Μαλλιά Straighteners για Άνδρες

Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι οι άνδρες στην περιποίηση των μαλλιών τώρα πολύ πιο σοβαρά σε σύγκριση με πριν από λίγες δεκαετίες. Να πάρει το σωστό κούρεμα είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό. Αυτοί οι άνδρες που έχουν σγουρά μαλλιά θέλουν να τους κάνουν κατ 'ευθείαν με τη χρήση ίσιωμα των μαλλιών, επειδή γίνεται πιο εύκολο να διαχειριστεί. Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς ενδιαφέρονται περισσότερο να τους κατ 'ευθείαν για να πάρει το χτένισμα του αγαπημένου σταρ του Χόλιγουντ τους. Μαλλιά ίσιωμα για τους άνδρες με διάφορα εμπορικά σήματα είναι διαθέσιμες στην αγορά, η οποία θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από σγουρά μαλλιά σας.
Flat Iron στο ίσιωμα μαλλιών
Αυτό είναι το πιο δημοφιλές ισιώματος μαλλιών στους άνδρες. Μαλλιά ίσιωμα με μια ποικιλία μεγεθών πλάκα είναι διαθέσιμα στην αγορά που μπορεί να ταιριάζουν σε διάφορα υφή των μαλλιών των ανδρών. Είναι κατάλληλα για τα δύο χοντρά, καθώς και λεπτά μαλλιά οποιουδήποτε μήκους. Η επίπεδη σιδερένια πλάκα με τα μεγέθη όσο μικρότερη 1,1 εκατοστών είναι ιδανική για μικρές τρίχες που έχουν λεπτή υφή στο φυσιολογικό. Δεδομένου ότι το μέγεθος της πινακίδας είναι μικρό, είναι πολύ ελαφριά σε βάρος και εύκολο στη χρήση. Για εκείνους που έχουν μια παχιά, τραχιά και σγουρά μαλλιά, μεσαίου μεγέθους πλάκες είναι ένα καλύτερο στοίχημα. Στην περίπτωση αυτή, το μήκος της πλάκας είναι περίπου 2,4 εκατοστά. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους πλάκα του, το έργο της ισιώματος μαλλιών μπορεί να γίνει λίγο πιο γρήγορα. Ακόμα και ασύρματα ίσιωμα μαλλιών είναι διαθέσιμα που είναι βολικό να φέρει γύρω και να δώσει μια γρήγορη styling. Πλύνετε τα μαλλιά και χτένα καλά πριν χρησιμοποιήσετε το σίδερο. Ο αντίκτυπος της σίδερο είναι πολύ έντονη για τα μαλλιά έτσι ώστε να έχει περισσότερο επιβλαβείς επιπτώσεις από τα μαλλιά. Σε υγρά κατάσταση καιρικές συνθήκες, τις ισιώνουν τα μαλλιά τείνει να πάρει κατσαρός.
Μαλλιών Προϊόντα στο ίσιωμα μαλλιών
Υπάρχουν δύο τύποι προϊόντων για τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται για ίσιωμα μαλλιών - λιπαρά και μη λιπαρά. Μερικά από τα ελαιώδη προϊόντα με βάση το πετρέλαιο και οι υπόλοιπες είναι σιλικόνη με βάση κρέμες. Απλά πρέπει να εφαρμόσετε το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά σας και χτένα καλά να τους ευθεία. Η επικάλυψη του πετρελαίου στην τρίχα θα βοηθήσει να κρατήσει τα μαλλιά ίσια. Λειτουργεί καλά σε όλους τους τύπους μαλλιών. Δεν έχει καμία βλαπτική επίδραση στα μαλλιά και δεν θα σας κοστίσει πολύ. Ωστόσο, το λιπαρό αποτέλεσμα καθιστά την τρίχα βρώμικο. Η ευθεία επίπτωση στα μαλλιά θα παραμείνουν για όσο διάστημα δεν είστε πλύσεως του προϊόντος. Μετά από κάθε πλύση θα πρέπει να επανεξετάσει την εφαρμογή της. Το κύριο συστατικό ενός μη λιπαρό προϊόν είναι πολυμερές το οποίο κρατά το σκληρό μαλλιά. Λειτουργεί με σχεδόν παρόμοιο τρόπο όπως το λιπαρό προϊόν. Απαιτεί εξειδικευμένο χέρια για την εφαρμογή της. Έτσι μπορείτε να πρέπει να πάρετε τη βοήθεια ενός κομμωτήριο για να την εφαρμόσει. Το μειονέκτημα των δύο προϊόντα για τα μαλλιά είναι ότι αποτυγχάνουν να δώσουν τα μαλλιά φυσική εμφάνιση.
Blow Στεγνωτήρας στο ίσιωμα μαλλιών
Πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι όταν τα μαλλιά είναι υγρό είναι ευθεία και μπούκλες επάνω καθώς αρχίζει η ξήρανση. Αυτό συμβαίνει επειδή μια σύνδεση μεταξύ του ύδατος και πρωτεϊνών του στα μαλλιά σας βοηθά να κρατήσει τα μαλλιά ίσια. Έτσι, αν στεγνώνετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι, τότε θα είστε σε θέση να κρατήσει τα μαλλιά ίσια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αρχή λειτουργίας του στεγνωτήρα πλήγμα στην προκειμένη περίπτωση είναι το ίδιο με το σιδέρωμα των ρούχων. Κρατήστε ένα τμήμα των μαλλιών σας κατ 'ευθείαν με τη βοήθεια ενός πινέλου ή χτένα μαλλιών και στη συνέχεια, ξεκινήστε πλήγμα ξήρανση. Συνεχίστε αυτήν τη διαδικασία μέχρι να έχουν καλύψει όλα τα μαλλιά. Αυτό θα δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά. Αυτό γίνεται καλύτερα από ένα κομμωτήριο, αντί να το κάνετε εσείς. Αυτή η διαδικασία δεν πρόκειται να δώσει το απαιτούμενο αποτέλεσμα, αν τα μαλλιά σας είναι πολύ σγουρά. Προκαλεί επίσης ορισμένες βλάβες στα μαλλιά.
Όλα αυτά τα ίσιωμα μαλλιών για τους άνδρες δεν είναι πολύ ακριβά και είναι σε θέση να σας δώσω το χτένισμα της αρεσκείας σας μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, μια λέξη της προσοχής - υπερβολική χρήση των ίσιωμα μαλλιών μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μαλλιών, επίσης, γι 'αυτό μην κατάχρηση καμία από αυτές.