Leather καθαρισμού Συμβουλές

Δερμάτινα είδη είναι πολύ δημοφιλής λόγω μεγαλοπρεπή εμφάνιση και την αντοχή τους. Εάν διατηρηθεί σωστά, τα δερμάτινα είδη είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. Συνήθως τα δέρματα βοοειδών, βουβαλιών, αλιγάτορες, τις στρουθοκαμήλους και τα φίδια χρησιμοποιούνται για την παρασκευή μεγάλου αριθμού προϊόντων από δέρμα συμπεριλαμβανομένων των επίπλων, υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ όπως πορτοφόλια, ζώνες, τσάντες, μπουφάν, κλπ. Τα προϊόντα Leather μπορούν να ταξινομηθούν κυρίως σε δύο τύπους και δερμάτινες και ημιτελή δέρμα. Έτσι, πριν από την εφαρμογή κάθε προϊόν καθαρισμού, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Η χρήση οποιουδήποτε ακατάλληλα προϊόντα μπορούν να καταστρέψουν το φινίρισμα των δερμάτινων ειδών και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής τους.
Δέρμα Καθαρισμός Συμβουλές? Καθαρισμός δέρματος δεν είναι ένα πολύ εύκολο έργο. Θα πρέπει να λάβει την κατάλληλη φροντίδα να μη χαλάσει δερμάτινα είδη σας με την ανάρμοστη και απρόσεκτης χρήσης του δραστικές χημικές ουσίες. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εμπορικό προϊόν, ελέγξτε την ετικέτα για να βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχουν πάρα πολλές χημικές ουσίες. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει καθαρό δέρμα είναι να αποτρέψει κάθε είδους λεκέ και συσσώρευση ρύπων και τη σκόνη. Είναι απαραίτητο να τους κρατήσει κλιματισμό, διαφορετικά, μπορεί να γίνει ξηρό και σκληρό. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές σχετικά με τον καθαρισμό δέρματος που μπορεί να σας βοηθήσει στη διατήρηση δερμάτινων επίπλων σας και τα ενδύματα απαλλαγμένοι από ακαθαρσίες και τους λεκέδες.
Καθαρισμός Συμβουλές για κατεργασμένου δέρματος? Για τον καθαρισμό των τελικών προϊόντων από δέρμα, μόνο τα συνιστώμενα προϊόντα καθαρισμού πρέπει να χρησιμοποιούνται. Ήπια ενυδατική σαπούνι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό λεκέδων από κατεργασμένου δέρματος. Κατ 'αρχάς, κάνετε μια πολύ ελαφριά σαπουνάδα με ένα μαλακό υγρό πανί ή σφουγγάρι και τρίψτε απαλά το χρωματισμένο περιοχή. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο υγρό πανί για το σκούπισμα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεπλύνετε δέρμα. Χρησιμοποιήστε ένα στεγνό μαλακό ύφασμα ή πετσέτα για να σκουπίσει επάνω οποιαδήποτε υπόλοιπη υγρασία και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Μόλις στεγνώσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλό conditioner δέρμα για να αποκαθίσταται το κανονικό επίπεδο της υγρασίας.
Καθαρισμός Συμβουλές για Unfinished Δερμάτινη? Για τον καθαρισμό των ημιτελών δέρμα, σαπούνι σέλα ή σαπούνι σαπουνάδα, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό δέρματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Για να χρησιμοποιήσετε σαπούνι σέλα, να κάνετε πρώτα μια ελαφρά αφρό με ένα μαλακό υγρό πανί ή σφουγγάρι και στη συνέχεια να προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο όπως και στην περίπτωση του κατεργασμένου δέρματος. Μόλις ο καθαρισμός είναι, αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια να εφαρμόζονται από δέρμα συντηρητικό σε αυτό.
Δερμάτινα έπιπλα Καθαρίζοντας άκρες? Δερμάτινα έπιπλα είναι πολύτιμη για την κλασική εμφάνιση και την αντοχή του. Καθαρισμός επίπλων δέρματος είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσει αυτή τη ματιά. Ακολουθήστε μερικές απλές δερμάτινο καναπέ καθαρισμού συμβουλές, όπως η χρήση του νερού βάσει καθαρισμού δέρματος αφρό, και την αποφυγή της βελτιωτικά που περιέχουν κεριά και σιλικόνη. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε διαλυτικά ή τριβικά μέσα για δερμάτινα έπιπλα. Απολαύστε την κάθε είδους διαρροή αμέσως για να αποφευχθεί η εμφάνιση των σκληρών λεκέδων. Τακτική ξεσκόνισμα με τη βοήθεια του ένα βαμβακερό ύφασμα ή ηλεκτρική σκούπα είναι επαρκής για να αφαιρούν τη βρωμιά και να αποφύγετε τους λεκέδες.
Καθαρισμός Συμβουλές για δερμάτινα υποδήματα και τα είδη ένδυσης? Δερμάτινα υποδήματα είναι πιο πιθανό να διατηρήσουν δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιήστε το λευκό ξύδι για τον καθαρισμό τους, ακολουθούμενη από την εφαρμογή της πίεσης εν ψυχρώ σπορέλαιο και το ελαιόλαδο. Αφήστε αυτά τα λάδια για λίγο, έτσι ώστε ο δερμάτινα υποδήματα μπορεί να τους απορροφήσει. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του ένα πανί χωρίς buff πανί να λάμψει.
Για τον καθαρισμό των ενδυμάτων από δέρμα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μίγμα της Καστίλλης σαπούνι, ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να προστεθούν σε αυτό το μίγμα, το οποίο θα δροσιστείτε τα πανιά με την αφαίρεση οσμών. Το νερό, ½ περίπου ένα γαλόνι, πρέπει να προστεθεί στο μείγμα αυτό πριν από την εφαρμογή στα ρούχα με ένα μαλακό πανί. Αυτό δεν είναι μόνο καθαρίζει, αλλά και τις συνθήκες δερμάτινων ενδυμάτων.
Σπιτική Leather Cleaner? Μια αποτελεσματική δέρμα σπιτικά καθαρότερες καθώς και κλιματιστικό μπορεί να γίνει με το συνδυασμό ξύδι και Neat's ποδιών πετρελαίου ή λινέλαιο. Το ποσό των Neat's ποδιών πετρελαίου ή λινέλαιο θα πρέπει να είναι διπλάσιος από εκείνον του ξιδιού. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να στιλβωμένο δέρμα με αυτό το μείγμα. Για την αφαίρεση λεκέδων, οδοντόκρεμα μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε δέρμα. Ήπια τρίψτε το λεκιασμένο περιοχή με λίγη οδοντόκρεμα και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα υγρό πανί. Νυχιών αφαίρεσης βερνίκι, μόνο τα μη ακετόνη με βάση αυτά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση των λεκέδων μελανιού από το δέρμα. Ένα άλλο σημαντικό καθαριστή δέρματος σπιτικές μπορεί να προετοιμαστεί με τη βοήθεια του χυμό λεμονιού και κρέμα του ταρτάρου. Απλά μείγμα ίσα μέρη από χυμό λεμονιού και κρέμα του ταρτάρου να κάνει μια λεπτή πάστα. Εφαρμόστε αυτό στο λεκέ και, στη συνέχεια, σκουπίστε το με ένα καθαρό υγρό πανί.
Αυτές οι απλές δερμάτινα καθαρισμού συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσει τα προϊόντα από δέρμα σας. Δερμάτινα είδη εύκολα ξεθωριάζει στο φως του ήλιου. Έτσι, τους κρατήσει μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Επίσης μην αποθηκεύονται σε υγρά μέρη, δεδομένου ότι αυτό θα προωθήσει την αύξηση της φόρμας και μούχλας. Σε όλα, τα δερμάτινα προϊόντα πρέπει να προστατεύονται από τα άκρα του καιρού. Πριν από τη χρήση οποιουδήποτε είδους προϊόν καθαρισμού, είναι σκόπιμο να το δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή στο δέρμα. Επίσης, συνιστάται να συμβουλευτείτε ένα επαγγελματία για να μάθετε περισσότερα για δερμάτινα καθαρισμό και τα είδη των προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για αυτό.