Αρχικό γαμήλιοι όρκοι

Ένας γάμος είναι ένα σύμβολο της αγάπης και της δέσμευσης ότι δύο άνθρωποι μοιράζονται μεταξύ τους. Δεσμεύει τις δύο άτομα μαζί σε μια σχέση, που απαιτεί την αποδοχή, την κατανόηση, πίστη και αθάνατη αγάπη για τον άλλον. Έναν όρκο γάμος συμβολίζει την υπόσχεση, που εξασφαλίζει το δεσμό μεταξύ των δύο ατόμων, σε γάμο. Η παράδοση των γαμήλιων όρκων χρονολογείται από την εποχή που ο γάμος δεν ήταν μόνο μια δέσμευση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, αλλά μια δέσμευση ανάμεσα σε ένα χωριό και ένα άτομο. Αρχικό γαμήλιους όρκους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλει τα συναισθήματα και τα συναισθήματά σας προς τους αγαπημένους σας, σε λέξεις που έχουν ακινητοποιήθηκαν κάτω από εσάς.
Πώς να γράψει Αρχικό γαμήλιοι όρκοι
Γράφοντας αρχική γαμήλιους όρκους θα πρέπει να θεωρείται ως ένα ουσιαστικό μέρος της προετοιμασίας του γάμου. Εάν δεν είστε το δημιουργικό είδη, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να fancily πένα τον ακριβή συναισθήματα, που θέλετε να μεταφέρω και θα μπορούσε να σας μπερδέψει αρκετά. Αλλά να θυμάστε, είναι αυτό που μεταφέρει και όχι πώς θα μεταφέρω, ότι τα θέματα. όρκο γάμος σας δεν χρειάζεται να είναι ένα ποίημα ή να έχουν ένα σύστημα ομοιοκαταληξίας, μπορεί να είναι απλές και όμως συγκινητικό. Θα πρέπει να είναι σε θέση να εξετάσει πώς αισθάνεστε έτοιμοι να σας-να-σύζυγος και ό, τι θα κάνατε για να τον κρατήσει / ευτυχισμένη. Εδώ είναι μερικά σημεία που θα σας βοηθήσουν να στυλό κάτω αρχική γαμήλιους όρκους.
Ξεκινήστε να γράφετε την γαμήλιους όρκους ξεχωριστά και, στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να συνεργαστεί με σε σας να-σύζυγος να γράψει μερικά από τα όρκους. ? Το πρώτο βήμα στο γράψιμο ενός πρωτότυπου όρκο γάμου, να δώσει τη σχέση σας με το να σας-να-σύζυγος μια καλή σκέψη. Σημειώνω όλα τα ειδικά πράγματα που θα έκαναν μαζί, οι στιγμές και τις χειρονομίες που σας έκανε να νιώσετε τόσο ξεχωριστή. ? Σημειώστε ό, τι αγαπάτε έτοιμος να σας-να-σύζυγος ή ο / ιδιότητες της ότι σας αρέσει. ? Κάντε μια λίστα με επίθετα που περιγράφουν τη σχέση σας μαζί του / της. ? Χρησιμοποιώντας αυτά τα επίθετα, στυλό κάτω γύρω από πέντε σημεία που επεξεργάζεται αισθήματα σας απέναντι σε σας να είναι σύζυγος και η σχέση σας. ? Προσθέστε μερικές γραμμές για το είδος του μέλλοντος που βλέπετε μαζί του / της και όλα όσα θα θέλατε να κάνετε γι 'αυτόν. ? Μπορείτε επίσης να εκπονήσει σχετικά με τη σημασία του σε σας, είναι σύζυγος στη ζωή σας και γιατί τον επέλεξε / της για να περνούν όλη τη ζωή σας με. ? Αφού τελειώσετε με τα παραπάνω σημεία, κάνει μια λίστα με τις υποσχέσεις που θέλετε να κάνετε. Για το σκοπό αυτό μπορείτε είτε να τροποποιήσουν ή να προσαρμόσετε κάποιες από τις παραδοσιακές γαμήλιων όρκων. ? Το επόμενο βήμα θα ήταν να διαβάσω το πρωτότυπο γαμήλιους όρκους ότι έχετε περιέφραξε κάτω σε σας να-σύζυγος. Συζητήστε αυτό που σας άρεσε ο ένας για τους άλλους πρωτότυπο γαμήλιους όρκους και αν θέλετε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε ορισμένα πράγματα. ? Επίσης αποφασίζει εάν θα θέλατε να σας διαβάσω το πρωτότυπο γαμήλιους όρκους τους εαυτούς σας ή αν θέλετε το γάμο officiant να τα διαβάσω. ? Μπορείτε επίσης να συζητήσετε το γάμο όρκους με ένα μέλος της οικογένειας ή έμπιστο φίλο και να κάνουν χρήση των προτάσεών τους για τη μικρή βελτίωση στους γαμήλιους όρκους. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό εάν θέλετε να έκπληξη σε σας να είναι σύζυγος με την αρχική γαμήλιους όρκους σας την ημέρα του γάμου. ? Το πιο σημαντικό βήμα θα ήταν η πράξη της παράδοσης της αρχικής γαμήλιων όρκων, ώστε να είστε σίγουροι για τη μεταφορά τους, τη μεγάλη ημέρα! ? Αρχική γαμήλιοι όρκοι σας θα είναι μοναδική και αποκλειστική για τη σχέση σας και ποιος καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει μια νέα ζωή με το αγαπημένο σας. Να είστε βέβαιος να προσθέσει όλα όσα θέλετε να μεταβιβάσετε, σε αυτόν γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε και πάλι θα βρείτε μια καλύτερη ευκαιρία να το πράξει.