Πώς να κόψει Σγουρά μαλλιά

Όταν ρωτάω ανθρώπους να δώσουν προτάσεις για μια ωραία σγουρά κούρεμα, οι απαντήσεις είναι ως επί το πλείστον αρνητικά. Στην πραγματικότητα, δεν είναι πολλές οι γυναίκες εκτιμούν την ύπαρξη σγουρά μαλλιά, μάλλον προτιμούν να έχουν ευθεία και λεία μαλλιά, τα οποία μπορεί να οριστεί σε μια μυριάδα διάφορους τρόπους. Εάν δεν συντηρούνται σωστά, σγουρά μαλλιά κοιτάζει κατσαρός και παρουσιάζει δυσκολίες. Ένα από τα χειρότερα προβλήματα με σγουρά μαλλιά κόβει και τους δίνουμε σχήμα. Το χτένισμα που προκύπτει μετά τον τεμαχισμό σγουρά μαλλιά είναι τόσο απρόβλεπτη. Παρ 'όλα αυτά, με κατάλληλο σχεδιασμό και ειδική κομμωτήριο, σγουρά κόψει τα μαλλιά μπορεί να φανεί κομψό και ελκυστικό. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να κόψει σγουρά μαλλιά.
Πώς να κόψει Σγουρά μαλλιά;
Πριν από την κοπή σγουρά μαλλιά, αποφασίζει για το χτένισμα που θα θέλατε να τον αθλητισμό, μετά τον τεμαχισμό. Μπορείτε να πάρετε συμβουλές από τους φίλους σας για τα hairstyles που θα σας ταιριάζει. Αν είναι δυνατόν, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή να προτείνουν χτενίσματα που θα ταιριάξει τον τύπο μαλλιών σας, τη δομή πρόσωπο και προσωπικότητα. Για κάθε προσώπου χαρακτηριστικό, σγουρά μαλλιά φαίνεται καλύτερο, αφού στρωματοειδούς κοπεί. Μετά είναι οι συμβουλές για το πώς να μειώσει σγουρά μαλλιά:
Επιλέγοντας το δικαίωμα Salon? Δεν είναι ασυνήθιστο ότι πολλές γυναίκες με σγουρά μαλλιά λύπη μετά από επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο. Πολλοί από τους κομμωτές δεν έχουν καλή γνώση σχετικά με κούρεμα στυλ για σγουρά μαλλιά. Πολύ συχνά, έχουν την τάση να εφαρμόζουν το ίδιο χτένισμα με εκείνη των ίσια μαλλιά και τα αποτελέσματα είναι αρκετά απογοητευτικά. Ως εκ τούτου, να αποφύγει αυτές τις συνθήκες, πάντα επισκεφθείτε ένα κομμωτήριο έχουν επαγγελματική κομμωτές. Αν και μπορούν να χρεώνουν υψηλότερες αμοιβές, οι δαπάνες τα έξοδα είναι πολύ καλύτερη από ό, τι εκφράζοντας τη λύπη του και να περιμένει για την επόμενη κόψει τα μαλλιά.
Αποφάσισε για την Σγουρά μαλλιά κομμένα? Κατά την επιλογή των σγουρά κόψετε τα μαλλιά, φροντίστε να υποβάλει στο χτένισμα ιδέες για σγουρά μαλλιά μόνο. Μην προσπαθήσετε να πειραματιστείτε ευθεία hairstyle on σγουρά μαλλιά σας. Επίσης, φροντίζουν το μήκος που θέλετε να κοπεί. Να θυμάστε πάντα ότι σγουρά μαλλιά μοιάζει περισσότερο όταν είναι βρεγμένα ή χτύπημα-αποξηραμένα ευθεία. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το μοναδικό χαρακτήρα της σγουρά μαλλιά, να αποφασίσει το είδος κομμένα μαλλιά και το μήκος που θέλετε να διατηρήσετε.
Ελέγξτε τα μαλλιά υφής? Εξετάστε υφή των μαλλιών σας, ενώ αποφασίζουν για το σγουρά κόψει τα μαλλιά. Το μικρότερο το μήκος μαλλιά, τα αυστηρότερα θα είναι οι μπούκλες. Λεπτό σπαστά μαλλιά εμφανίζεται πανέμορφες με σύντομη κομμωτές (κατά μήκος ώμο), ενώ εκείνα των μεγαλύτερων μπούκλες φαίνονται καλά με πολυεπίπεδη περικοπές. Επίσης, με βάση την υφή μαλλιά, το ύψος των στρωμάτων πρέπει να αποφασιστεί. Μια υπερβολικά διάταξη σε στρώματα των σγουρά μαλλιά θα οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη εμφάνιση.
Άλλα Συμβουλές? Όπως έχει ήδη αναφερθεί, σγουρά μαλλιά φαίνεται διαφορετική σε υγρή κατάσταση. Επομένως, η περικοπή πρέπει πάντα να γίνεται σε στεγνά μαλλιά. Όταν πρόκειται για την διαμόρφωση σγουρά μαλλιά, αμβλύ περικοπές είναι απολύτως δεν συνιστάται. Κοπή σγουρά μαλλιά χωρίς περιστροφές στυλ θα έχει ως αποτέλεσμα μια θαμπή εμφάνιση. Μια άλλη σημαντική συμβουλή για την κοπή σγουρά μαλλιά είναι να κοπεί αμέσως πριν ή μετά τις μπούκλες. Σε αντίθετη περίπτωση κοπής στη μέση της μπούκλες θα δώσει μια ακατάστατη και άνιση εμφάνιση.
Αν θέλετε μια νέα εμφάνιση, τότε μπορείτε να εξετάσει κοντά σγουρά κόψει τα μαλλιά. Ορισμένοι από τους άλλους κανόνες του αντίχειρα που πρέπει να ακολουθούνται με σγουρά μαλλιά είναι σωστή περιποίηση των μαλλιών, απαλύνοντας ατίθασα μαλλιά, εφαρμόζοντας σπρέι μαλλιών και τέντωμα καιρό πάνω από σγουρά μαλλιά με ένα ήπιο προϊόν και ένα ίσιωμα των μαλλιών. Μετά από αυτές τις εύκολες άκρες με ταυτόχρονη μείωση, σγουρά μαλλιά θα σας βοηθήσει να επιτύχει μια τακτοποιημένη χτένισμα που θα ταιριάζει με το στυλ δήλωση και προσωπικότητες σας.