Ανώτατα κεραμίδια αμιάντου

Ο αμίαντος χρησιμοποιήθηκε εκτεταμένα για την παραγωγή πλακιδίων νωρίτερα λόγω των ποικίλων και χρήσιμες ιδιότητες. Ο αμίαντος είναι η θερμότητα, τη φωτιά καθώς και ανθεκτικά σε χημικά και επίσης πολύ ανθεκτικό. Και ως εκ τούτου, τα κεραμίδια που περιέχουν αμίαντο είναι επίσης ανθεκτικό, ισχυρό και ανθεκτικό στην τριβή, αλκαλίων θερμότητας, καθώς και οξέα και. Παρ 'όλα τα πλεονεκτήματα, ο αμίαντος δεν είναι πλέον χρησιμοποιείται σήμερα ως διαπιστώθηκε ότι ο αμίαντος περιέχει στοιχεία που προκαλούν καρκίνο. Ο αμίαντος είναι απαγορεύεται ακόμα σε ορισμένα μέρη για να προληφθούν οι κίνδυνοι για την υγεία. Ενημερώστε μας για ανώτατα κεραμίδια αμιάντου στην λεπτομέρεια.
Ανώτατα κεραμίδια αμιάντου
Πρέπει να έχετε ακούσει ότι ζουν σε ένα σπίτι με ανώτατα κεραμίδια αμιάντου δεν σημαίνει ότι τρέχετε πάντα υψηλό κίνδυνο έκθεσης σε επιβλαβές υλικό. Οι ίνες αμιάντου είναι ενσωματωμένες στο ανώτατων κεραμιδιών και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει συνεχής κίνδυνος. Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι ο αμίαντος σε πλακίδιο ανώτατο όριο δεν είναι τόσο επιβλαβής όπως και σε άλλα υλικά. Ο κίνδυνος έγκειται μόνο αν οι κεραμίδια σπασμένα ή σε περίπτωση βλάβης.
Κινδύνους από τον αμίαντο σε πλακάκια οροφής
Αν και οι ίνες αμιάντου είναι στέρεα ενσωματωμένα στα κεραμίδια, μετά από λίγα χρόνια γίνονται εύθραυστα. Όταν τα πλακίδια που αφαιρείται κατά την ανακαίνιση, τα σωματίδια αμιάντου εισέλθουν στην ατμόσφαιρα και ρυπαίνουν το. Όταν αυτός ο αέρας εισπνέεται από τους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. έκθεση στον αμίαντο μπορεί να προκαλέσει μεσοθηλίωμα, δηλαδή, ένα είδος καρκίνου. Μερικές φορές, τα μικροσκοπικά σωματίδια μπορεί επίσης να αναμειγνύεται με τον αέρα, ενώ κάνετε οπή στην οροφή για φωτισμό φωτιστικό. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καρκίνο μεσοθηλιώματος.
Πώς να πει εάν έχετε ανώτατα κεραμίδια αμιάντου
Αρχικά, θα πρέπει να μάθετε αν το σπίτι σας έχει πλακάκια αμιάντου. Υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις για να εξασφαλίσει αν το χρησιμοποιούμενο υλικό είναι αμίαντος ή μη. Υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που πρέπει να προσέξετε, για να ελέγξετε αν το σπίτι περιέχει κεραμίδια αμιάντου. Για παράδειγμα, εάν το σπίτι χτίστηκε 30-50 χρόνια πίσω, έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να περιέχουν πλακίδια αμιάντου. Μερικές φορές, ανώτατα κεραμίδια αμιάντου είναι ραγισμένο και μπορείτε να δείτε κονιωδών ουσία που ρέει έξω από αυτό.
Προφυλάξεις
Ένας από τους τρόπους για την αποτροπή κινδύνων για την υγεία είναι, για την κάλυψη των πλακιδίων αμιάντου με μη αμιαντούχων πλακιδίων. Μπορείτε να βάλετε ένα στρώμα του ξηρού τοίχου πάνω από τα κεραμίδια αμιάντου ανώτατο όριο για την πρόληψη της ρύπανσης της ατμόσφαιρας που οφείλεται στον αμίαντο. Αλλά, αν δείτε ότι είναι ραγισμένα τα κεραμίδια οροφής, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από την αντικατάστασή τους. Μπορείτε ακόμη και να αφαιρέσει και να αντικαταστήσει τα κεραμίδια αμιάντου στον εαυτό σας. Όμως, πρέπει κανείς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί κατά την αφαίρεση πλακιδίων αμιάντου. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με κεραμίδια άκρες αφαίρεσης του αμιάντου.
Στην χειρότερη περίπτωση, αν βρείτε τα κεραμίδια οροφής αμιάντου σε σοβαρή βλάβη, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως έναν επαγγελματία και τους έχουν αντικαταστήσει. Σε ορισμένους τομείς, υπάρχουν νόμοι που καθιστούν υποχρεωτική για τους ανθρώπους να προσλαμβάνουν επαγγελματίες, ενώ ασχολείται με κεραμίδια αμιάντου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να εξαρτάται από την επαγγελματική βοήθεια.
Αν διαπιστώσετε ότι το σπίτι σας περιέχει ανώτατα κεραμίδια αμιάντου, είναι σκόπιμο να τους αφαιρέσει το συντομότερο δυνατόν. Αν και, μπορεί να μην υπάρχουν σε άμεσο κίνδυνο, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος για την υγεία, αργά ή γρήγορα. Είναι καλύτερα να κάνετε μαζί με τα ανώτατα κεραμίδια αμιάντου.