Σπιτική Λευκαντικό δέρματος

Πανηγύρι του δέρματος είναι πολλές φορές θεωρείται ένα σημαντικό πλεονέκτημα για ένα άτομο. Αν και, δεν είναι αλήθεια ότι η δίκαιη χροιά είναι το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να ευπαρουσίαστο, οι άνθρωποι παίρνουν έτοιμοι να κάνουμε τίποτα για το ότι το δέρμα πιο άσπρο. Παραδόξως, τα άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα πολύ θέσει σε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνει το δέρμα πιο λευκό. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν για να έχουν ένα τόνο του δέρματος ελαφρύτερο από το αρχικό. Διάφορα προϊόντα λεύκανσης του δέρματος, όπως κρέμες δέρματος λοσιόν, κλπ. είναι διαθέσιμα. Φυσικό την περιποίηση του δέρματος είναι το καλύτερο. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν φυσικό λευκαντικά δέρμα, όπως αυτά δεν έχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες και τα αποτελέσματα είναι μακράς διαρκείας. Οπότε, ας ελέγξει έξω μερικές από τις σπιτικές λευκαντικά δέρμα για να έχουν αυτό το όμορφο δέρμα.
Τα πιο δημοφιλή λευκαντικά δέρματος
Αμύγδαλα? Πάρτε λίγα αμύγδαλα και το τρόχισμα τους. Πάρτε φρέσκο ​​γάλα σε ένα μικρό μπολ και προσθέτουμε το αμύγδαλο σκόνη στο γάλα. Απλώστε στο πρόσωπο και αφήστε το για 15 λεπτά. Τώρα, πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό. Επαναλάβετε τη χρήση αυτής της μάσκας τρεις φορές την εβδομάδα.
Ενυδατώστε τα αμύγδαλα σε ένα μπολ με νερό μια μέρα στην άλλη. Peel τους το πρωί και να κάνει μια κόλλα με ασπράδι αυγού και λίγες σταγόνες λεμονιού. Απλώστε για 15 λεπτά πάνω στο δέρμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε.
Ενυδατώστε τα αμύγδαλα το βράδυ. Peel αυτούς το πρωί και κάνετε επικόλληση. Εφαρμόστε στο δέρμα σας μετά την προσθήκη μελιού σε αυτό. Αφήστε το να στεγνώσει. Μην περιμένετε να στεγνώσει εντελώς. Τρίψτε το και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Μπορείτε να δείτε τη λάμψη στο δέρμα σας μετά τη χρήση αυτού του πακέτου.
Lemon? Χυμός λεμονιών έχει μια ήπια δράση λεύκανσης. Απλά κόψτε το λεμόνι και τρίψτε το πάνω από το δέρμα σας. Μπορείτε επίσης να αποσπάσουν τα λεμόνια σε ένα μπουκάλι και να αποθηκεύουν το χυμό στο ψυγείο. Χρησιμοποιήστε αυτό το χυμό του δέρματος κάθε φορά που είναι δωρεάν. Δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται για τις σκοτεινές γωνίες, κάτω από τα χέρια και τα γόνατα.Αυτό είναι ένα από τα εύκολα στη χρήση σπιτικό χλωρίνες δέρμα.
Πάρτε ίση ποσότητα χυμό λεμονιού και το χυμό αγγουριού. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε μια πρέζα turmeric σε σκόνη σε αυτή τη λύση. Εφαρμόστε το πάνω από το δέρμα. Αφήστε το για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια καθαρίστε το με χλιαρό νερό.
Sandalwood · να λάβει σκόνη σανταλόξυλου σε ένα μπολ. Κάντε μια πάστα με την προσθήκη ροδόνερο. Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα πάστα αυτή στο δέρμα σας με μια σπάτουλα. Πλύνετε το δέρμα με νερό αφού στεγνώσει το πάστα και να έχουν ένα καλύτερο και ελαφρύτερο αναζητούν δέρμα.
Σ 'ένα μπολ, να λαμβάνει σανταλόξυλο σκόνη. Προσθέστε τα ίσα ποσά χυμού λεμονιού, χυμός ντομάτας και το χυμό αγγουριού σε αυτό. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σωστά και να εφαρμόσουν την πάστα. Αφήστε το να στεγνώσει σωστά και, στη συνέχεια, καθαρίστε το πρόσωπό σας και δείτε τη διαφορά.
Πηγμένο γάλα για τυρί? Πάρτε παχιά πηγμένο γάλα για τυρί σε ένα μπολ. Απλώστε το στο δέρμα σας και αφήστε το μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Τώρα ξεπλύνετε το τυρόπηγμα με ζεστό νερό. επαναλαμβανόμενη χρήση της θα οδηγήσει σε ένα απαλό και πιο δίκαιη δέρμα. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λευκαντικά δέρμα σπιτικό.
Orange? Πορτοκαλί συσκευασία είναι μια από τις καλύτερες λευκαντικά δέρμα σπιτικό. Συλλέξτε φλούδα πορτοκαλιού σε ένα πιάτο και να τους κρατήσει στον ήλιο για αποξήρανση. Από τη στιγμή που είναι εντελώς ξηρό, το τρόχισμα τους σε ένα μύλο μίξερ σε σκόνη. Προσθέστε φρέσκο ​​γάλα σε αυτό και κάνω μια πάστα. Απλώστε το και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό μετά την ξήρανση. Χρησιμοποιώντας αυτή την πάστα τακτικά θα κάνουν το δέρμα σας ύφος αναπτήρα.
Πατάτα? Ο χυμός σε φυτά πατάτας έχει κάποια λευκαντικά σε αυτό. Αυτός ο χυμός λειτουργεί άψογα δίνοντας ένα ακόμα τόνο του δέρματος. Μελάγχρωση και blemishes μείωση κατά την τακτική χρήση του. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στο δέρμα σας κάθε μέρα για να έχουν ένα τόνο του δέρματος λευκότερο.
Οι παραπάνω σπιτικό λευκαντικά δέρμα, δεν θα κάνει μόνο την επιδερμίδα πιο δίκαιη, αλλά θα βοηθήσει επίσης να κρατήσει σαφή και ακόμη και. Θα συμβάλει στη μείωση των ατελειών και σκοτεινά σημεία. Επίσης, είναι χρήσιμο να αντιμετωπίζεται ηλιοκαμένος δέρμα. Η μέγιστη ζημιά στο δέρμα σας προκαλείται από τον Ήλιο, οπότε το προστατεύουν από τις σκληρές ακτίνες του ηλίου. Μην ξεχάσετε να πάρετε προφυλάξεις, ενώ ταξιδεύετε. Αποφύγετε την έκθεση του δέρματος στη Sun, χρησιμοποιώντας Ομπρέλες ηλίου προστασία, μπουφάν, καπέλα, κ.λπ. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σπιτικό λευκαντικά δέρμα τακτικά για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα και περαιτέρω διατήρησή τους. Ακόμα κι αν έχετε μια δίκαιη δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω λευκαντικά δέρμα σπιτικό μία φορά ανά δεκαπενθήμερο για τη διατήρηση του τόνου και να έχουν ένα λαμπερό δέρμα. Η τακτική φροντίδα του δέρματος είναι η μάντρα για ένα λαμπερό και ανοιχτόχρωμο δέρμα.