οι μαθητές γράφουν μηνύματα σε T-shirts άλλο μαθητή με μαρκαδόρους. Μπορείτε να κρατήσετε έναν άνθρωπο των σπηλαίων-το κόμμα, όπου οι συμμετέχοντες φορούν Flinstones κοστούμια και μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο με προϊστορικής τέχνης.
Κολλέγιο ζωή είναι μια στιγμή, όταν οι μαθητές εμπειρία πολλά ανεξαρτησίας. Είναι επίσης ένα χρόνο για να κοινωνικοποιηθούν με τους διαφορετικούς ανθρώπους. Τώρα που γνωρίζετε τις ιδέες κόμμα κολέγιο θέμα, να αρχίσουν να στέλνουν προσκλήσεις σε φίλους σας? Ήρθε η ώρα να απολαύσετε!