Φυσικά μυστικά ομορφιάς

Σήμερα, η αγορά είναι πλημμυρισμένη με τόση ποικιλία των προϊόντων ομορφιάς που κάνουν υπόσχεται να σας δώσει λαμπερό εφέ, αντιγηραντική δράση, κ.λπ. Ωστόσο, αυτά τα προϊόντα ομορφιάς μπορεί να μην ταιριάζουν πάντα, ιδιαίτερα εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς δεν είναι καν ασφαλής για χρήση στο δέρμα. Ως εκ τούτου, πολλές γυναίκες προτιμούν να διατηρηθεί η φυσική υγεία και την ομορφιά τους στο σπίτι. Η φυσική μυστικά ομορφιάς που έχουμε συζητήσει εδώ είναι ανεξάρτητα από το είδος του δέρματος που έχετε.
Φυσικά μυστικά ομορφιάς
Παρόλο που η επιστήμη έχει καταστήσει δυνατή τη βελτίωση της ομορφιά της γυναίκας με τη βοήθεια των διαφόρων τεχνολογιών, οι γυναίκες λατρεύουν ακόμα φυσική ομορφιά τους, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εκτός από την φροντίδα του δέρματος, τα μυστικά της φυσικής ομορφιάς περιλαμβάνει σωστή διατροφή, άσκηση και μια ξέγνοιαστη ζωή.
Διατροφή: Θα πρέπει να ασχοληθούν με το υγιές δέρμα σας με την κατάλληλη δίαιτα. Θα πρέπει να περιλαμβάνει την αφθονία των νωπών φρούτων και λαχανικών που μπορεί να σας προσφέρει άφθονο φυσικό ενέργειας. Χυμοί, όπως ο χυμός καρότου, χυμό αγγουριού, χυμό μήλου, κλπ., βοηθούν να αναζωογονηθεί η υφή του δέρματος και των μαλλιών σας.
Νερό: Πίνετε άφθονο νερό (8 με 10 ποτήρια) καθημερινά. Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα. Βοηθά να κρατήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο όλη την ημέρα. Επίσης, θα βοηθήσει προκειμένου να απομακρυνθούν οι τοξίνες από το σώμα και να το υγιές. Όταν έχετε ένα υγιές σώμα, αυτόματα θα κάνει λάμψη στο δέρμα σας φυσικά.
Άσκηση: Η σωματική άσκηση είναι ένας άλλος τρόπος για να κάνει το δέρμα σας να φανεί όμορφο. Βοηθά στην αύξηση της προσφοράς οξυγόνου στο αίμα. Το περπάτημα άσκηση είναι το πιο εύκολο να γίνει, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξουν άλλες ασκήσεις όπως το τρέξιμο, το ποδήλατο ή κολύμπι πάρα πολύ. Η τακτική σωματική άσκηση βοηθά στη βελτίωση της πέψης, την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, και να καεί το επιπλέον ποσό των θερμίδων από το σώμα μας.
Μείωση του στρες: Αν επιθυμείτε να φαίνονται όμορφα, είναι πολύ σημαντικό να απαλλαγούμε από το άγχος. Όταν έχετε ψυχολογικό στρες, θα πάρετε λιγότερα ποσότητα του ύπνου που θα έχει ως αποτέλεσμα τις ρυτίδες στο δέρμα και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Ως εκ τούτου, ανακούφιση από το στρες καθώς και καλός ύπνος μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα φυσικά.
Προσώπου καθεστώς φροντίδας δέρματος
Για να διατηρήσετε τη φυσική ομορφιά σας στο σπίτι, η σωστή φροντίδα του δέρματος του προσώπου είναι πολύ σημαντικό. φυσικό σύστημα φροντίδας δέρματός σας πρέπει να έχει σημαντικά τρία βήματα. Είναι - εργασίες καθαρισμού, καθαρισμός και ενυδάτωση. Εδώ είναι μερικά από τα φυσικά συμβουλές ομορφιάς που κάνουν το δέρμα σας να φανεί υγιές.
Καθαρισμός: Θα πρέπει να καθαρίσει το δέρμα του προσώπου σας δύο φορές την ημέρα. Αυτό είναι πιο σημαντικό, αν βγείτε από το σπίτι πολύ συχνά. Θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από τη βρωμιά και άλλων ρύπων η οποία όταν επιτρέπεται για να καθίσει στο δέρμα καθιστά θαμπό και τραχύ. Ούτε ζεστό ούτε κρύο νερό είναι καλό για το δέρμα σας. Να χρησιμοποιείτε πάντα χλιαρό νερό για να πλύνετε το πρόσωπό σας. Μη χρησιμοποιείτε σαπούνι για το πλύσιμο του δέρματος του προσώπου σας, δεδομένου ότι τείνει να κάνει το δέρμα να στεγνώσει. Μπορείτε να τρίψετε με λίγο μέλι στο πρόσωπο και το μασάζ στο δέρμα και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Το μέλι βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας σας.
Τρίψιμο: τρίψιμο του δέρματος είναι απαραίτητη για να απαλλαγούμε από το νεκρό δέρμα από την επιφάνεια που τείνουν να κρύψει το μαλακό εύπλαστο δέρμα κάτω από αυτό. Είναι καλύτερο ότι το τρίψιμο δεν γίνεται καθημερινά. Πρέπει να υπάρξει μέριμνα ότι, ενώ τρίψιμο, δεν πρέπει να τρίβετε το πρόσωπό σας πάρα πολύ σκληρά όπως μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα. Μερικά φυσικά συστατικά για την απολέπιση περιλαμβάνουν καφέ και το ελαιόλαδο, ή χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού και κόκκους ζάχαρης.
Ενυδατική: Μετά από κάθε καθαρισμό, θα πρέπει να εφαρμόζεται moisturizer για το δέρμα όταν είναι ακόμα υγρό. Αυτό θα βοηθήσει τους πόρους του δέρματος για να κρατήσει το νερό και συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάθε φορά που θα βγείτε στον ήλιο, θα πρέπει να προστατεύουν το δέρμα σας από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία του Ήλιου. Γι 'αυτό, χρησιμοποιήστε αντηλιακό σε όλα τα εκτεθειμένα μέρη του δέρματος για την κατάλληλη προστασία.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καλύτερος του φυσικού μυστικά ομορφιάς θα πρέπει να σας κάνει να αισθάνονται καλά για τον εαυτό σας. Να είστε ευτυχής και ικανοποιημένος με την υφή της επιδερμίδας και την επιδερμίδα σας. Θα κρατήσει το μυαλό σας φρέσκο ​​και μπορείτε να αποκτήσετε μια φυσική λάμψη στο δέρμα σας από μέσα.