Πώς να χειριστείτε με αλκοολικό

Είστε σε μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα διαπιστώσετε ότι ο φίλος σας είναι αλκοολικός, ή ίσως ανακαλύψετε ότι ο σύζυγός σας έχει κλίση προς τον αλκοολισμό. γκρίνια ή χλευάζει σας πέφτουν στο κενό και εσείς συνεχώς ανησυχούν για το πώς να αντιμετωπίσουμε με αλκοολικό και σας δίνει άγρυπνες νύχτες. Το αλκοόλ εθισμός είναι μια μεγάλη και πολύ διαδεδομένο πρόβλημα.
Η ενασχόληση με αλκοολικό
Αν αναρωτιέστε πώς να ασχοληθεί με αλκοολικό φίλο ή έναν εταίρο, θα είναι χρήσιμο εάν συμμετοχή και άλλων φίλων, όπως υποστηρίζουν. Μιλήστε με αλκοολικό φίλο σας σχετικά με τα σοβαρά μειονεκτήματα του αλκοολισμού. Εξηγήσω ότι ο αλκοολισμός θα καταστρέψει την καριέρα του και όλη του τη ζωή. Είναι άμεση και συγκεκριμένη για να εκφράσουμε την ανησυχία σας για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δοκιμάστε και να τον σε ένα κέντρο αποκατάστασης οινοπνεύματος, όπως η ΑΑ. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να τον πείσει. Συμβουλευτική ή θεραπεία μπορεί να βοηθήσει ξεπεράσουν τον αλκοολισμό, αλλά μόνο εάν το άτομο είναι αποφασισμένη.
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όταν ασχολείται με αλκοολικό είναι ότι δεν τον άφησε να ομοαξονικό μπορείτε να υποκύψουν στις απαιτήσεις του. Θα πρέπει να είναι σταθερή στην άρνηση απαιτήσεις του. Μην ακόμη και συγκάλυψη γι 'αυτόν με την άρνηση του γεγονότος πριν από τους άλλους ή κάνει εκκλήσεις να δοθεί δικαιολογίες για λογαριασμό του. Αν νομίζετε ότι είστε τον βοηθά για χάρη της αγάπης, είναι καιρός να επανεξετάσει τη σκέψη σας. Είστε εξίσου υπεύθυνοι και βοηθώντας τον με αυτό τον τρόπο, ποτέ δεν θα τον αφήσει να ξεπεράσουν τον αλκοολισμό. Είναι καθήκον σας να τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι η θεραπεία αλκοόλ είναι διαθέσιμη.
Οι γυναίκες δεν ξέρουν πώς να ασχοληθεί με αλκοολικό φίλο είναι ερωτευμένος μαζί. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν ασχολείται με αλκοολικό είναι η αποφυγή ή την αντιμετώπιση απειλών για την αλκοολικό φίλο ή σύζυγο όταν αυτός είναι σε κατάσταση μέθης. Αυτό θα οδηγήσει σε επιδείνωση της κατάστασης και μπορεί να καταλήξουν στην κακοποίηση εσείς, λεκτικά ή φυσικά.
Οι άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να ασχοληθεί με αλκοολικό σύζυγό όπως πραγματικά είναι ενοχλητική. Χρειάζεται πολλή υπομονή και αποφασιστικότητα να μείνει σε μια σχέση με έναν αλκοολικό. Είναι γενικά πολύ δύσκολο για έναν αλκοολικό να αποδεχθεί το γεγονός ότι είναι η αιτία του προβλήματος. Είναι καλύτερα για την εξ αποστάσεως και τα παιδιά σας από αυτόν. Αυτό θα τον βοηθήσει να συνειδητοποιήσει ότι είναι δικό του λάθος και αυτός πρέπει να αλλάξει τις συνήθειές του για να έχετε πίσω. Μην εμπιστεύεστε αλκοολικό σύζυγο να καταβάλει οποιοδήποτε λογαριασμούς ή να αναθέτει πραγματογνωμοσύνη σε οποιοδήποτε μετρητά μαζί του. Μπορείτε να συνεχίσετε να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς και μπορεί να καταλήξετε χρεωμένη.
Εάν τίποτα δεν λειτουργεί, καλύτερα να απαλλαγούμε από το αλκοολικό φίλο ή σύζυγο, αντί να ανεχόμαστε μια καταχρηστική σχέση. Πολλές γυναίκες παραδέχονται ότι δεν είναι εύκολο να αφήσεις μια σχέση εύκολα, θέλουν να διατηρήσουν για χάρη της αγάπης και συναισθήματα. Ο / η σύζυγος μπορεί διαφορετικά να είναι ένας καλός εταίρος? Εκτός από τη συνήθεια κατανάλωσης. Αν και μπορεί να φαίνεται δύσκολο, είναι καλύτερα να απαλλαγούμε από μια καταχρηστική σχέση με αλκοολικό. Να θυμάστε ότι δεν είναι δικό σου λάθος και πρέπει να προχωρήσουμε στη ζωή. Μπορείτε να έχετε μια υγιή και όμορφη σχέση με κάποιο άλλο πρόσωπο, αντί να διακινδυνεύει τη ζωή σας και την τιμωρία τον εαυτό σας για χάρη του αλκοολικού εταίρου. Η ζωή με αλκοολικό δεν είναι εύκολο και γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσει σωματική και ψυχική κακοποίηση, όταν δεν είστε υπεύθυνοι.
Αν και είναι μια δύσκολη ερώτηση για το πώς να αντιμετωπίσουμε με αλκοολικό, θυμηθείτε ότι υπάρχει πάντα μια διέξοδο. Ζητήστε υποστήριξη από κοντά αυτούς σας και να έχετε κατά νου ότι δεν είστε μόνοι. Δοκιμάστε το καλύτερό σας για να βοηθήσει το σύντροφό σας να ξεπεράσει τον αλκοολισμό και να εκδώσει τελεσίγραφο? Αλλά αν τα πράγματα δεν αλλάζουν, είναι καλύτερα να καλέσετε από τη σχέση.