Πώς να αφαιρέσει Βερνίκι νυχιών από το χαλί

Τι και αν η κόρη σας διαρροές βερνίκι νυχιών πάνω σας νέα και πολύ ακριβό χαλί; Τι συμφορά! Ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι η αντίδρασή σας. Μείνε ήρεμος, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί αυτές λεκέδες βερνίκι νυχιών δεν είναι καθόλου μόνιμες. Μπορείτε να τις αφαιρέσετε εύκολα από το χαλί σας. Ναι φυσικά, χωρίς να χάσει τη γοητεία του αγαπημένου χαλί σας. Αν και η ίδια η θέα του διέρρευσε βερνίκι νυχιών σε κάνει να νιώθεις ότι θα είναι απλά αδύνατο να βγει, δεν είναι πραγματικά. Τι θα γίνει με μια σκοτεινή σκιά βαφής νυχιών, σαν ένα ζεστό χρώμα αναζητούν καφέ; Δεν έχει σημασία που βερνίκι νυχιών είναι, απλά διαβάστε για να μάθετε πώς να αφαιρέσετε βερνίκι νυχιών από το χαλί.
Κατάργηση Βερνίκι νυχιών από Carpet? Εδώ είναι μερικά εύκολα τεχνάσματα καθαρισμού χαλιών, με την οποία μπορείτε να μάθετε πώς να πάρει βερνίκι νυχιών από το χαλί.
Να θυμάστε τα ακόλουθα πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία: Είναι καλύτερα να αφήσουμε το βερνίκι νυχιών λεκέ στεγνή πριν προσπαθήσετε να το αφαιρέσετε. Προσπαθώντας να αφαιρέσει το υγρό λεκέ μπορεί να εξαπλωθεί γύρω από την αύξηση του λεκιασμένη περιοχή. Από τη στιγμή που είναι εντελώς ξηρό, ξύστε καλά. Φροντίστε το χαλί ενώ το κάνετε αυτό. Επίσης, πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές σε λεκέ σας, προσπαθήστε να τις χρησιμοποιεί σε μια μικρή γωνιά του χαλιού σας για να ελέγξετε αν το χρώμα του χαλιού διατηρείται. Αλλιώς, θα σας αφαιρέσει το λεκέ με επιτυχία, αλλά αφήνουν ένα υπόλευκο έμπλαστρο στην ίδια περιοχή.
Βερνίκι νυχιών Remover? Βάλτε λίγο ασετόν ελεύθερη ασετόν στο κέντρο του λεκέ και αφήστε το να εισχωρήσει μέσα από την περιοχή για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Απαλά στεγνώστε τις λεκιασμένη περιοχή με το χαρτί κουζίνας, μην το τρίβετε πάνω από το λεκέ. Αυτό θα μεταφέρει το βερνίκι νυχιών πάνω στο χαρτί κουζίνας. Αφήστε το χρωματισμένο περιοχή να στεγνώσει εντελώς.
Παράθυρο / Glass Cleaner? Χρησιμοποιήστε ένα παράθυρο ή γυαλί σκούπα για να ξεφορτωθούν οι λεκέδες βαφής νυχιών. Αυτό είναι γνωστό ότι είναι καλύτερη χαλί λεκέδων μέθοδος αφαίρεσης και φέρει καλά και άμεσα αποτελέσματα. Τρίψτε το πάνω από το λεκέ με ένα πλυντρίδα σκεύη και στη συνέχεια με ένα νωπό βαμβακερό ύφασμα.
Αφρός Ξυρίσματος? Πάρτε το λευκό αφρό ξυρίσματος, αυτό είναι καλό για το τράβηγμα έξω βερνίκι νυχιών. Θυμηθείτε, μην επιλέγουν το είδος ζελέ, πάμε για το απλό λευκό είδος αφρός. Βάλτε το πάνω από το λεκέ και τρίψτε το λεκέ με κυκλικές κινήσεις με μια βούρτσα καθαρισμού ή βούρτσα νυχιών. Αφού τελειώσετε, το τρίψτε με ένα υγρό πανί.
Αμυλική Acetate? Εφαρμόστε αμύλιο οξικό στην πολωνική νυχιών λεκέ. Βρέξτε ένα απορροφητικό μαξιλάρι με αμυλική acetate και το χρησιμοποιούν για να καλύψουν το λεκέ. Μετά από 15 λεπτά, χαλαρώστε αυτόν τον λεκέ από το ξύσιμο το επανειλημμένα. Να μην είναι πολύ σκληρές, ενώ κάνει αυτό, μπορεί να βλάψει το χαλί. Τώρα, καθαρίστε τα με ένα στεγνό καθάρισμα διαλύτη.
Ακετόνη? Πάρτε μια πετσέτα και εμβαπτίζεται σε ακετόνη. Χωματίδα this πετσέτα επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της βερνίκι νυχιών. Μόλις το χαλί λεκές έχει φύγει, σπρέι αυτόν τον τομέα με το νερό. Με μια στεγνή πετσέτα, χωματίδα στην περιοχή ώστε να είναι στεγνό.
Μαγειρική σόδα? Σόδα ψησίματος είναι μια μεγάλη συστατικό για να καταργήσετε αυτές τις κηλίδες. Αναμείξτε το με χλιαρό νερό για να διαμορφώσει μια κόλλα και εφαρμόζονται στην λεκιασμένη περιοχή. Μετά από κάποιο χρόνο, μπορείτε να το τρίψετε με μια βούρτσα καθαρισμού και ολοκληρώνεται με το στέγνωμα με ένα υγρό πανί.
Ζεστό νερό? Πάρτε ζεστό νερό σε ένα μπολ και ένα σκουπίζοντας ύφασμα. Πρώτον, στεγνώστε τις καθ 'υπέρβαση βερνίκι και στη συνέχεια τρίψτε τα υπόλοιπα με το υγρό πανί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δράσουμε γρήγορα, μην περιμένετε το λεκέ να στεγνώσει. Αυτό θα πρέπει να λειτουργεί καλά και αν το βερνίκι είναι το φως στο χρώμα και το στρώμα δεν είναι πολύ παχύ.
Δεν συμφωνείτε ότι, πώς να αφαιρέσετε βερνίκι νυχιών από το χαλί δεν είναι μια μεγάλη απορία. Λοιπόν, δοκιμάστε αυτά τα λεκέδων μεθόδους απομάκρυνσης και επιτρέψτε μου να ξέρω. Όλα τα καλύτερα!