Μαλλιά Straighteners για σγουρά μαλλιά

Αν συντηρούνται σωστά, σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι πολύ όμορφη και χαρισματική. Ωστόσο, η ξηρότητα και η έλλειψη υγρασίας μπορεί εύκολα να κάνει αυτόν τον τύπο των μαλλιών εύθραυστο και κατσαρός. Ένα ισιωτικό μαλλιών είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τα μαλλιά, τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες, που θέλουν να απαλλαγούν από ξηρά και κατσαρός σγουρά μαλλιά. Μαλλιά ίσιωμα μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά το άψυχο μπούκλες να κοιμάμαι ίσια μαλλιά.
Τύποι ίσιωμα μαλλιών
Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ίσιωμα μαλλιών, αν και η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη είναι ένας τύπος σίδερο, που είναι γνωστή ως σίδερο μαλλιών. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο συχνά χρησιμοποιούνται ίσιωμα μαλλιών για σγουρά μαλλιά.
Μαλλιών Σίδερο? Μαλλιών σίδερα, ή σίδερα, στην πραγματικότητα έρχονται σε τρεις τύπους - curling σίδερα, σίδερα ισιώματος και πρεσάρισμα σίδερα. Οι μπούκλες σίδερα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κύματα και μπούκλες, ενώ το ίσιωμα εκείνες που χρησιμοποιούνται ακριβώς για τον αντίθετο λόγο. Οι Crimping σίδερα, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πτυχώσεων. Το κατ 'αποκοπήν σίδερα που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση μπούκλες βασίζονται στην εφαρμογή της θερμότητας. Για ίσιωμα ένα τμήμα των μαλλιών, θα πρέπει να τοποθετείται μεταξύ των δύο πλάκες σιδήρου των ίσιωμα των μαλλιών και στη συνέχεια η θερμότητα εφαρμόζεται στα μαλλιά. Εφαρμογή των διαλειμμάτων θερμότητας καθορισμό των δεσμών υδρογόνου του φλοιού μαλλιά που δημιουργούν οι μπούκλες. Ωστόσο, αυτοί οι δεσμοί υδρογόνου μπορεί να μεταρρυθμίσεων και πάλι, αφού τα μαλλιά έρχεται σε επαφή με νερό ή υγρασία. Ως εκ τούτου, είναι μόνο μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα της σγουρά μαλλιά.
Οι πλάκες από σίδερο συνήθως από αλουμίνιο, με κεραμική επίστρωση. Κεραμικά επίπεδη ίσιωμα σίδηρος είναι ένα από τα καλύτερα ίσιωμα μαλλιών για σγουρά μαλλιά. Χρησιμοποιούν κεραμικά ιόντα μαζί με την υπέρυθρη τεχνολογία για να ισιώσετε τα μαλλιά. This ίσιωμα των μαλλιών είναι ιδανικό για τη μέτρια έως ακραία μπούκλες. Ωστόσο, δεν μπορεί να προσφέρει μόνιμη και μεγάλης διάρκειας λύση, όπως μπούκλες μαλλιά θα επιστρέψει μετά από ένα πλύσιμο. Η υπερβολική χρήση των εν λόγω ίσιωμα μαλλιών μπορεί να προκαλέσει βλάβη μαλλιά λόγω της εφαρμογής της θερμότητας, η οποία είναι, ωστόσο, αναπόφευκτη. Τα φθηνότερα σίδερα είναι πιο πιθανό να τα μαλλιά ζημιά, όπως η κακή επίστρωση ποιότητος που ισχύουν στη αλουμινίου πλάκες εύκολα εξασθενεί και προκαλεί εκτεταμένες μηχανικές βλάβες, όπως θραύση μαλλιών, αραίωση των μαλλιών, κ.λπ.
Χημική μαλλιών Ισιωτικό? Χημικών ίσιωμα μαλλιών χρήσης βασικά ορισμένων χημικών ουσιών, όπως υδροξείδιο του νατρίου και guanidine το υδροξείδιο για ίσιωμα μαλλιών. Αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να σπάσουν τα μαλλιά μπούκλες εύκολα και πολύ γρήγορα. Απλά πρέπει να τις εφαρμόζουν για τα μαλλιά και χτένα απαλά και σγουρά μαλλιά σας θα μετατρέψει την ομαλή και ίσια μαλλιά. Το κύριο πλεονέκτημα της χημικής ίσιωμα μαλλιών σε σχέση με άλλα είναι ότι η εφαρμογή τους είναι απλή και λιγότερο χρονοβόρα σε σχέση με τους ομολόγους τους. Αυτό εξασφαλίζει τους μια θέση ανάμεσα στους καλούς ίσιωμα για σγουρά μαλλιά. Ωστόσο, το κύριο μειονέκτημα είναι ότι ορισμένες χημικές ουσίες μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής καθώς και των ματιών ή ερεθισμό του δέρματος. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά τη χρήση χημικών ίσιωμα μαλλιών.
Θερμική ανακατασκευής? Thermal επιδιόρθωση είναι μια νέα τεχνολογία που βασίζεται στην εφαρμογή της θερμότητας για να ισιώσει τα μαλλιά. Παρέχει μια μακροχρόνια λύση στο πρόβλημα της σγουρά μαλλιά και είναι ένα από τα καλύτερα ίσιωμα μαλλιών για παχιά σγουρά μαλλιά. Σε θερμικές επιδιόρθωση, μια χημική ουσία άμυλο καλαμποκιού εφαρμόζεται στα μαλλιά, μετά την οποία το ίσιωμα σίδηρος χρησιμοποιείται για την εφαρμογή της θερμότητας από τα σκέλη τρίχας. Το αποτέλεσμα της θερμικής reconditioning μπορεί να διαρκέσει μέχρι 6 μήνες. Αλλά η τρίχα ισιώματος συνόδου μπορεί να απαιτήσει αρκετές ώρες.
Αν και τα διάφορα είδη ίσιωμα μαλλιών για σγουρά μαλλιά μπορεί να σας βοηθήσει να σας πάρει το επιθυμητό χτένισμα, η υπερβολική χρήση μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημίες στο τρίχες σε μια περίοδο του χρόνου. Για παράδειγμα, η υπερβολική χρήση της θερμότητας μπορεί να οδηγήσει σε αραίωση των τρίχας, η οποία τα καθιστά εύθραυστα και περισσότερο επιρρεπή σε θραύση. Μαλλιά χωρίζει μπορεί επίσης να είναι συχνές λόγω υπερθέρμανσης του τρίχες. Επομένως, το μέτρο είναι αναγκαίο εν ίσιωμα μαλλιών σας. Η σωστή περιποίηση των μαλλιών είναι επίσης σημαντική για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη διαδικασία ισιώματος μαλλιών.