Καρναβάλι Ιδέες Παιχνιδιού

Καρναβάλι παιχνίδια μπορεί να είναι μια καλή πηγή διασκέδασης, ειδικά για τα παιδιά, σε ορισμένες περιπτώσεις όπως ένα ανατρέφων ταμείο σχολείο ή την οικογένειά σας στιγμές. Ιδέες για το παιχνίδι απλά καρναβάλι μπορεί να φωτίσει το βράδυ του παιδιού σας και να τον κάνει ευτυχισμένο. Εδώ έχουμε συντάξει έναν κατάλογο των ιδεών διασκεδαστικό παιχνίδι καρναβαλιού το οποίο δεσμεύονται να προσθέσετε κάποια σπίθα στα παιδιά ιδέες κόμμα καρναβάλι σας.
Can Knockdown? Ένα από τα απλούστερα παιχνίδια που μπορεί να παίξει σε ένα καρναβάλι το δοχείο knockdown, όπου ο παίκτης πρέπει να χτυπήσει κάτω ένα σωρό ή μια πυραμίδα των δοχείων, με τη ρίψη ενός μπάλα από μεγάλη απόσταση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πυραμίδα από 6 έως 10 άδεια κουτιά και να δώσει σε κάθε παίκτη μια μπάλα του τένις ή μια μπάλα κατασκευάζεται από ύφασμα, για να χτυπήσει τη δομή κάτω. Κάθε παίκτης θα πάρει τρεις ευκαιρίες για να χτυπήσει όλα τα κουτιά κάτω. Το πρόσωπο που χτυπά είτε κάτω όλα τα δοχεία ή χτυπά την πιο αριθμός των κουτιών, ανακηρύσσεται νικητής και λαμβάνει τα καλούδια.
Συμβούλιο Racing Με Dice? Σε αυτό το παιχνίδι, θα προετοιμάσει μια πίστα με 6 λωρίδες, χρησιμοποιώντας ξύλο ή χαρτόνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμανσης στυλό για να επιστήσει την λωρίδες. Στη συνέχεια, διαιρέστε κάθε μία από τις λωρίδες σε 8 έως 12 ίσα μέρη. Έξι παίκτες μπορούν να παίξουν αυτό το παιχνίδι κάθε φορά. Κάθε παίκτης θα πρέπει να δοθεί σε ένα ζώο, το οποίο θα εκπροσωπεί τον παίκτη στον αγώνα. Μετά την τοποθέτηση των ζώων σε λωρίδες, ο χειριστής θα ρίξει τα ζάρια. Ο παίκτης του οποίου lane number έρχεται, κινείται ένα βήμα μπροστά. Με τον τρόπο αυτό, ο παίκτης που θα φτάσει στην γραμμή του τερματισμού πρώτος κερδίζει τον αγώνα.
Τοξοβολία? Στην τοξοβολία, μπορείτε να κάνετε ένα στόχο από κόντρα πλακέ, εφιστώντας 5 ομόκεντρους κύκλους, δηλαδή πέντε κύκλους μέσα στο άλλο. Χρώμα κάθε κύκλος με ένα διαφορετικό χρώμα. Χρησιμοποιήστε τα βέλη αναρρόφησης κλίνει από την τοξοβολία που για τα παιδιά. Τοποθετήστε το διοικητικό συμβούλιο σε κατάλληλη απόσταση, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα των παιδιών που θα παίξουν το παιχνίδι. Κάθε παίκτης παίρνει τρεις ευκαιρίες για να χτυπήσει το μάτι του ταύρου. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε σημεία για κάθε κύκλο, με τις άκρως απόκεντρες κύκλο που έχει τα χαμηλότερα σημεία και ο κύκλος στο κέντρο που έχει τα υψηλότερα σημεία. Μετά από τρεις γύρους, τον υπολογισμό του σκορ του παίκτη? Ο παίκτης με τους περισσότερους βαθμούς θα ανακηρύσσεται νικητής.
Bowling? Bowling μπορεί να είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ιδέες παιχνίδι καρναβαλιού για τα παιδιά. Δεν χρειάζεται κατ 'ανάγκη να χρησιμοποιήσει το εξελιγμένο μπόουλινγκ για αυτό το παιχνίδι? Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια δική σας, πολύ πιο απλό και εύκολο να παίξει. Για αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μια μπόουλινγκ που για τα παιδιά ή τη χρήση κενές δύο λίτρων πλαστικές φιάλες με λίγη άμμο σε αυτές για την ισορροπία. Δώστε σε κάθε παίκτη τρεις ευκαιρίες για να κυλήσει, μικρού μεγέθους, το ποδόσφαιρο για να χτυπήσει αυτά τα μπουκάλια κάτω. Ο παίκτης που ρίχνει κάτω το πιο αριθμό των φιαλών, κερδίζει!
Πέτα το δαχτυλίδι? Αυτό είναι ένα από το πιο απλό, όμως, πιο διασκεδαστικό παιχνίδι καρναβαλιού. Θα χρειαστείτε μερικά πλαστικά μπουκάλια και κομμάτια από χαρτόνι. Συμπληρώστε όλα τα μπουκάλια με άμμο ή νερό και τακτοποιήστε τα στο πάτωμα. Στη συνέχεια, κόψτε δαχτυλίδια από το χαρτόνι? Ενώ το κάνετε αυτό βεβαιωθείτε ότι οι τρύπες στο κέντρο είναι αρκετά μεγάλες για τα πλαστικά μπουκάλια για να πάει κατευθείαν. Ο παίκτης πρέπει να παραμένει σε μεγάλη απόσταση και να προσπαθήσει να χτυπήσει τα μπουκάλια, για να κερδίσει. Ως παραλλαγή, μπορείτε να κανονίσουμε καλούδια στο πάτωμα αντί των φιαλών. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο παίκτης που δαχτυλίδια αυτά τα καλούδια να τα πάρουν το βραβείο.
Μπορείτε να κάνετε κάποιες διαφοροποιήσεις σε αυτά τα παιχνίδια, έτσι ώστε να ταιριάζει στη ηλικιακή ομάδα είστε τροφοδοσία. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι διασκέδαση για παιδιά και εφήβους όσο. Απλά πρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε τα επίπεδα δυσκολίας ανάλογα με τις ανάγκες. Με τη συμπερίληψη όλων αυτών των ιδεών καρναβάλι παιχνίδι σε μέρη καρναβάλι σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας έχουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί έξω. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά καλούδια για να δώσει μακριά.