Χαβάης Τατουάζ λουλουδιών

Η Χαβάη είναι συνώνυμη με την ανέμελη στάση της και ο τροπικός καιρός. Επίσης, είναι παγκοσμίως γνωστό για τις πανέμορφο τοπίο της. Πέρα από όλα αυτά, η Χαβάη είναι επίσης γνωστή για φωτεινά, πολύχρωμα, εξαίσια και ποικίλο φάσμα της από λουλούδια, που τώρα καθίσταται εξαιρετικά δημοφιλής ως τατουάζ, ειδικά στα κορίτσια. Οι Χαβάης τατουάζ θεωρείται μια από τις πιο εκπληκτικές τατουάζ στον κόσμο.
Η ύπαρξη της Χαβάης τατουάζ χρονολογούνται από χιλιάδες χρόνια. Ακόμα και σήμερα, Χαβάης τατουάζ είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των νέων. Η παραδοσιακή Πολυνησιακή τέχνη των τατουάζ είναι διαδεδομένη ακόμα και σήμερα και μπορεί να δει κατά την εκδοχή της σύγχρονης τατουάζ. Η παραδοσιακή τέχνη συμβολίζει την παλιά φυλετική κουλτούρα. Η παραδοσιακή τεχνική της μελάνης φυλών τατουάζ ονομαζόταν «kakau». Χαβάης τατουάζ, το οποίο είναι ένα σύμβολο του πολιτισμού τους, να εκφράσουν τη μεγάλη πίστη που Χαβάης άνθρωποι έχουν στο Θεό. Εκατοντάδες χρόνια πριν, οι κάτοικοι της Χαβάης που χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση σε ναούς και προσεύχονται για την ευτυχία και την ευημερία κάθε μέλους της φυλής εμποτισμένα με Χαβάης δερματοστιξίες.Οι δερματοστιξίες χρησιμοποιήθηκαν για να αποκαλύψει την προσωπική ταυτότητα της Χαβάης ανθρώπων. Παραδοσιακά Χαβάης τατουάζ έγιναν από ένα μείγμα χυμού ζαχαροκάλαμου και καρύδια kukui, η οποία θα σχηματίζουν ένα μαύρο μελάνι.
Τα είδη της Χαβάης Flowers
Θα πρέπει να γνωρίζετε των συμβολισμών αυτών των λουλουδιών, προτού να πάρετε Χαβάης δερματοστιξίες λουλουδιών μόνιμα εμποτισμένα επάνω στο δέρμα σας.
The Ανθούριο: Είναι ένα δημοφιλές σχήμα καρδιάς τροπικό λουλούδι που συμβολίζει τη φιλοξενία. Οι πιο δημοφιλείς είναι κόκκινο στο χρώμα, αν και είναι διαθέσιμα σε μια σειρά χρωμάτων που κυμαίνονται από πορτοκαλί, μοβ, λευκό, πράσινο και ροζ.
Το λουλούδι Hibiscus: Η εντυπωσιακή όμορφο κίτρινο λουλούδι ιβίσκου είναι το κρατικό λουλούδι της Χαβάης. Συμβολίζει την εύθραυστη ομορφιά. Hibiscus είναι διαθέσιμη σε ποικίλα χρώματα όπως το ροζ, κόκκινο και μοβ, αν και κίτρινο είναι το πιο δημοφιλές παίρνοντας ένα τατουάζ. Όταν Χαβάης γυναίκες φορούν ιβίσκους πίσω από το αυτί τους, αντιπροσωπεύει ότι είναι έτοιμες για γάμο.
Ορχιδέες: Τα πιο δημοφιλή ορχιδέες στη Χαβάη είναι οι ορχιδέες Dendrobium, τα οποία είναι σε σχήμα πεταλούδας. Συμβολίζει μια σειρά από ιδιότητες όπως την αγάπη, την ομορφιά, τη δύναμη, το μεγαλείο και την πολυτέλεια, το οποίο το καθιστά ιδανικό για να ανεβαίνει με την αρχική της Χαβάης τατουάζ σας.
Τα πουλιά του παραδείσου λουλούδι: Αυτό το λουλούδι με τα μεγάλα μπλε και πορτοκαλί άνθος μοιάζει πολύ δραματικό και μοιάζει με ένα πουλί κατά την πτήση. Αποτελεί χαρά και τον παράδεισο. Αν προτιμάτε μια φωτεινά και πολύχρωμα τατουάζ, αυτό το τατουάζ είναι τέλεια για σένα.
Plumeria Λουλούδι Tattoo: Plumeria είναι ένα τροπικό λουλούδι που χρησιμοποιείται συνήθως για να κάνει λέι (ένα στεφάνι στη Χαβάη), τα οποία χρησιμοποιούνται για την υποδοχή τουριστών. Κυρίως είναι γνωστή για το γλυκό του άρωμα, το χρώμα του ποικίλλει από ροζ, λευκό, σε βαθύ κόκκινο. Plumeria μπορεί συχνά να χρησιμοποιείται για να τονίσει ένα άλλο λουλούδι σαν Hibiscus. Ωστόσο, αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να είναι εμποτισμένα ως κύριο σχεδιασμό, λόγω της απλότητας και της κομψότητας του. Αυτό το λουλούδι συνδέεται ιστορικά με τη ζωή και αναπαραγωγή. Όταν απεικονίζονται σε ένα λέι, μπορεί να συμβολίσει τη φιλοξενία και ζεστασιά.
Για να κάνετε τα τατουάζ σας να φανεί πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα, μπορείτε να συνδυάσετε τα τατουάζ σας με άλλα σύμβολα, όπως τα κορίτσια χούλα ή κύματα του ωκεανού, που έχουν επίσης μια σύνδεση με το νησί της Χαβάης. Αυτές οι δερματοστιξίες λουλουδιών βλέπουν συχνά σε μέρη του σώματος όπως το πόδι, τον ώμο, το χέρι, τον αστράγαλο, και την περιοχή του ισχίου. Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια τατουάζ λουλούδι.
Χαβάης τατουάζ λουλουδιών είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν απλές, εξαίσια, όμορφη και ανεπιτήδευτα σχέδια. Εκείνοι που επιλέγουν τα σχέδια αυτά μπορεί να είναι αυτόχθονες του νησιού ή να έχουν προγονικές σχέσεις με το νησί. Επίσης, μπορεί απλώς να είναι ένα αφιέρωμα στον πολιτισμό ή ένας τρόπος να ξαναζήσει την μνήμη της παραμονής τους στη Χαβάη, είτε πρόκειται για μια ρομαντική απόδραση, ένα χαλαρωτικό διακοπές ή σερφ στις παραλίες.
Είτε πρόκειται μόνο για τις μνήμες ή μια σύνδεση με το διάσημο νησί, ή απλά για το ιδιαίτερης ομορφιάς και αισθητικής αξίας, της Χαβάης δερματοστιξίες λουλουδιών είναι σίγουρα αξίζει την τέχνη του σώματος!