Πτώση διακοσμεί τις ιδέες

Με την πτώση, είναι η ώρα να πολύχρωμα. Ξεκινήστε με διακοσμήσεις πτώση χρησιμοποιώντας τα χρώματα μπορείτε να δείτε, όταν peep έξω από το παράθυρό σας. Όλα τα φωτεινά χρώματα θα κάνουν το σπίτι σας ζωντανή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ζωντανέψετε την διακόσμηση του σπιτιού σας με το πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο και χάλκινο. Υπάρχουν πολλά εύκολα πέφτουν διακοσμώντας τις ιδέες για να ομορφύνει το σπίτι σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρη την διακόσμηση του σπιτιού, απλά προσθέτοντας μερικά εξαρτήματα και την αλλαγή της επίπλωσης θα προβάλει την τέλεια αίσθηση της άφιξης φθινοπώρου. Εδώ είναι μερικές ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο.
Πτώση ιδέες διακόσμησης
Κεριά είναι το καλύτερο πράγμα για να αρχίσει η πτώση με διακοσμήσεις. Κάντε κεριά και πρόσθεσε μυρωδιές όπως τα μήλα ή κανέλας σε αυτά. Πόσο περίπου κάνοντας κάποια πτώση ενέπνευσε κηροπήγια; Κολοκύθες είναι γενικά χρησιμοποιούνται σε διάφορες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο. Μπορείτε να κάνετε κηροπήγια με μικρές κολοκύθες και κολοκύθες μίνι και τα τοποθετούμε στο τραπέζι κέντρο ή έπιπλα τραπεζαρίας. Γυρίστε την κολοκύθα σε ένα όμορφο βάζο με λουλούδια και να το χρησιμοποιούν για διακόσμηση τραπεζιού. Για την πραγματοποίηση αυτής, πάρτε μια κολοκύθα και κόψτε top off της. Τώρα, εισπράξετε το εσωτερικό με ένα κουτάλι. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια ποικιλία λουλουδιών σε αυτό το κολοκύθα. Μίνι κολοκύθες διατεταγμένα γύρω από μια κορνίζα τζακιού εστιών δώσουν ένα αριστοκρατικό εξετάσουμε.
Αφαιρέστε τυχόν παλιές τοίχων και κουφωμάτων. Χρησιμοποιήστε τη λαϊκή τέχνη της πιεστικά φύλλα και κάνουν μικρές κορνίζες, οι οποίες θα πρέπει να βοηθήσει την πτώση διακοσμήσεις φαίνονται αρκετά. Τάπητας τοίχων είναι η καλύτερη τέχνη τοίχων που πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Οι ενώσεις τοίχων ενισχύσουν την ατμόσφαιρα του δωματίου σας. Εκτός από αυτά, λεύκα ή σφεντάμι μέταλλο άδεια τέχνη τοίχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση τοίχων. Μπορείτε να επιλέξετε για ρολόγια τοίχου ή καθρέπτες, με ένα καλλιτεχνικό περίγραμμα μετάλλου. Metal τέχνη είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός από αντίκες και μοντέρνα εμφάνιση και είναι μία από τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το φθινόπωρο.
Τώρα έρχεται το πιο συναρπαστικό μέρος της πτώσης ιδέες διακόσμησης, που είναι η επίπλωση. Αλλάξτε τις κουρτίνες από ύφασμα, καναπέ καλύπτει, σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, σκούρο κόκκινο, καφέ, πράσινο και χάλκινο για τα υφάσματα. Επιλέξτε τα υφάσματα όπως το βαμβάκι, Ultrasuede, μαλλί ή βελούδο. Απλό κόκκινο χρώμα ύφασμα με δαντέλα χάλκινο φαίνεται τρομερό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αντίθεση χρώματος δαντέλα ή διακοσμητικά στοιχεία στο μαξιλαροθήκες και σεντόνια. Ξεχάστε τους ελέγχους και τα λωρίδες και να επιλέγουν μεσαίες ή μεγάλες floral εκτυπώσεις με έντονα χρώματα.
Με την πτώση, ο χρόνος του να ξεδιπλώσει όλα τα χαλιά και κουβέρτες σας. Τοποθετήστε το κουβέρτες για να ενισχύσει το δάπεδο, και προσθέτοντας χρώμα στο δάπεδο θα δώσει μια ισορροπημένη εμφάνιση στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να οργανώσετε τις κουβέρτες στο κρεβάτι, καναπέδες σας και τους πίνακες επίσης. Θα σας παράσχουν αμέσως μια αίσθηση ζεστασιάς.
Η χρήση τεχνητών ή πραγματικών φυτά να ομορφύνει το σπίτι σας, είναι από τους πιο εύκολη πτώση ιδέες διακόσμησης. Αν και διακόσμηση για το φθινόπωρο, τα φυτά τα οποία βρίσκονται στην αυλή σας μπορεί να ασκηθεί μέσα στο σπίτι σας. Τοποθετήστε τα σε γωνίες ή να τα χρησιμοποιήσουν ως κεντρικά για τις διακοσμήσεις πτώση. Καλλωπιστικά γιρλάντες, με stringing αποξηραμένα φύλλα και κουκουνάρια, μπορεί να κρεμαστεί στο καρύκευμα επάνω στους τοίχους.
Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε οποιαδήποτε από την πτώση ιδέες διακόσμησης που αναφέρονται ανωτέρω. Επιπλέον, αυτοί οι διακοσμήσεις πτώσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ομορφύνει τις σκάλες, την πόρτα και το αίθριο, καθώς και.