Baby συνταγές κέικ ντους

Τα ντους μωρών είναι ένας μοναδικός τρόπος για να γιορτάσει την είσοδο του να-να-μαμά της σε ένα ολόκληρο νέο κόσμο της μητρότητας. Είναι μια εποχή όπου οικογένεια και τους φίλους της να πάρει μαζί για να μοιραστούν τη χαρά της και το ντους της με δώρα και δώρα. Φιλοξενία ενός ντους μωρών χρειάζεται πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια, ειδικά όταν πρόκειται για κέικ ντους μωρών. Είναι κάτι που το να-να-μαμά καθώς και οι επισκέπτες θα πρέπει να προσβλέπει σε. Τι είναι μοναδικό σε κέικ ντους μωρών είναι ότι είναι δύο τύπων, των εδώδιμων και μη εδώδιμων ειδών. Τα μη εδώδιμα είδη γνωστό ως κέικ πάνες μωρών ντους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να κάνετε και να διακοσμήσετε κέικ ντους μωρών. Μπορείτε να βρείτε μερικές μοναδικές και lip-smacking συνταγές κέικ ντους μωρών κάτω.
Baby συνταγές κέικ ντους
Κορίτσι ή αγόρι τούρτα
Συστατικά? 1 Box λευκό μίγμα κέικ? Αυγών? Νερό? 2 φλιτζάνια πάγωμα Βανίλια? 1 μικρό μπουκάλι χρωματισμού τροφίμων-ροζ και μπλε? 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι? Μέθοδος? Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 ° F. Λαδώνουμε ένα Nine Inch στρογγυλό ταψί με λαδόκολλα βούτυρο ή η χρήση για ψήσιμο για να την γραμμή. Όπως ανά κατευθύνεται στο κουτί μείγμα κέικ, σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το νερό, τα αυγά και φυτικό λάδι να το κτύπημα κέικ. Χωρίστε την ποσότητα της ζύμης σε τρία ίσα μέρη και να ρίχνουμε δύο δόσεις σε δύο μικρότερες κύπελλα. Σε ένα μπολ ζύμης κέικ, προσθέστε 10 σταγόνες το ροζ χρώμα των τροφίμων και ανακατεύουμε καλά. Στο άλλο μπολ της ζύμης κέικ, προσθέστε 10 σταγόνες από το μπλε χρώμα των τροφίμων και ανακατεύουμε καλά. Τώρα, στο γύρο ταψί, ψήνουμε το μπλε κτύπημα πρώτη, στη συνέχεια, το λευκό και στη συνέχεια το ροζ για περίπου 20 λεπτά το καθένα. Για να ελέγξετε αν αυτό γίνεται, τοποθετήστε ένα δόντι ανάκαμψη στην τούρτα, αν βγει καθαρό, αυτό σημαίνει ότι αυτό γίνεται. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει για μία ώρα περίπου. Στη συνέχεια αδειάστε το μπλε στρώμα σε επίπεδη πλάκα, πάνω πλευρά προς τα κάτω. Επίχρισμα 1/3rd φλιτζάνι βανίλια πάγωμα στη γαλάζια στρώμα και πάνω από αυτό το μέρος των λευκό στρώμα. Επίχρισμα another1/3rd φλιτζάνι του παγώματος σε αυτό το στρώμα και πάνω του τοποθετείτε το ροζ στρώμα. Αλείψτε αυτό το στρώμα επίσης. Με 1 φλιτζάνι γλάσο, κατάστημα καλύπτονται χαλαρά.
Κτίριο Κέικ Block
Συστατικά? 3 κατεψυγμένα κέικ λίρα? 1 μικρό μπουκάλι χρωματισμού τροφίμων-ροζ, κίτρινο και μπλε? 1 σωληνάριο παρασκευασμένα άσπρο γλάσο με βιδωτό για την πλαστική άκρη αστέρι? 1 ποτήρι γεμάτο με ζεστό νερό? 1 16-ουγκιών εμπορευματοκιβώτιο ροζ γλάσο φράουλα? 2 16-ουγκιά δοχεία λευκό, βανίλιας, ή κρέμα-τυρί κερασάκι? μέθοδος? Χρησιμοποιώντας ένα χάρακα, κόψτε το κατεψυγμένο κέικ λίρα σε 3, οι τρεις ιντσών φέτες κέικ και κόψτε τις άκρες για να δημιουργήσετε έναν κύβο, όπως εμφάνιση για τις φέτες. Για το γλάσο, να πάρει κάποιο λευκό γλάσο σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και προσθέστε το μπλε χρωστική σε αυτό. Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ χειρός, μίγμα και ανακατέψτε το χρώμα καλά στο λευκό ζαχαροαλοιφή. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το ροζ και κίτρινο πάγωμα. Βάζετε στο ψυγείο το πάγωμα για ένα διάστημα πριν από τη χρήση. Έπειτα, βυθίστε ένα κοφτερό δίκοπο μαχαίρι στο ποτήρι ζεστό νερό και τον παγετό τους κύβους τούρτα, ένα ροζ, ένα μπλε και ένα κίτρινο. Χρησιμοποιώντας το άσπρο γλάσο σωλήνα, σχεδιάστε ένα γράμμα ή αριθμό σε κάθε ένα από τους κύβους και τακτοποιήστε τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε το μπλε και ροζ τοποθετούνται δίπλα-δίπλα και το κίτρινο στηριζόταν στην κορυφή άκρες του μπλε και ροζ κύβο.
Baby κέικ πανών ντους
Baby κέικ πανών ντους μπορεί να κάνει μια πολύ δημιουργική κεντρικό κατά τον εορτασμό ντους μωρών. Ένα ντους μωρών κέικ πανών είναι από τις πάνες και άλλα βασικά πράγματα για το μωρό που είναι έλασης και στοιβάζονται μαζί με τη μορφή ενός κέικ και κάνει ένα μοναδικό και θαυμάσιο δώρο για τη μαμά-να-να. Εδώ είναι πώς μπορείτε να κάνετε ένα ντους μωρών κέικ πανών.
Προμήθειες που απαιτούνται? 50 πάνες? 1 ίντσα ευρύ κορδέλες - ροζ ή μπλε? Καουτσούκ μπάντες - μικρές και μεγάλες? 1 μεγάλο μωρό μπιμπερό? 1 πιατέλα τούρτα πλαστικό? Baby είδη - Πιπίλες, μπουκάλια, λοσιόν, σαλιάρες, την παραλαβή κουβέρτες και μικροσκοπικά γεμιστά ζώα, πετσέτα μωρό, onesie, υφάσματα πλυσίματος, προϊόντα υγιεινής για βρέφη, παιχνίδια, κλπ.? διακοσμήσεις κέικ? μέθοδος? Κατ 'αρχάς, για την πρώτη βαθμίδα απλώνονται 12 του πάνες και τα ανοίγουμε επάνω σφιχτά. Ασφαλίστε τα με μικρά λαστιχάκια δεμένα στο κέντρο του κάθε ρόλου. Αυτά θα αποτελέσουν την εσωτερική πάνες για το κέικ πανών. Σε ένα πλαστικό πιάτο κέικ, τοποθετήστε το μεγάλο μωρό μπιμπερό στο κέντρο και τακτοποιήστε τα τυλίγονται πάνες γύρω από αυτό. Ασφαλίστε το μπιμπερό με τις πάνες χρησιμοποιώντας μια μεγάλη λαστιχένια ζώνη. Στη συνέχεια, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με τις υπόλοιπες 24 πάνες για να σχηματίσουν ένα δεύτερο δαχτυλίδι. Τοποθετήστε το δεύτερο δακτύλιο γύρω από το πρώτο δαχτυλίδι και ασφαλίστε τον με μια μεγάλη μπάντα από καουτσούκ. Τώρα γραβάτα μικρές φόρμες κορδέλες σε ένα τόξο στο κέντρο κάθε πάνα του δεύτερου δακτυλίου και εξασφαλίζει όλα τα δαχτυλίδια με ένα μεγάλο κομμάτι κορδέλα. Μορφή της δεύτερης βαθμίδας κατά τρόπο παρόμοιο με τα υπόλοιπα 14 πάνες, αλλά κάνουν μόνο ένα ενιαίο δακτύλιο και τοποθετείται στην κορυφή της πρώτης βαθμίδας. Γεμίστε όλα τα στοιχεία μωρών ανάμεσα στις πάνες και διακοσμούμε με τις διακοσμήσεις κέικ.
Ελπίδα αυτές τις συνταγές κέικ ντους μωρών και τις οδηγίες κέικ πανών θα σας βοηθήσει να κάνετε το τέλειο κέικ για ένα μωρό ντους. Απολαύστε τον!