Τύποι Maple δέντρα

Οι Maple δέντρα βρίσκονται στις εύκρατες ζώνες του βόρειου ημισφαιρίου. Υπάρχουν περίπου 125 είδη δέντρων σφενδάμνου, με τα περισσότερα από αυτά έχουν την προέλευσή τους στην Ασία και κάπου στη Βόρεια Αμερική, τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη. Τα περισσότερα από τα πλατάνια να φτάσει σε ύψος έως και 130 μέτρων, ενώ άλλα είναι μικρότερα, με ύψος μικρότερο από 30 πόδια. Η ταξινόμηση των δέντρων σφενδάμνου έχει ως εξής:
Βασίλειο - Plantae (φυτά)? Division - Magnoliophyta (Ανθοφόρα φυτά)? Class - Magnoliophyta (dicotyledons)? Τάξεως - Sapindales? Οικογένεια - Aceraceae (Maple Οικογένεια)? Γένος - Acer (Maple)? Είναι Maple δέντρα χρησιμοποιούνται για τον εξωραϊσμό? Το σχήμα των φύλλων τους να διακρίνονται από άλλα καλλωπιστικά δέντρα. Αρκετά σφενδάμου ποικιλίες φυτεύονται που απεικονίζουν τυπικά χαρακτηριστικά της σφενδάμου. Ποικιλίες δεν είναι τίποτα, αλλά τα δέντρα που καλλιεργούνται με κλωνοποίηση ή την εμφύτευση σπόρων. Τα φύλλα των δέντρων σφενδάμνου λοβωτά, των μικρών και oppositely τοποθετηθεί. Κάθε τύπος σφενδάμνου δέντρο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις. Είναι ευαίσθητα σε πολλές ασθένειες και το άρθρο Maple ασθενειών των δένδρων θα σας διαφωτίσει περισσότερο σε αυτές. Μερικοί από τους κοινούς τύπους δέντρα σφενδάμνου εξηγούνται παρακάτω.
Maple Tree ποικιλιών? Υπάρχουν πολλές ποικιλίες ή ποικιλίες του σφενδάμνου δέντρο, ορισμένοι από τους οποίους δίνονται παρακάτω.
Νορβηγία Maple: Νορβηγία Maple είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο, ντόπιος νοτιοδυτική Ασία, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία. Αυτά τα δέντρα μεγαλώνουν μέχρι ένα ύψος 100 ποδιών και τα φύλλα έχουν πέντε λοβούς. Το ξύλο της Νορβηγίας Maple είναι σκληρό, κίτρινο / κόκκινο και χρησιμοποιείται σε έπιπλα και turneries. Τα φύλλα είναι σκούρο πράσινο και κιτρινίζουν κατά τη διάρκεια της πτώσης. Αυτός ο τύπος σφενδάμνου είναι παρόμοια σε κοιτάζει για να σφένδαμνος ζάχαρης. Ξεχωριστά φύλλων σχήμα και το χρώμα κάνουν αυτό το δέντρο που χρησιμοποιείται ως ποικιλία. Μερικές από τις ποικιλίες αναφέρονται παρακάτω. ? 'Drummondii'? 'Columnare'? 'Crimson King "?" Schwedleri »? Ιαπωνικά Maple: Η επιστημονική ονομασία του ιαπωνικού Maple είναι Acer palmatum και έχει την καταγωγή της στην Ανατολική χώρες της Κορέας, της Ιαπωνίας και της Κίνας. Αυτός ο τύπος σφενδάμνου δέντρο είναι ένας φυλλοβόλος θάμνος που μεγαλώνει μέχρι ένα ύψος 30 ποδιών. Το δέντρο είναι έχουν καλλιεργηθεί στην Ιαπωνία εδώ και πολλούς αιώνες. Τα φύλλα έχουν 5 έως 8 λοβούς και είναι πράσινα το καλοκαίρι και αλλαγή στο χάλκινο, κίτρινο, κόκκινο ή μοβ κατά τη διάρκεια της πτώσης. Το δέντρο έχει μικρές κόκκινες, μοβ άνθη. Υπάρχουν περίπου 1000 ποικιλίες των ιαπωνικών Maple. Μερικές από τις ιαπωνικές ποικιλίες Maple αναφέρονται παρακάτω,? 'Bloodgood "?" Χρυσή λίμνη »?' Higasa yama '?' Little Princess"? "Ροζ Filigree»? Red Maple: Red Maple είναι επίσης γνωστή ως Soft Maple και μεγαλώνει μέχρι ενός ύψος 60 πόδια και είναι εγγενής στη Βόρεια Αμερική. Είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο και είναι δημοφιλής για πορφυρά κόκκινα φύλλα του το φθινόπωρο. Όλα τα μέρη των δέντρων, φύλλα, άνθη, κλαδιά και οι σπόροι έχουν διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου. Η εμπορική χρήση του Ερυθρού Maple είναι στην παραγωγή του σιρόπι σφενδάμου. Μερικές από τις ποικιλίες της Red Maple είναι οι εξής:
«Φθινόπωρο Spire '?' Οκτώβριο Glory"? "Red Sunset '?' Άρμστρονγκ»? Silver Maple: Silver Maple καλείται επίσης ως ποταμός Maple / Λευκός Maple και είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο με την καταγωγή της στη Βόρεια Αμερική. Αυτό το δέντρο μπορεί να επιτύχει σε ύψος 80 πόδια και είναι στενά συνδεδεμένη με τη Red Maple. Η υβριδική δέντρο σχηματίζονται από κόκκινο και ασημί Maple καλείται ως Freeman Maple, το οποίο κληρονομεί χαρακτηριστικά και των δύο τύπων Maples. Το ξύλο της Red Maple είναι εύθραυστο και έχει ινώδη ρηχά ρίζες. Το δέντρο μπορεί να έχει πολλαπλές κορμούς και ως εκ τούτου θα πρέπει να κλαδεύονται. Δεν υπάρχουν σημαντικές ποικιλίες της Silver Maple.
Paperbark Maple: Αυτό το φυλλοβόλο δέντρο είναι εγγενές στην Κίνα και είναι η πιο κοινή διακοσμητικό δέντρο στην εύκρατη ζώνη. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το δέντρο έχει μια μοναδική χαρτί όπως φλοιός που είναι ομαλή και έχει κόκκινο χρώμα λαμπρό. Τα φύλλα είναι πράσινα στο χρώμα και τη σειρά κόκκινο / καφέ κατά τη διάρκεια της πτώσης.
Sugar Maple: Αυτός ο τύπος δέντρου Maple είναι εγγενής στη Βόρεια Αμερική και είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο με μέγιστο ύψος 120 πόδια. Τα φύλλα είναι πράσινου χρώματος που απευθύνονται σε κομψό κίτρινο αποχρώσεις το φθινόπωρο. Το δέντρο μεγαλώνει καλά σε σκιά και είναι επίσης ανθεκτικών στην ξηρασία. Για τη ζάχαρη Maple θεωρείται η καλύτερη πηγή σιρόπι σφενδάμου. Το ξύλο της ζάχαρης Maple χρησιμοποιείται για τα έπιπλα και το δάπεδο. Μερικές από τις ποικιλίες ζάχαρης Maple παρατίθενται στη συνέχεια,? «Πτώση Fiesta '?' Sweet Shadow"? "Green Mountain"? «Apollo»? Type Of Maple TreeScientific NameHeight (πόδια) SoilSpread (πόδια)
Νορβηγία MapleAcer platanoides40 to 50Clay ή SandyEqual στο ύψος? Ιαπωνική MapleAcer palmatum6 to 25Sandy6 σε 25? Red MapleAcer rubrum40 to 60Clay ή Sandy40 στο 60? SilverAcer saccharinum50 to 70Clay ή Sandy30 στο 50? Paperback MapleAcer griseum20 to 30Clay ή Sandy10 στο 30? Sugar MapleAcer saccharum100 to 120Sandy70 έως 80
Πάνω που είναι μερικά από τα κοινά δέντρα σφενδάμνου που βρέθηκαν? Εκτός από αυτές, Μαύρο Maple, Amur Maple, Κιμωλία Maple και Hedge Maple είναι μερικά ακόμη είδη Maple δέντρα. Maple δένδρο με πολύχρωμο και μαγευτικό φύλλα του είναι ένα από τα πιο κοινά φυλλοβόλα καλλωπιστικά δένδρα, βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική. Ελέγξτε έξω το άρθρο Maple δεντροφυτεύσεις, για συμβουλές για το πώς να φυτεψει και τη φροντίδα για ένα ομώνυμο δέντρο. Maple φύλλα κατέχει εξέχουσα θέση στην εθνική σημαία του Καναδά.