Μίνι μανίκια lap-top: Πώς να κάνει ένα Laptop Sleeve

Ιδιοκτησία το καλύτερο laptop είναι ένα όνειρο για κάθε gadget freak. Ξοδεύετε πολύ χρόνο ερευνώντας για να αγοράσει το καλύτερο φορητό υπολογιστή, και στη συνέχεια να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων για να το αγοράσει. Μόλις το δικό σας κόσμο είναι αυτό το μίνι φορητού υπολογιστή και μπορείτε να το μεταφέρετε παντού. Έτσι, αυτό δεν πάει λέγοντας, ότι θα πρέπει να ασχοληθούν με ειδικές gadget σας. ΟΧΙ ΟΧΙ, δεν είμαι μιλάμε για την εγκατάσταση ενός anti-virus για την εξασφάλιση των δεδομένων στον φορητό υπολογιστή σας, μιλώ για τη φροντίδα χειρισμό του, έτσι ώστε να μην είναι κατεστραμμένο. Ας μάθουμε πώς να κάνει ένα laptop μανίκι. Μπορείτε να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά σας και να έχουν μανίκια μίνι φορητού υπολογιστή για να ταιριάξει το ύφος σας.
Πώς να κάνει ένα Laptop Sleeve Cover
Πριν προχωρήσουμε, εδώ είναι μερικές συμβουλές για την επιλογή του υφάσματος για μανίκια μίνι φορητού υπολογιστή. ? Μπορείτε να αγοράσετε υφάσματα όπως το βαμβάκι, κάλτσες, τζιν, δερμάτινων ειδών, regzine, νάιλον, κ.λπ.? Κάλτσες ύφασμα είναι πιο κατάλληλο για τις γυναίκες laptop μανίκια υπολογιστή. Επίσης, ύφασμα με μοτίβα λουλουδιών, πολύχρωμες ρίγες και πουά πρέπει κατά προτίμηση να χρησιμοποιείται για τις γυναίκες laptop μανίκια υπολογιστή. ? Οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν για το δέρμα, νάιλον ή regzine ύφασμα. Αλλά, σιγουρευτείτε ότι το μανίκι δέρμα δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, ενώ το ράψιμο σε μια κομψή θήκη laptop. ? Μπορείτε να πάρετε ένα απλό ύφασμα και να κάνετε κάποια ζωγραφική πάνω από τον εαυτό σας. ? Εάν προσθέσετε ένα ύφασμα απορρόφηση των κραδασμών από την εσωτερική πλευρά, ότι θα είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας για φορητό υπολογιστή μανίκι σας. Επενδυμένη μανίκι laptop αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση που πέφτει, ενώ το laptop είναι μέσα. ? Πράγματα που θα χρειαστείτε για να καταστεί η μανίκια μίνι φορητού υπολογιστή:? Ύφασμα? Padding ύφασμα? Ψαλίδι? Θέμα? Ταινία μέτρο? Ραπτική μηχανή? Needle? Διακοσμητικά αντικείμενα, όπως χάντρες κουμπιά,, τα κορδόνια, κ.λπ.? Ας έρθει την ίδια τη διαδικασία της κάνοντας έναν φορητό υπολογιστή μανίκι.
Βήμα 1: Καθορίστε το μέγεθος του φορητού υπολογιστή σας. Μετρήστε το πλάτος και το ύψος του laptop σας. Πάρτε ένα ύφασμα που είναι 2 ίντσες περισσότερο από κάθε διάσταση. Αυτό το επιπλέον ύφασμα θα είναι χρήσιμο για το ράψιμο / ράψιμο λάθη, αν υπάρχουν και για την εύκολη μετακίνηση του φορητού υπολογιστή μέσα και έξω από το μανίκι. Όπως και για 17 ιντσών μανίκια lap-top, 1 αυλή του 45 ίντσες ευρύ ύφασμα είναι αρκετό. Αλλά θυμηθείτε, το μανίκι δεν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο? Θα πρέπει να είναι μια τέλεια τακτοποίηση για να λειτουργήσει ως προστατευτικό κάλυμμα.
Βήμα 2: Εάν χρησιμοποιείτε ένα παχύ padding, να λαμβάνει ένα πιο ίντσα του υφάσματος.
Βήμα 3: Ράψτε το εξωτερικό ύφασμα και το ύφασμα απορρόφηση των κραδασμών μεταξύ τους. Τοποθετήστε το ύφασμα απορρόφηση των κραδασμών από την εσωτερική πλευρά του υφασμάτινου καλύμματος. Επίσης, καρφί να γεμίσει σωστά με μερικά ράμματα από πάνω προς τα κάτω για να καταστεί παραμείνει στη θέση του. Παραλείψτε αυτό το βήμα, εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα ύφασμα απορρόφηση των κραδασμών.
Βήμα 4: Spice το ύφασμα με δαντέλες, χάντρες, πάτσγουορκ ή κουμπιά. Παραλείψτε αυτό το βήμα, εάν δεν θέλετε να το διακοσμήσει.
Βήμα 5: Διπλώστε το ύφασμα στο κέντρο, έτσι ώστε δεξιά πλευρά της πηγαίνει μέσα. Ράψτε το με τη βοήθεια ενός ραπτομηχανή. Ράψτε το ύψος σοφό, έτσι ώστε το διπλωμένο αποτελεί μέρος της βάσης και τη μία πλευρά θα παραμένει ανοικτή για το φορητό υπολογιστή για να κινούνται μέσα και έξω.
Βήμα 6: Reverse το ύφασμα να είναι το δεξί έξω πλευρά.
Βήμα 7: Μπορείτε να πάτε για ένα φερμουάρ ή Velcro ως κλεισίματος για το μανίκι σας. Μπορείτε να επισυνάψετε διακοσμητικά κορδόνια, ζώνη παλιά σακούλας ή μικρές λαβές από ίδιο ύφασμα να κατέχει laptop μανίκι σας.
Βήμα 8: Μπορείτε επίσης να έχετε τσάντες lap-top και τα μανίκια combo: Πάρτε το υπόλοιπο ύφασμα και ράψτε το από την εσωτερική πλευρά να κάνει τις τσέπες. Πάρτε ένα άλλο ορθογώνιο κομμάτι υφάσματος και επισυνάψτε τρία σύνορά της για να το μανίκι σας για να δημιουργήσετε μια εξωτερική τσέπη. Βεβαιωθείτε ότι στην τσέπη ανοίγει προς το άνοιγμα της μανίκι σας. Μπορείτε να προσθέσετε τσέπες λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του φορητού υπολογιστή καλώδιο φορτιστή, memory sticks, τα άλλα εξαρτήματα φορητό υπολογιστή, στυλό, προσωπικά έγγραφα και άλλα συνημμένα του φορητού υπολογιστή. Συνδέστε μια ζώνη στα ανοιχτά άκρα. Μπορείτε επίσης να έχετε δύο ζώνες σε κάθε πλευρά του ανοίγματος για να του δώσει ένα χαρτοφύλακα αίσθηση.
Ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία για το πώς να κάνει ένα laptop μανίκι. Χρησιμοποιήστε το ύφασμα και διακόσμηση ανάλογα με το γούστο σας? Απολαύσετε κάνοντας μανίκια μίνι φορητού υπολογιστή. Ετοιμαστείτε να that καταπληκτικό κομμάτι της τεχνολογίας μέσα σε μια θήκη laptop επιδεικνύει μοναδικό σας στυλ.