Πέτρα Ιδέες Patio

Πολλοί από τους φίλους μου, νομίζω ότι έχω γίνει έμμονη ιδέα με την τέχνη της λήψης γοητευτικό αίθριο. Καλά, ίσως είμαι παθιασμένος με αυτή την τέχνη. Μπορείτε επίσης να βρείτε λίγο περισσότερες ιδέες που σχετίζονται με βεράντες σε μερικά από τα άρθρα μου, όπως «τα σχέδια αίθριο πέτρα» ή «αίθριο καλύψει τις ιδέες».
Λοιπόν, τι είναι ένα αίθριο; Απλή απάντηση, ένα αίθριο σημαίνει μια σταθερή πλατφόρμα στον κήπο, που είναι συνήθως επισυνάπτεται στο σπίτι. Είναι, επίσης, μερικές φορές ανεξάρτητα τοποθετούνται στον κήπο, μακριά από το σπίτι. Ένα αίθριο μπορεί να αποτελείται από μια ποικιλία υλικών, όπως ξύλο, πέτρα, τα κεραμίδια και τούβλα. Τις βεράντες πέτρα και αυτά που αποτελείται από κεραμίδια, είναι πολύ συχνές, δεδομένου ότι έχουν αποδειχθεί πολύ συμφέρουσα. ? Ανθεκτικότητα: Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης πέτρα ως μέσο της κατασκευής είναι ότι, είναι εξαιρετικά σκληρό και άθραυστο. ? Resistant: Stone είναι ένα εντελώς φυσικό υλικό, έχει μια πολύ ισχυρή τάση να αντισταθεί στις καιρικές συνθήκες παράγοντες όπως ηλιακή ακτινοβολία, τη βροχή και το χιόνι. Η γοητεία της επιφάνειας διατηρείται και το αίθριο δεν χρειάζεται τοποθέτηση νέου οδοστρώματος, μόλις αυτή πραγματοποιηθεί. ? Καλαίσθητο: Stone βεράντες προσθέσετε ένα πολύ γοητευτικό βλέμμα σε όλο το σπίτι και το κτήμα. ? Ιδέες πέτρινη κατασκευή Patio
Πέτρα βεράντες μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορες μορφές μορφές, και τα σχέδια. Ένα από τα πιο κοινή ιδέα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των αίθρια πέτρα, είναι η χρήση των πέτρινες πλάκες. Οι Stone πλακίδια απλά που προβλέπονται στο συγκεκριμένο μοτίβο και στη συνέχεια καθορίζονται με τη βοήθεια σκυρόδεμα. Μια άλλη πολύ καλή ιδέα που βρήκα, ήταν αυτή του αίθρια πέτρας που αποτελούνταν από ένα κολάζ από μικρά κομμάτια πέτρινες πλάκες και πέτρες. Εδώ είναι μια μικρή λίστα των ιδεών αίθριο πέτρα, που μπορεί εύκολα να κατασκευαστεί.
Πέτρα Βεράντα Ιδέες νούμερο 1? Μια πολύ καλή ιδέα αίθριο πέτρα που βρήκα, ήταν αυτή που έγινε από τους διαφορετικούς τύπους των πετρωμάτων και των πλακιδίων γίνεται από βράχους. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα σχέδια που γίνονται από αυτές τις πέτρες ή ακόμη και να έχουν ένα κολάζ φτιαγμένο από τα βράχια.
Πέτρα Βεράντα Ιδέες # 2? Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ένα παράξενο συνδυασμό χρωμάτων στο αίθριο πέτρα. Για παράδειγμα, εάν το patio σας περιβάλλεται με πυκνή βλάστηση και κήπο σας είναι γεμάτη από δέντρα, τότε μπορείτε επίσης να χρωματίσετε το αίθριο σε ένα συνδυασμό χρωμάτων που μοιάζει με την υφή του χόρτου.
Πέτρα Patio Ιδέες # 3? Αν έχω χτίσει ποτέ ένα μεγάλο σπίτι, αυλή μου, θα έμοιαζε σίγουρα το κατάστρωμα ενός πειρατικού πλοίου. Αυτό μπορεί να ακούγεται παιδιάστικο, αλλά έχω δει, αλλά και απολαμβάνουν κάποια διασκέδαση συμπλήρωσαν ώρες σε μια τέτοια γέφυρα. Όπως μια πραγματική πειρατικό πλοίο, αυτό το κατάστρωμα, θα έχει ακόμη και μια γέφυρα πλοήγησης, το φρούριο κατάστρωμα και το πανί θέσεων, πλήρες με ένα πανί, που αποτελείται από καμβά.
Το παρακάτω είναι μια λίστα με τυχαία ιδεών πέτρινη κατασκευή αιθρίων, ότι ήρθα σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους διάφορους τύπους σχεδίων τοπίο πέτρα αίθριο.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ διάθεση για τα έπιπλα στο αίθριο πέτρα. Λοιπόν, εάν δεν εξετάσει την ανάθεση σφυρήλατο σίδερο έπιπλα βεράντας στο αίθριο πέτρα. Σφυρήλατο σίδερο και πέτρα προσθέσετε μια εξαιρετικά γοητευτική και vintage προσφυγή στο αίθριο. Από σφυρήλατο σίδερο έπιπλα είναι επίσης πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες φυσικά στοιχεία. Αυτό το είδος του συνδυασμού αποδεικνύεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό, σε περίπτωση που προσκαλούν τους επισκέπτες πάνω στο αίθριο. Τα έπιπλα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να έχουν ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι ή καφέ κατά τη διάρκεια της τεμπέλης βράδια. Το σφυρήλατο σίδερο έπιπλα και το αίθριο πέτρα πάνε καλά μεταξύ τους και έχουν την τάση να σας χαλαρώσει, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, αν περάσουν μερικές ήσυχες στιγμές από το αίθριο.
Είστε λάτρης των τροφίμων και να απολαύσετε να μαγειρέψουν; Στη συνέχεια, αυτό είναι το ύστατο μέσο "να κάνουν το patio σας ζωντανή και όμορφη, με τη γεύση του μπάρμπεκιου. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Απλά προσθέστε ένα μπάρμπεκιου στην αυλή. Θα προτείνουμε να προσθέσετε ένα μπάρμπεκιου πέτρα ή τούβλο στο αίθριο.
Αυτή είναι μία πολύ καλή ιδέα που κάνει την αυλή πέτρα χρηστικότητας, σχεδόν τη διάρκεια της ημέρας. Απλά προσθέστε ένα κάλυμμα στο αίθριο. Για να πάρετε μια ακόμα καλύτερη ιδέα του εξωφύλλου, αναφέρεται σε πράγματα όπως οι ιδέες κάλυψη αιθρίων, που θα σας δώσει μια πολύ καλή ιδέα για το μεγάλο αίθριο καλύπτει. Μπορείτε να κάνετε χρήση των μεγάλων ιδεών, όπως είναι τα ξύλινα καλύπτει ούτε καν ομπρέλα καλύπτει. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της προσθήκης των καλυμμάτων είναι ότι το αίθριο γίνεται να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε εποχή, ακόμα και την περίοδο των βροχών. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε έπιπλα από ξύλο, αν σκοπεύετε να έχετε ένα patio κάλυψη.
Αυτή είναι η ιδέα αίθριο πέτρα που μου προέρχεται από μια μάλλον ξεκαρδιστική επίπτωση στη ζωή μου. Μία από τις καλλιτεχνικές τους φίλους μου που έχει εμμονή με τα έργα του Leonardo da Vinci, έκανε μια γκράφιτι έργα του Ντα Βίντσι σχετικά με το αίθριο πέτρα του σπιτιού του. Τα γκράφιτι ήταν καλή, αλλά του να πάρει στο πρόβλημα με τους γονείς του ήταν σίγουρα ξεκαρδιστική. Βγάζει τον πατέρα του, ο οποίος είναι αστυνομικός είναι σθεναρά κατά του εγκλήματος τέχνη και γκράφιτι.
Μπορείτε να καινοτομήσουν, επίσης, μερικές από τις ιδέες σας με τη βοήθεια απλών τεχνικών, όπως η προσθήκη πέτρινα πεζούλια ή κάνοντας ένα κολάζ πλακάκι στην αυλή πέτρα.